אני אישית לא מעוניין אבל מכיר אנשים שעשו את זה יפה מאוד, כמובן המטרה הראשית שלהן לא הייתה גודל שרירי הרגליים, הגדלת שרירי הרגליים הייתה מעין תופעת לוואי (אמנם רצויה).אז בהצלחה לפתח שרירי רגליים בעזרת ריצה
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני אישית לא מעוניין אבל מכיר אנשים שעשו את זה יפה מאוד, כמובן המטרה הראשית שלהן לא הייתה גודל שרירי הרגליים, הגדלת שרירי הרגליים הייתה מעין תופעת לוואי (אמנם רצויה).אז בהצלחה לפתח שרירי רגליים בעזרת ריצה
טוב שלא הבאת לי כאלה שרצים סופר אולטרה מרתון וזהומה אתם מדברים סתם? תראו איזה רגליים ענקיות יש לאצנים
![]()
![]()
דיברת על להגדיל שרירי רגליים בעזרת ריצה, הם רצים מספיק בשביל שיהיו להם רגליים ענקיותטוב שלא הבאת לי כאלה שרצים סופר אולטרה מרתון וזהו
אין מה להגיד.אני אישית לא מעוניין אבל מכיר אנשים שעשו את זה יפה מאוד, כמובן המטרה הראשית שלהן לא הייתה גודל שרירי הרגליים, הגדלת שרירי הרגליים הייתה מעין תופעת לוואי (אמנם רצויה).
דיברת על להגדיל שרירי רגליים בעזרת ריצה, הם רצים מספיק בשביל שיהיו להם רגליים ענקיות
הם נראים כמו ספרינטרים, אני צודק?
הראשון שם הוא בן ג'ונסון, ההוא שהמדליה נשללה ממנו בגלל חומרים אסורים. בכלל, "ריצה" כוללת גם ריצות ארוכות וגם ספרינטים, וספרינט הוא מאמץ אנאירובי.הם נראים כמו ספרינטרים, אני צודק?
כן, פשוט חשבתי שמההקשר של השיחה הזאת זה ברור שהריצות שמדברים עליהם זה ריצות ארוכות יותר, שהן כן מאמץ אירוביהראשון שם הוא בן ג'ונסון, ההוא שהמדליה נשללה ממנו בגלל חומרים אסורים. בכלל, "ריצה" כוללת גם ריצות ארוכות וגם ספרינטים, וספרינט הוא מאמץ אנאירובי.
גם אני, אבל התייחסתי לתמונה ובעצם אמרתי שהיא לא מראה את מה שהכותב חשב שהיא מראה.פשוט חשבתי שמההקשר של השיחה הזאת זה ברור שהריצות שמדברים עליהם זה ריצות ארוכות יותר
וכדורגלנים לא משתמשים בחומרים ולא עובדים על הרגליים מחוץ למשחק?גם אני, אבל התייחסתי לתמונה ובעצם אמרתי שהיא לא מראה את מה שהכותב חשב שהיא מראה.
אגב, הקוואדס של הכדורגלנים מגיעים בעיקר מבעיטות, שהן מאמצים אנאירוביים ולא מהריצה.
אני חושב שזה בנוסף גם מספרינטים, חומרים, תזונה מוקפדת ואימוני כוח.גם אני, אבל התייחסתי לתמונה ובעצם אמרתי שהיא לא מראה את מה שהכותב חשב שהיא מראה.
אגב, הקוואדס של הכדורגלנים מגיעים בעיקר מבעיטות, שהן מאמצים אנאירוביים ולא מהריצה.
חלקם ודאי שכן, אבל לחלק מהם יש קוואדס יפים גם בלי זה, בייחוד הראש התיכוני (זה שליד הברך בחלק הפנימי של הרגל).כדורגלנים לא משתמשים בחומרים ולא עובדים על הרגליים מחוץ למשחק?