הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נפלתם קורבנות לאבקת חלבון וניל?

• פותח/ת השרשור x7haim
  • פורסם בתאריך

x7haim

משתמש משקיע
5,774
1,758
נק' מוניטין:
5,763
5,774
1,758
Volcan gym
מאז שטעמתי את האבקה אני אוכל יותר חזה עוף/קציצות טונה וכו׳. אבל כשאין ברירה אני שותה כמה לגימות כל פעם ואז בסוף אוכל משהו טעים..

אני כרגע עם דיימטיז שוקולד חמאת בוטנים (תשמעו, הוא ממש ממש טוב). ומסולפארם קומבט קרם עוגיות,
הרבה זמן לא היה לי נבחרת מנצחת כזאת

אל תקנה אופטימום המחיר יקר מדי ולא מצדיק את עצמו לא משנה מאיפה אתה מביא אותו. לך על חברות כמו סייטק/דיימטייז/סאן/סינטה 6 החלבונים איכותיים ואפשר להשיג במחיר טוב גם בארץ.

חולק עלייך אחי, אני מעדיף לקבל פחות כמה סקופים אבל להנות מכל לגימה.

מישהו טעם אופטימום בננה וממליץ? (גם עם מים מעניין אותי)

הבננה נחמד, אני אישית חושב שהדאבל ריצ' שוקולד פשוט אלוהי עם חלב... ואני ממש לא מגזים.

יצא לי לטעום שלושה טעמים, עם חלב של אופטימום.
מקום ראשון-דאבל ריצ' שוקולד
מקום שני- בננה קרים, הוא טעים גם פשוט פחות מהדאבל ריצ'.
מקום שלישי-אקסטרים מילק שוקולד, הוא טעים פשוט לי אישית מתוק מידי :/ כנראה מי שאוהב את הדאבל ריצ' שוקולד פחות יאהב את הטעם הזה.

חולק עלייך אחי, אני מעדיף לקבל פחות כמה סקופים אבל להנות מכל לגימה.

הבננה נחמד, אני אישית חושב שהדאבל ריצ' שוקולד פשוט אלוהי עם חלב... ואני ממש לא מגזים.

יצא לי לטעום שלושה טעמים, עם חלב של אופטימום.
מקום ראשון-דאבל ריצ' שוקולד
מקום שני- בננה קרים, הוא טעים גם פשוט פחות מהדאבל ריצ'.
מקום שלישי-אקסטרים מילק שוקולד, הוא טעים פשוט לי אישית מתוק מידי :/ כנראה מי שאוהב את הדאבל ריצ' שוקולד פחות יאהב את הטעם הזה.
אז אתה טוען שכל החברות שציינתי לא טעימות ורק אופטימום כן? 100 שקל זה בערך 20 סקופים. אז אתה מעדיף לקבל 20 סקופים פחות?

אז אתה טוען שכל החברות שציינתי לא טעימות ורק אופטימום כן? 100 שקל זה בערך 20 סקופים. אז אתה מעדיף לקבל 20 סקופים פחות?

יש מגוון רחב של חברות בשוק, לא ציינתי חברה כזאת או אחרת או לחלופין 20 סקופים כמו שציינת.
אולי אני משיג בזול את האופטימום ?

שאר החברות שציינת לא טעמתי, למעט גיינר וניל וכרם עוגיות של דימטייז.(לא להיט).

יש מגוון רחב של חברות בשוק, לא ציינתי חברה כזאת או אחרת או לחלופין 20 סקופים כמו שציינת.

מאמין שאם תטעם מספיק חברות תראה שאתה לא צריך אופטימום כדי להיות מאושר. אגב אני מאמין שאתה יכול להשיג אופטימום בזול אבל בטוח לא בארץ. בחיים לא ראיתי אופטימום בארץ בפחות מ430 ש"ח לדלי.

מאמין שאם תטעם מספיק חברות תראה שאתה לא צריך אופטימום כדי להיות מאושר. אגב אני מאמין שאתה יכול להשיג אופטימום בזול אבל בטוח לא בארץ. בחיים לא ראיתי אופטימום בארץ בפחות מ430 ש"ח לדלי.

כן, כנראה שאתחיל לנסות עוד כמה 😃
בכל אופן כן העסק לא זול !

קניתי ב350 🙄

קרם עוגיות של דיימטיז ( לא גיינר) פשוט מזעזע ברמות! מתוק מדי ומגעיל , פעם הבאה עובר לבננה

וזה כי היבואן מנצל את זה שכולם רודפים אחרי המותג, הוא מתמחר לבעלי החנויות מחיר לא הגיוני, בעלי החנויות נכנעים ללחץ שמופעל מהלקוחות ונאלצים לרכוש לא פחות מ 360 ש״ח כולל מעמ.
וכשמגיע הלקוח ואנחנו מבקשים על המוצר 400 ש״ח מעקמים לנו פרצוף ומראים לנו את האתרים בחול. להרוויח 40 ש״ח במקרה הטוב על החלבון הזה זה פשוט ביזיון, היבואן חונק אותנו ולא מאפשר לנו לתת לכם הנחות. אתם רוצים לשנות את המצב ? זה אפשרי
תבינו, היבואנים מחויבים למשוך סכום מסוים מהספק בחול, אם הוא לא מספק את הסחורה(מספרים) הוא מאבד בלעדיות.
אל תרכשו לא את דימטייז שסגרה את הברז באחת האתרים בחול למשלוחים בארץ ואל תרכשו אופטימום, תנו ליבואנים להיחנק עם הסחורה שלהם. יש לנו אחלה אלטרנטיבות אחרות, לא חסר לנו בחנות חלבונים איכותיים לא יותר מ 300 ש״ח חלבוני איזו לא יותר מ 350 ש״ח.
אם תעברו למותגים אחרים ליבואנים לא תהיה ברירה לשחוק מהרווח שלהם. כמובן שזה יקח זמן, אבל שום דבר לא מקדם אותנו אם אנחנו בוכים מקטרים אבל בסוף קונים.

אתה צודק ב100% אבל אני דיי בטוח שמי שקונה מהארץ במחירים המפוצצים האלה זה לא חבר'ה מהפורום אלא כמה ילדים מושפעים שרואים את הפייסבוק החופר של דיימטייז ישראל, הם מחלקים אבקה פעם בשנה וגוררים בזכות זה אלפי לייקים לפרסום, לא פרייארים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית