הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ גדילה לא רצויה

אז בהצלחה לפתח שרירי רגליים בעזרת ריצה
אני אישית לא מעוניין אבל מכיר אנשים שעשו את זה יפה מאוד, כמובן המטרה הראשית שלהן לא הייתה גודל שרירי הרגליים, הגדלת שרירי הרגליים הייתה מעין תופעת לוואי (אמנם רצויה).

מה אתם מדברים סתם? תראו איזה רגליים ענקיות יש לאצנים
marathon-runners.jpg

marathon-646.jpg

טוב שלא הבאת לי כאלה שרצים סופר אולטרה מרתון וזהו
דיברת על להגדיל שרירי רגליים בעזרת ריצה, הם רצים מספיק בשביל שיהיו להם רגליים ענקיות

אני אישית לא מעוניין אבל מכיר אנשים שעשו את זה יפה מאוד, כמובן המטרה הראשית שלהן לא הייתה גודל שרירי הרגליים, הגדלת שרירי הרגליים הייתה מעין תופעת לוואי (אמנם רצויה).
אין מה להגיד.
כטרול אתה בהחלט עושה את העבודה.

המשך גלישה נעימה בפורום.

@Mojo ספרינטרים\ספרינטרית מקצוענים שמשתמשים בחומרים אנאבוליים, משלבים אימוני כוח כבדים מאוד ואוכלים בהתאם למטרות שלהם (התחזקות ובניית מסת שריר).
ריצה בלבד לא תגדיל מסת שריר בשום אזור, בטח שלא בעת צריכת מאזן קלורי שלילי.
כמה נקודות שכמה ניסו להסביר לך, אך סירבת להבין.
1. ריצה לא תבנה מסת שריר. אולי ספרינטים, בעליות, עם משקל עליך. וגם אז בלי להגדיל את ההתנגדות זה לא יימשך לאורך זמן.
אני מדריך חדר כושר ביחידה קרבית מובחרת. החיילים אצלנו עושים בחני כושר כמעט כל שבועיים. ביניהם ריצת 3 קילומטר עם ציוד (וסט, מחסניות, פק"לים שונים), ריצת 5 ק"מ ללא ציוד, ריצת 10 ק"מ ללא ציוד ועוד. אין לוחם אחד ביחידה שלנו שיש לו רגליים שריריות. אפילו לא טיפה.
2. במאזן קלורי שלילי, לא ניתן לבנות מסת שריר. כן, אולי כמתאמן מתחיל תקבל אפקט כל שהוא של גדילה במסת השריר תוך כדי הורדה באחוזי השומן, אך זה קצר-טווח. אם כותב הנושא גדל והוא לא מרוצה מזה, הוא כנראה משמין. מה גם שהוא עולה במשקל, מה שכנראה מעיד על עודף קלורי, שגורם לעלייה במסת השריר ובשומן. אם הוא רוצה להתחטב, עליו לשמור על מאזן קלורי שלילי. אימוני כוח יעזרו לשמר את מסת השריר (לא להגדיל אותה, כי לגוף חסרה אנרגיה, ולכן לא יוכל להגדיל את תאי השריר), ובכך לשמור על מראה טוב לאחר החיטוב. אם יעסוק רק באירובי ויזנח אימוני כוח, יאבד חלק נכבד ממסת השריר שלו, ויסיים את החיטוב במראה פחות מוצלח.
3. אירובי לא יגן מפני פירוק שריר. אין סיבה שיגן, הוא לא מהווה גירוי מספק לשריר ורק מגדיל את הגירעון הקלורי. שוב, אולי ספרינטים עם התנגדות גדולה מאוד יעשו זאת, וזאת משום שהם הרבה יותר קרובים לפעילות אנאירובית כאימון כוח מאשר לריצת 10 ק"מ.

הם נראים כמו ספרינטרים, אני צודק?
הראשון שם הוא בן ג'ונסון, ההוא שהמדליה נשללה ממנו בגלל חומרים אסורים. בכלל, "ריצה" כוללת גם ריצות ארוכות וגם ספרינטים, וספרינט הוא מאמץ אנאירובי.

הראשון שם הוא בן ג'ונסון, ההוא שהמדליה נשללה ממנו בגלל חומרים אסורים. בכלל, "ריצה" כוללת גם ריצות ארוכות וגם ספרינטים, וספרינט הוא מאמץ אנאירובי.
כן, פשוט חשבתי שמההקשר של השיחה הזאת זה ברור שהריצות שמדברים עליהם זה ריצות ארוכות יותר, שהן כן מאמץ אירובי

פשוט חשבתי שמההקשר של השיחה הזאת זה ברור שהריצות שמדברים עליהם זה ריצות ארוכות יותר
גם אני, אבל התייחסתי לתמונה ובעצם אמרתי שהיא לא מראה את מה שהכותב חשב שהיא מראה.
אגב, הקוואדס של הכדורגלנים מגיעים בעיקר מבעיטות, שהן מאמצים אנאירוביים ולא מהריצה.

גם אני, אבל התייחסתי לתמונה ובעצם אמרתי שהיא לא מראה את מה שהכותב חשב שהיא מראה.
אגב, הקוואדס של הכדורגלנים מגיעים בעיקר מבעיטות, שהן מאמצים אנאירוביים ולא מהריצה.
וכדורגלנים לא משתמשים בחומרים ולא עובדים על הרגליים מחוץ למשחק?
(שואל ברצינות)

אני חושב שזה בנוסף גם מספרינטים, חומרים, תזונה מוקפדת ואימוני כוח.
על אף שלא רבים השחקנים עם שרירי רגליים באמת מרשימים, לא שזה מעניין אותם בתור ספורטאים.

כדורגלנים לא משתמשים בחומרים ולא עובדים על הרגליים מחוץ למשחק?
חלקם ודאי שכן, אבל לחלק מהם יש קוואדס יפים גם בלי זה, בייחוד הראש התיכוני (זה שליד הברך בחלק הפנימי של הרגל).

Back
למעלה תחתית