נפלתם קורבנות לאבקת חלבון וניל?

• פותח/ת השרשור x7haim
  • פורסם בתאריך

x7haim

משתמש משקיע
5,774
1,758
נק' מוניטין:
5,763
5,774
1,758
Volcan gym
מאז שטעמתי את האבקה אני אוכל יותר חזה עוף/קציצות טונה וכו׳. אבל כשאין ברירה אני שותה כמה לגימות כל פעם ואז בסוף אוכל משהו טעים..

הוניל שלהם כזה מעפן לעומת השוקולד חמאת בוטנים:food-and-drink005-88:
לא טעמתי, זה נשמע מגעיל אבל אולי אזמין בקרוב.

הוניל עם חלב לדעתי אחד הטובים שלהם מהטעמים שטעמתי אם לא ה... זה כמו מילשייק של מקדונלדס רק עם ערכים יותר "חיוביים"

לא טעמתי, זה נשמע מגעיל אבל אולי אזמין בקרוב.

הוניל עם חלב לדעתי אחד הטובים שלהם מהטעמים שטעמתי אם לא ה... זה כמו מילשייק של מקדונלדס רק עם ערכים יותר "חיוביים"
אם אתה מזמין תזמין רק שוקולד חמאת בוטנים זה פשוט טעם חלומי והולך עם כל דבר+ אתה עושה עם זה ממרח מהטובים יותר שטעמתי

זה הרבה יותר מדיל מצוין, זו אחת החברות הטובות שיש, בארץ השיווק כשל, בחול האופטימום מאסל פארם ו BPI קברו אותם עם הפרסומים.
היבואן רוצה לנקות את המחסן ולא מעוניין יותר במותג, זו הסיבה למה המחיר נמוך מהרגיל, ואיפה שיש דיל מעניין אנחנו שם.
הזירו קארב היה אמור להיות מתומחר לבעלי החנויות 340 ועכשיו הוא מתומחר לצרכן 350 החלבון בחול נמכר לא פחות מ 89 דולר לפני משלוח מדובר באיזולייט מטורף 0 שומן 0 פחמימה ללא לקטוז ללא גלוטן ללא אספרטיים עם כל התקנים המחמירים, זהו הדיל הטוב ביותר שקיים היום.
המי גבינה שלהם שבמבצע זוג ב 500 הדיל הטוב ביותר בשוק כיום, גם חלבון תוצרת חוץ, גם 250 לפח גם משלוח חינם ושייקר מתנה בהחלט שווה לנצל כל עוד יש מלאי.
עד מתי המבצע? (של השניים ב500)

אני לא אהבתי את השוקו, היה לי הרגשה שיש יותר מדי קקאו ולא מספיק ממתיק, אבל תתפלא, אנשים דווקא אוהבו אותו הרבה יותר מווניל, כשאני באופן אישי ממש אהבתי את הווניל, במיוחד עם חלב.

אני לא אהבתי את השוקו, היה לי הרגשה שיש יותר מדי קקאו ולא מספיק ממתיק, אבל תתפלא, אנשים דווקא אוהבו אותו הרבה יותר מווניל, כשאני באופן אישי ממש אהבתי את הווניל, במיוחד עם חלב.
הבנתי, תודה רבה! כניראה שאגיע בקרוב או שאזמין 😃

אחלה תאריך ומחיר באמת פצצה. הכי זול שמצאתי בחו"ל כולל משלוח זה בערך המחיר שאתם מוכרים אולי אתם אפילו זולים יותר!! 2 ב500 שזה יוצא 250 לאחד כולל שייקר וכולל משלוח ארצי מהיר- שאפו ענק!!

וגם בקשר לזירו קארב, יותר זול מחו"ל וכולל שייקר ומשלוח מהיר!! באמת שיחקתם אותה.

אני כרגע עם 3 אבקות בבית אבל המחיר הזה והתאריך שהופך את זה לרלוונטי עושה חשק רב!!

נקווה שלא יחסלו את זה מהר מידי וישאירו לי פחים לעוד חודש בערך 😋🍴

התאריך גם לזירו קארב וגם לרגיל זה אפריל 2016? וכמה פחים נשארו מהזירו קארב?

נערך לאחרונה:
קלוריות 110
קלוריות משומן 15
סך שומנים 1.5 גרם
שומן רווי 1 גרם
כולסטרול 60 מ"ג
נתרן 95 מ"ג
פחמימות 5 גרם (סיבים)
סוכרים 0 גרם
חלבון 20 גרם

וניל 87 מנות
שוקו 78 מנות
כף הגשה קטנה ביחס לשוק

זירו קארב:

קלוריות:80
חלבון:20
שומן 0
פחמימה 0

87 מנות הגשה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית