עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
קשה לי להאמין שאתה שחקן פוטבול.אני שחקן פוטבול
איך לשחק פוטבול בקבוצה זה לא שחקן פוטבול ?קשה לי להאמין שאתה שחקן פוטבול.
אתה אולי משחק פוטבול, עם חברים או בקבוצה, אבל שחקן פוטבול אתה עדיין לא.
כמו שלעשות אימוני 'פאוורליפטינג' לא הופך אותך לפאוורליפטר.איך לשחק פוטבול בקבוצה זה לא שחקן פוטבול ?
להתחרות בפאוורליפטינג הופך אותך לפאוורליפטר.כמו שלעשות אימוני 'פאוורליפטינג' לא הופך אותך לפאוורליפטר.
🙌נראה שחסר לך דברים להתעסק בהם, אז קח צ'ק ליסט של דברים להתעסק בלהשיג אותם בתור "שחקן פוטבול" לפני שאתה מחליט על איזה סוג סקוואט כדאי לעשות:
- דדליפט כפול 2 משקל גוף/4 פלטות (הנמוך מביניהם, לא משנה איזה סוג של דדליפט)
- סקוואט כפול 2 משקל גוף/4 פלטות (הנמוך מביניהם, לא משנה איזה סוג סקוואט)
- בנץ משקל גוף/100 (הנמוך מביניהם)
- פווארקלין משקל גוף/100 (הנמוך מביניהם)
- קפיצה לקופסה בגובה של לפחות מטר 30
- 40 יארד דאש ב5 שניות
- 3 קון דריל בפחות מ8.5 שניות
- 20 יארד שאטל בפחות מ5 שניות
- לרוץ 3 ק"מ בפחות מ11:30 דקות
בהצלחה
מצטער, עדיין סטרייט.אז בשביל לסכם מה שנאמר:תעשה בסמית ותחסוך כאב ראש.
לפעמים ההבדל הזה של ה2 ס"מ יכול להיות קריטי.מצטער, עדיין סטרייט.
@Balbazor זה אפשרי בכלל להגיע ל1.30 בקפיצה ? איך זה קפיצה תעזור לי לפוטבול ? (חוץ מהתרגול של כח מתפרץ כמובן)
@Asaf153 לא נראה לי שזה כזה קריטי אם יש לך עוד 2 סנטימטר למטה
@Psycho להתחרות בפאוורליפטינג הופך אותך בפאוורליפטינג בדיוק כמו שהשתתפות בליגה של פוטבול הופך אותך לשחקן פוטבול, לא משנה כמה חובבנית היא.
זה כמו שתבוא להתחרות עם 50 קילו סקוואט, מישהו יגיד לך לא ?
אם זה כל כך חשוב לך, אז אין לי את הטייטל ''שחקן פוטבול''. אני ילד שמשחק פוטבול פעמיים בשבוע עם 20 חברים ורוצה להיות טוב יותר כדי לעשות טאקלים יותר טוב, לחסום כמו גארד טוב ולשבור קצת עצמות.
זה אפשרי וזה גם לא כזה גבוה. נתתי מטרות מקלות.מצטער, עדיין סטרייט.
@Balbazor זה אפשרי בכלל להגיע ל1.30 בקפיצה ? איך זה קפיצה תעזור לי לפוטבול ? (חוץ מהתרגול של כח מתפרץ כמובן)
@Asaf153 לא נראה לי שזה כזה קריטי אם יש לך עוד 2 סנטימטר למטה
@Psycho להתחרות בפאוורליפטינג הופך אותך בפאוורליפטינג בדיוק כמו שהשתתפות בליגה של פוטבול הופך אותך לשחקן פוטבול, לא משנה כמה חובבנית היא.
זה כמו שתבוא להתחרות עם 50 קילו סקוואט, מישהו יגיד לך לא ?
אם זה כל כך חשוב לך, אז אין לי את הטייטל ''שחקן פוטבול''. אני ילד שמשחק פוטבול פעמיים בשבוע עם 20 חברים ורוצה להיות טוב יותר כדי לעשות טאקלים יותר טוב, לחסום כמו גארד טוב ולשבור קצת עצמות.
אני זוכר לפני כמה חודשים הצעת לי להוסיף עוד אימון בשבוע לעבוד על זריזות ומסביב (פליאומטרי נראה לי ?)זה אפשרי וזה גם לא כזה גבוה. נתתי מטרות מקלות.
איך קפיצה תעזור לפוטבול? ניתור גבוה זה האמא של הכוח המתפרץ. אם אתה קופץ יותר גבוה = יש לך יותר כוח מתפרץ בפלג גוף תחתון = יש לך בפוטנציה יותר יכולות על המגרש.