הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אדיפאוור, מישהו מכיר מקום באנגליה?

HallucinogeN

משתמש קבוע
1,912
396
נק' מוניטין:
2,836
1,912
396
הייתי בסאל-ספורט לא היה ולא ידוע מתי יהיה.
הבנתי שבאדום-לבן כבר לא מייצרים, אם מישהו מכיר מקום שנשאר לו במידה 11.5US אשמח ללינק.

או לחילופין, מקום באנגליה שמוכר בזול יחסית (ראיתי שהמחיר נע בין 150-175 פאונד שזה יותר יקר מהארץ, WTF).

אתה יכול לשלוח דרך buy2usa ולקנות באמאזון ראיתי שם אדיפאור ב140 דולר ו20 דולר מישלוח ואולי עוד 10 דולר מכס, פה ושם יצא סביבות ה700 שקל אולי קצת יותר.. יותר זול מבארץ זה בטוח.
אתמול הזמנתי powerlift 2.0 בשלוש מאות חמישים שקל

אתה יכול לשלוח דרך buy2usa ולקנות באמאזון ראיתי שם אדיפאור ב140 דולר ו20 דולר מישלוח ואולי עוד 10 דולר מכס, פה ושם יצא סביבות ה700 שקל אולי קצת יותר.. יותר זול מבארץ זה בטוח.
אפשר לדעת מאיפה הזמנת?

המשלוח שעשית הוא ימי או אווירי ?

איך יצא לך 350 שקל?

אפשר לדעת מאיפה הזמנת?
דרך אמזון
המשלוח שעשית הוא ימי או אווירי ?
האמת שלא שמתי לב, לדעתי אווירי אבל בכל אופן זה אותו מחיר לפי מה שהבנתי
איך יצא לך 350 שקל?
הנעל האחרונה שהייתה להם מצבע מסוים, הם מורידים את המחיר, אני הזמנתי את הנעל האחרונה שלהם בצבע כחול אדום והיא עלתה באמזון 60 דולר פלוס משלוח יצא 350

אתה יכול לחרוש על איביי, ככה מצאתי Power perfect II שנלבשו לאימון אחד ב400₪. מאז אני מאוהב.

אני אהיה בחודש חופש עכשיו, אם אתם רוצים הזמנה מרוכזת של נעליים שוב, כמו שעשיתי בעבר, אתם מוזמנים לפתוח אשכול מרוכז ולראות מי וכמה מעוניינים.
כמה דגשים:
1. אני לא הולך לאסוף את הכסף (זה יהיה מישהו מכם)
2. אותו אחד שאוסף את הכסף יעביר לי בפייפאל את עלות המשלוח בהתאם לעלות המקורית בדואר (מה שעלה משמעותית מהמשלוח האחרון שעשיתי לפני כמה שנים. סביר להניח שזה הוכפל כי הדואר פה בפשיטת רגל).
3. אני לא הולך ל השתתף באף פרט לוגיסטי חוץ ממשלוח. המשלוח יתבצע פר ארגז לאדם מרכזי במיקום שיקבע מראש (אותו אחד לאחר מכן יעביר את הנעליים הלאה) ומניסיון קודם עדיף לשלוח את הנעליים בלי הקופסאות המקוריות כדי לחסוך מקום.

כדאי למצוא גם חנות פרטית שתעשה הנחה על הזמנה כמותית מאשר להזמין מאתרים כמו אדידס.

נראה שיש את זה באתר שהזמנת בזמנו VS וקיבלנו הנחה משמעותית (כמעט חצי מחיר), אז אולי כדאי לנסות אותו שוב
https://www.vsathletics.com/store/Adidas-adiPower-Weightlifting-Shoes-ZM21865.html

נניח הוא יתן 20% הנחה על הנעליים זה $144, נניח עוד $20 משלוח לזוג זה $166, אזור ה 650 שקל - סביר להניח שפחות (550-600).

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית