הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בטא אלנין

• פותח/ת השרשור aski30
  • פורסם בתאריך

aski30

מושעה
124
1
נק' מוניטין:
1
124
1
אנשים שניסו בטא אלנין באמת הרגשתם שזה עוזר?ואיך הטעם של הבטא אלנין של אופטימום הfruit?

הוכח בכלל שזה עוזר?

אני לא מבין את הקונספט של לקחת תוסף כי מישהו הרגיש שזה עזר לו, איך הוא יודע שה"עזרה" היא מהתוסף ולא מאפקט פלצבו?

• פותח/ת השרשור
הוכח בכלל שזה עוזר?

אני לא מבין את הקונספט של לקחת תוסף כי מישהו הרגיש שזה עזר לו, איך הוא יודע שה"עזרה" היא מהתוסף ולא מאפקט פלצבו?
יכול להיות שאתה צודק אבל גם אם זה בתכנית פלצבו זה טוב זה תוסף זול שעולה 20 דולר ל75 מנות אז גם אם הוא פועל נטו פלצבו זה אחלה לפחות דלעתי

יכול להיות שאתה צודק אבל גם אם זה בתכנית פלצבו זה טוב זה תוסף זול שעולה 20 דולר ל75 מנות אז גם אם הוא פועל נטו פלצבו זה אחלה לפחות דלעתי

אממ לא ממש...
ההנחה שלך שאם זה לא עוזר, זה לא יכול להזיק אינה מבוססת.
אולי התוסף לא שירת את המטרה שהוא אמור לשרת.. אבל אתה לא באמת יודע מה ההשפעות שלו על הגוף.
ובכלל, למה שתשלם כסף על משו שלא באמת עובד?

זה תמיד מפתיע אותי שישראלים מאמצים גישה כזאת... מה שאתה אמרת עכשיו זה בערך כמו שתייר יקנה בקבוק עם אוויר מארץ הקודש במחשבה שזה אוויר טוב עם סגולות וברכה, ובמקסימום זה יהיה פלצבו. לא היית צוחק על תייר כזה שהוא פרייאר?

• פותח/ת השרשור
אממ לא ממש...
ההנחה שלך שאם זה לא עוזר, זה לא יכול להזיק אינה מבוססת.
אולי התוסף לא שירת את המטרה שהוא אמור לשרת.. אבל אתה לא באמת יודע מה ההשפעות שלו על הגוף.
ובכלל, למה שתשלם כסף על משו שלא באמת עובד?

זה תמיד מפתיע אותי שישראלים מאמצים גישה כזאת... מה שאתה אמרת עכשיו זה בערך כמו שתייר יקנה בקבוק עם אוויר מארץ הקודש במחשבה שזה אוויר טוב עם סגולות וברכה, ובמקסימום זה יהיה פלצבו. לא היית צוחק על תייר כזה שהוא פרייאר?
אחי הקטע שיש מחקרים שאומרים שזה השפיע ממש טוב ויש כאלה שאומרים שבכלל לא כנראה שיש אנשים שזה כן משפיע עליהם ואנשים שלא עד שלא ננסה לא נדע לא ככה?כל גוך הוא אינדיבידואלי כמו שקריאטין יש אנשים שלא משפיע עד שמנסים אי אפשר לדעת

אחי הקטע שיש מחקרים שאומרים שזה השפיע ממש טוב ויש כאלה שאומרים שבכלל לא כנראה שיש אנשים שזה כן משפיע עליהם ואנשים שלא עד שלא ננסה לא נדע לא ככה?כל גוך הוא אינדיבידואלי כמו שקריאטין יש אנשים שלא משפיע עד שמנסים אי אפשר לדעת

זה לא נכון שכל גוף הוא אינדוידואלי.
כל מדע הרפואה בנוי על זה שהגוף של כולנו הוא אותו הדבר.

לפעמים תרופה מסוימת או מרכיב מסוים משפיע שונה על אנשים שונים אבל אלה דברים ידועים ויש להם סיבות.

בכל מקרה, יש הבדל מהותי בין לומר:
תוסף X טוב ל 70% מהמתאמנים והוא מומלץ למי שעומד בקריטריון א' ב' ג'
לבין לומר:
לא ברור אם התוסף עוזר, יש שאומרים שכן יש שאומרים שלא.. וטרם נמצא למי הוא מועיל ולמי לא, טרם נמצא מהו המינון הבטוח וטרם ידועות תופעות הלוואי לטווח הקרוב והרחוק.

אם חקרו את התוסף ונמצא שהוא יעיל למטרה שלך ולקריטריונים שלך - אז אדרבא תנסה אותו.
אם לא, חבל על הכסף שלך. תשאיר לאנשים אחרים להשתתף ב"ניסויים הקליניים" האלה.

סבבה אני יקח מחבר נראה איך ישפיע

אם אתה כבר לוקח מחבר אז תעשה לעצמך את הניסוי שאמורים לעשות.
אם נניח התוסף משפיע רק לאחר שבועיים אז תשלם לו על מחיר התוסף למשך 3 שבועות..
ותבקש ממנו שייתן לך את האבקה ל 3 שבועות בלי לומר לך אם זה באמת בטא אלנין או למשל סטביה (אבקת פלצבו).

אחרי 3 שבועות תבדוק אם אתה מרגיש הבדל ואז תשאל אותו מה הוא באמת נתן לך.
ככה תדע אם זה באמת משפיע עליך או לא...

בהיעדר מחקר זה נראה לי הדבר הכי קרוב שתוכל לעשות.

"עוזר" כן, אבל המינונים יחסית גבוהים ואופן הנטילה מעצבן. צריך לקחת 400 מ"ג ביום משהו כמו 4-5 פעמים מחולק כל כמה שעות. לא משתלם בהינתן התוצאה הסופית

"עוזר" כן, אבל המינונים יחסית גבוהים ואופן הנטילה מעצבן. צריך לקחת 400 מ"ג ביום משהו כמו 4-5 פעמים מחולק כל כמה שעות. לא משתלם בהינתן התוצאה הסופית
היה פה דיון לא מזמן על זה שבסופו הגיעו למסקנה שאת הבטא אלנין אפשר לקחת את כל הכמות (3 גרם) גם בפעם אחת. יש לך מחקר שמוכיח שיש תוצאות טובות יותר בלחלק את הבטא אלנין למנות קטנות במשך היום?

אני אישית לוקח 3 גרם ביום ביחד עם השייק חלבון ואומנם אני לא יכול להעיד עד כמה התוסף הספציפי הזה עוזר לי כי אני לוקח 5 תוספים אחרים אבל ביחד הייתה לי עליה לינארית מאוד במשקלי העבודה במשך 3 חודשים והוספתי 15 קילו למשקל גוף.

לפי examine.com החלוקה לכמה מנות היא כדי להקטין את תופעת הלוואי של עקצוצים.
העקצוצים כמעט ולא מפריעים לי. אני מרגיש אותם פעם ב לאחר שימוש וגם אז זה לא כזה נורא. אם זאת הבעיה היחידה אז אני לא רואה סיבה לא לחלק את הבטה אלנין למנה יומית אחת וזהו.

אגב מי שלוקח בטה אלנין חבל לזרוק כסף על אופטימום או על כל חומר אחר בטעמים. גם ככה החומר יקר אז קחו אותו בצורת אבקה חסרת טעם של חברת NOW זה מספיק למלא זמן ועולה גרושים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית