עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא טעמתי, זה נשמע מגעיל אבל אולי אזמין בקרוב.הוניל שלהם כזה מעפן לעומת השוקולד חמאת בוטנים:food-and-drink005-88:
אם אתה מזמין תזמין רק שוקולד חמאת בוטנים זה פשוט טעם חלומי והולך עם כל דבר+ אתה עושה עם זה ממרח מהטובים יותר שטעמתילא טעמתי, זה נשמע מגעיל אבל אולי אזמין בקרוב.
הוניל עם חלב לדעתי אחד הטובים שלהם מהטעמים שטעמתי אם לא ה... זה כמו מילשייק של מקדונלדס רק עם ערכים יותר "חיוביים"
אפשר לדעת איך אתה עושה את הממרח?אם אתה מזמין תזמין רק שוקולד חמאת בוטנים זה פשוט טעם חלומי והולך עם כל דבר+ אתה עושה עם זה ממרח מהטובים יותר שטעמתי
אה אז פשוט כאילו שייק ממש ממש סמיך.כף שתיים חלב וזה פשוט יוצא ממרח
עם מזלג לוקח איזה דקה שתייםאה אז פשוט כאילו שייק ממש ממש סמיך.
נשמע נחמד, אנסה.
נ.ב. אתה מערבב בשייקר? או עם מזלג/מטרפה ?
אין גושים ופירורים?עם מזלג לוקח איזה דקה שתיים
יש גם גירסה עם טחינה - יוצא מצויין!כף שתיים חלב וזה פשוט יוצא ממרח
אני עד היום פוחד להכין אותה מהחשש של טעם לוואי דוחה של טחינה.יש גם גירסה עם טחינה - יוצא מצויין!
עד מתי המבצע? (של השניים ב500)זה הרבה יותר מדיל מצוין, זו אחת החברות הטובות שיש, בארץ השיווק כשל, בחול האופטימום מאסל פארם ו BPI קברו אותם עם הפרסומים.
היבואן רוצה לנקות את המחסן ולא מעוניין יותר במותג, זו הסיבה למה המחיר נמוך מהרגיל, ואיפה שיש דיל מעניין אנחנו שם.
הזירו קארב היה אמור להיות מתומחר לבעלי החנויות 340 ועכשיו הוא מתומחר לצרכן 350 החלבון בחול נמכר לא פחות מ 89 דולר לפני משלוח מדובר באיזולייט מטורף 0 שומן 0 פחמימה ללא לקטוז ללא גלוטן ללא אספרטיים עם כל התקנים המחמירים, זהו הדיל הטוב ביותר שקיים היום.
המי גבינה שלהם שבמבצע זוג ב 500 הדיל הטוב ביותר בשוק כיום, גם חלבון תוצרת חוץ, גם 250 לפח גם משלוח חינם ושייקר מתנה בהחלט שווה לנצל כל עוד יש מלאי.
נשמע מצוין! אבדוק מתי אני אוכל לקנות.עד גמר המלאי - נשארו 120 פח 😃
הבנתי, תודה רבה! כניראה שאגיע בקרוב או שאזמין 😃אני לא אהבתי את השוקו, היה לי הרגשה שיש יותר מדי קקאו ולא מספיק ממתיק, אבל תתפלא, אנשים דווקא אוהבו אותו הרבה יותר מווניל, כשאני באופן אישי ממש אהבתי את הווניל, במיוחד עם חלב.
מה התאריך תפוגה?עד גמר המלאי - נשארו 120 פח 😃
אחלה תאריך ומחיר באמת פצצה. הכי זול שמצאתי בחו"ל כולל משלוח זה בערך המחיר שאתם מוכרים אולי אתם אפילו זולים יותר!! 2 ב500 שזה יוצא 250 לאחד כולל שייקר וכולל משלוח ארצי מהיר- שאפו ענק!!אפריל 2016