עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש משמעות לזה שאמרת לעשות עם דאמבלים ולא עם מוט או שזה לא משנה?אתה יכול להתחיל את האימון בחזה בשיפוע 30-45 מעלות (איפה שאתה מרגיש הכי טוב את החזה בלי להרגיש יותר מדי כתפיים) עם דאמבלים.
לעבור לבנץ' כבד כשהמטרה להתקדם במשקלים.
לסיים במקבילים לחזה עם משקל. ודא שאתה עובד בטכניקה שמתאימה להתמקדות בחזה ולא בטרייספס.
מקבילים רחב באמת כזה טוב לחזה?מחליף את הבנצ' בשיפוע למקבילים באחיזה רחבה ומוריד אף ל 8 סטים.
מה משקלי העבודה כרגע בלחיצת חזה?
אני אישית מצליח להפעיל יותר את החזה עם דאמבלים. המלצה שלי.יש משמעות לזה שאמרת לעשות עם דאמבלים ולא עם מוט או שזה לא משנה?
והיית אומר לעשות את החזה בשיפוע 3X8?
מקבילים רחב באמת כזה טוב לחזה?
פשוט כרגע אני עושה מקבילים צר ליד אחורית אז אתם ממליצים לעשות רחב לחזה ואז להחליף את הצר ליד אחורית בתרגיל אחר?
ואם לדוגמה אני אעשה את הבנץ' בנפח קצת יותר גבוה, 3X8 במקום 3X5, לדעתכם זה יעזור או שעדיף להשאיר אותו בעצימות גבוהה?
על סמך מה ההמלצה?!אני אישית מצליח להפעיל יותר את החזה עם דאמבלים. המלצה שלי.
כל טווח חזרות יהיה סבבה.
אפשר להשאיר את שתי הווריאציות של המקבילים כל עוד אתה מבצע את שתיהן כמו שצריך.
עצימות לבנץ'.
אני אנסה להיות ברור יותר... ברמת העיקרון, אין לך אף תרגיל מתאים ויעיל יותר מהבנץ'. מבחינתי, אימון החזה שלך לא צריך לכלול דבר למעט הבנץ'. תרגיל ל"נשמה" הוא תרגיל שנועד לתת לך להרגיש טוב עם עצמך.כדי לתת דגש על החזה העליון, שאמרת שגם הוא בפיגור.
על סמך ניסיון אישי.על סמך מה ההמלצה?!
אני אנסה להיות ברור יותר... ברמת העיקרון, אין לך אף תרגיל מתאים ויעיל יותר מהבנץ'. מבחינתי, אימון החזה שלך לא צריך לכלול דבר למעט הבנץ'. תרגיל ל"נשמה" הוא תרגיל שנועד לתת לך להרגיש טוב עם עצמך.
5X5 מוצלח לדעתך?אני חושב שרשמתי... בנץ' בנפח מתאים (נניח ל 5-7 חזרות 5-6 סטים) ועוד 3-4 סטים של פלייס ל10-15 חזרות.