עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יכול להיות שאתה צודק אבל גם אם זה בתכנית פלצבו זה טוב זה תוסף זול שעולה 20 דולר ל75 מנות אז גם אם הוא פועל נטו פלצבו זה אחלה לפחות דלעתיהוכח בכלל שזה עוזר?
אני לא מבין את הקונספט של לקחת תוסף כי מישהו הרגיש שזה עזר לו, איך הוא יודע שה"עזרה" היא מהתוסף ולא מאפקט פלצבו?
יכול להיות שאתה צודק אבל גם אם זה בתכנית פלצבו זה טוב זה תוסף זול שעולה 20 דולר ל75 מנות אז גם אם הוא פועל נטו פלצבו זה אחלה לפחות דלעתי
אחי הקטע שיש מחקרים שאומרים שזה השפיע ממש טוב ויש כאלה שאומרים שבכלל לא כנראה שיש אנשים שזה כן משפיע עליהם ואנשים שלא עד שלא ננסה לא נדע לא ככה?כל גוך הוא אינדיבידואלי כמו שקריאטין יש אנשים שלא משפיע עד שמנסים אי אפשר לדעתאממ לא ממש...
ההנחה שלך שאם זה לא עוזר, זה לא יכול להזיק אינה מבוססת.
אולי התוסף לא שירת את המטרה שהוא אמור לשרת.. אבל אתה לא באמת יודע מה ההשפעות שלו על הגוף.
ובכלל, למה שתשלם כסף על משו שלא באמת עובד?
זה תמיד מפתיע אותי שישראלים מאמצים גישה כזאת... מה שאתה אמרת עכשיו זה בערך כמו שתייר יקנה בקבוק עם אוויר מארץ הקודש במחשבה שזה אוויר טוב עם סגולות וברכה, ובמקסימום זה יהיה פלצבו. לא היית צוחק על תייר כזה שהוא פרייאר?
אחי הקטע שיש מחקרים שאומרים שזה השפיע ממש טוב ויש כאלה שאומרים שבכלל לא כנראה שיש אנשים שזה כן משפיע עליהם ואנשים שלא עד שלא ננסה לא נדע לא ככה?כל גוך הוא אינדיבידואלי כמו שקריאטין יש אנשים שלא משפיע עד שמנסים אי אפשר לדעת
סבבה אני יקח מחבר נראה איך ישפיע
אם כבר עושים ניסוי כזה, כדאי שהפלסבו לא יהיה מתוק...סטביה
אם כבר עושים ניסוי כזה, כדאי שהפלסבו לא יהיה מתוק...
אבל אולי הוא טעם סטיביה 😃בהתחשב בזה שהוא מעולם לא טעם בטא אלנין...
אבל אולי הוא טעם סטיביה 😃
היה פה דיון לא מזמן על זה שבסופו הגיעו למסקנה שאת הבטא אלנין אפשר לקחת את כל הכמות (3 גרם) גם בפעם אחת. יש לך מחקר שמוכיח שיש תוצאות טובות יותר בלחלק את הבטא אלנין למנות קטנות במשך היום?"עוזר" כן, אבל המינונים יחסית גבוהים ואופן הנטילה מעצבן. צריך לקחת 400 מ"ג ביום משהו כמו 4-5 פעמים מחולק כל כמה שעות. לא משתלם בהינתן התוצאה הסופית
לפי examine.com החלוקה לכמה מנות היא כדי להקטין את תופעת הלוואי של עקצוצים.יש לך מחקר שמוכיח שיש תוצאות טובות יותר בלחלק את הבטא אלנין למנות קטנות במשך היום?
העקצוצים כמעט ולא מפריעים לי. אני מרגיש אותם פעם ב לאחר שימוש וגם אז זה לא כזה נורא. אם זאת הבעיה היחידה אז אני לא רואה סיבה לא לחלק את הבטה אלנין למנה יומית אחת וזהו.לפי examine.com החלוקה לכמה מנות היא כדי להקטין את תופעת הלוואי של עקצוצים.