הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר בעיה במסה נקייה

GYMBEAST

משתמש מתחיל
62
4
נק' מוניטין:
43
62
4
אוקיי אני במסה נקייה והשאלה שלי היא איך אני יודע כמה גר פחמימה הגוף שלי צריך ביום?
תודה מראש לעוזרים
והאם 2.2 גרם חלבון על כל משקל גוף מספיק?

בעיקרון בד"כ אוכלים 2 גרם חלבון וגרם אחד שומן על כל קילו משקל גוף ושאר פחמימה לפי כמות הקלוריות שאתה רוצה להגיע אליה ביום. 2.2 חלבון זה מספיק ואפילו קצת יותר מדי, יותר חלבון ממה שאתה צריך לא יבנה לך יותר מסה זה סתם מיותר

• פותח/ת השרשור
הבנתי אחי עם 2 גרם חלבון על כל קילו ושומן על כל קילו משקל גוף כמה גרם פחמימה בערך אחי על כל קילו משקל גוף?

הבנתי אחי עם 2 גרם חלבון על כל קילו ושומן על כל קילו משקל גוף כמה גרם פחמימה בערך אחי על כל קילו משקל גוף?
הכמות שתביא אותך לכמות קלוריות שאתה רוצה להגיע אליה ביום.

הכמות שתביא אותך לכמות קלוריות שאתה רוצה להגיע אליה ביום.
ובפירוט: אחרי שחישבת כמה קלוריות אתה מקבל מהחלבונים ומהשומנים, אתה מפחית את המספר הזה מכמות הקלוריות היומיות שאתה רוצה לצרוך (שהוא בערך 300-500 מעל הנייטרלי שלך) ואת התוצאה מחלק בארבע. המספר שקיבלת הוא משקל הפחמימות ליום.

• פותח/ת השרשור
תודה ענקית לכולכם ורציתי לשאול אותכם
מה דעתכם על פרמידה יורדת בתוכנית אימון? הייתי עד עכשיו עושה מספר חזרות זהה כל הסטים
אבל נדמה לי שאם אעשה פרמידה יורדת אוכל לעלות משקלים

תודה ענקית לכולכם ורציתי לשאול אותכם
מה דעתכם על פרמידה יורדת בתוכנית אימון? הייתי עד עכשיו עושה מספר חזרות זהה כל הסטים
אבל נדמה לי שאם אעשה פרמידה יורדת אוכל לעלות משקלים
בהצלחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית