ייעוץ התחלתי לעלות הרבה באחוז שומן

kobikoba

משתמש מתחיל
207
3
נק' מוניטין:
101
207
3
אנרג'י קלאב
אני לא יודע אם זה קשור לפורום הזה או לתזונה ותוספים או לאן בדיוק...
אבל יש לי בעיה... התחלתי מסה מבערך 13 אחוז שומן במשקל 69-70 בערך ועליתי עד ל88-89 בערך על כ17 אחוז שומן
אחרי שהגעתי בערך ל88-89 קילו התחלתי לעלות הרבה מאוד בשומן ואני לא יודע למה... אני לא שיניתי בשום צורה את התפריט שלי
או את האימונים אני כרגע בסביבות ה93 קילו על 20 אחוז שומן כנראה, אני לא יכול להסביר את זה... עליתי ב5 קילו האחרונים כמעט
אותו דבר באחוזי שומן כמו ב18-19 קילו הראשונים... יש למישהו הסבר?

אני לא יודע אם זה קשור לפורום הזה או לתזונה ותוספים או לאן בדיוק...
אבל יש לי בעיה... התחלתי מסה מבערך 13 אחוז שומן במשקל 69-70 בערך ועליתי עד ל88-89 בערך על כ17 אחוז שומן
אחרי שהגעתי בערך ל88-89 קילו התחלתי לעלות הרבה מאוד בשומן ואני לא יודע למה... אני לא שיניתי בשום צורה את התפריט שלי
או את האימונים אני כרגע בסביבות ה93 קילו על 20 אחוז שומן כנראה, אני לא יכול להסביר את זה... עליתי ב5 קילו האחרונים כמעט
אותו דבר באחוזי שומן כמו ב18-19 קילו הראשונים... יש למישהו הסבר?
עלית כמעט 20 ק"ג ורק 4 א.ש ? מצבך טוב.

בכל מקרה, אם התחלת להשמין יתר על המידה כנראה שהפלוס הקלורי שלך גבוה מדיי או שאחוזי השומן גבוהים ממה שנדמה לך וכתוצאה רמות האסטרוגן גבוהות מרמות הטסט החופשי מה שיכול לגרום לירידה בבניית מסת השריר.

• פותח/ת השרשור
עלית כמעט 20 ק"ג ורק 4 א.ש ? מצבך טוב.

בכל מקרה, אם התחלת להשמין יתר על המידה כנראה שהפלוס הקלורי שלך גבוה מדיי או שאחוזי השומן גבוהים ממה שנדמה לך וכתוצאה רמות האסטרוגן גבוהות מרמות הטסט החופשי מה שיכול לגרום לירידה בבניית מסת השריר.
כן כ4 אחוז שומן ב18-20 קילו הראשונים (למרות שזה לקח לי נראלי קצת מעל לשנה) אבל בבערך 5 קילו האחרונים עליתי בעיקר שומן...
גם אם האחוז שומן שלי גבוה מי מה שאני חושב איך זה יכול להיות כזה דרסטי? שפתאום אני מתחיל לעלות בעיקר שומן? זה לא אמור
להיות לאט לאט? שיעלה יותר שומן משריר ולא פתאום יעלה הרבה יותר שומן משריר?

• פותח/ת השרשור
עזוב שטויות, הגעת ל 20 אח״ש, הגיע
אחי בעיקרון אם לא אכפת לך ממש איך אתה נראה אז אין סיבה לבזבז זמן על חיטוב עד שאתה מגיע לאחוז שומן שבו רמות האסטרוגן גבוהות מרמות הטסט החופשי כמו שמורן אמר... יכול להיות שהגעתי לאחוז שומן הזה אבל אף פעם לא חשבתי שפתאום בבום אני יתחיל לעלות בשומן

מה הגובה שלך?
גובה סביבות המטר 78-79

עליה באחוז שומן תלויה בגנטיקה שלך וגם באלמנט הורמון האסטרוגן כמו שמורן ציין
המלצה שלי, אל תחשוב כל כך עמוק על "למה". אם מפריע לך אחוז השומן שיש לך עכשיו תתחיל חיטוב.

אסטרוגן גורם לעלייה בשומן בתחת ובירכיים בעיקר (זה למה נשים משמינות בעיקר שם). בשביל להגיע למצב שבאמת כמות השומן תשפיע באופן רציני על ההורמונים אתה צריך להיות בעל עודף משקל חולני (obese) אז אל תחשוב על הורמונים. אתה המשכת לאכול כל הזמן את אותם הדברים או שהתחלת לאכול דברים שונים (ועדיין שמרת על אותו מספר קלוריות)?

אסטרוגן גורם לעלייה בשומן בתחת ובירכיים בעיקר (זה למה נשים משמינות בעיקר שם). בשביל להגיע למצב שבאמת כמות השומן תשפיע באופן רציני על ההורמונים אתה צריך להיות בעל עודף משקל חולני (obese) אז אל תחשוב על הורמונים. אתה המשכת לאכול כל הזמן את אותם הדברים או שהתחלת לאכול דברים שונים (ועדיין שמרת על אותו מספר קלוריות)?
שכחת manboobs!

המלצה שלי, אל תחשוב כל כך עמוק על "למה". אם מפריע לך אחוז השומן שיש לך עכשיו תתחיל חיטוב.
בדיוק, אתה טוען שהשומן מתחיל להעיק לך, אז יאללה, הגיע הזמן לחטב, אם מקס יכול, גם אתה יכול.

• פותח/ת השרשור
בדיוק, אתה טוען שהשומן מתחיל להעיק לך, אז יאללה, הגיע הזמן לחטב, אם מקס יכול, גם אתה יכול.
האחוז שומן עצמו לא כזה מפריע לי אני יכול להמשיך זה פשוט העליה הפתאומית שגורמת לי לחשוב האם כדאי להמשיך מה יקרה אז...

המשכתי לאכול בדיוק אותו הדבר...(זה לא שיש לי תפריט סופר נוקשה פשוט ממגוון הדברים שאני אוכל בדרך כלל אני מתכוון)

אני חושב למה רק בגלל הסיבה שלא כזה אכפת לי לעלות עוד כמה קילו עד החיטוב אני פשוט מחפש הסבר כדי לדעת שאם אני יעלה עכשיו 5 קילו למשל האם רובם יהיו שומן ואז בעצם לא שווה להמשיך או שיש איזשהוא הסבר...

שנייה ואם אני ממשיך יש לכם עצות אולי איך לשנות משהו?

חוץ ממסה עם פחמימה ממש נמוכה אין לי שום רעיון.
תנסה אולי להיות על 50 גרם פחמימה ביום שירוכז סביב שעות האימון ואולי תעלה קצת יותר נקי אבל אישית, אני כבר הייתי חותך לחיטוב ( אני עברתי למסה אחרי חצי שנה חיטוב כשהגעתי ל 18 אי״ש ועכשיו חזרתי לחיטוב ב 20-22 אח״ש אבל אני לא דוגמא ).
אל תגיע לאח״ש גבוה מדי, כרס זה לא כיף ( אישית לי זה כיף אבל תלוי בעיני המתבונן ) וזה סתם יגרור לחיטוב ארוך ומייגע.

חוץ ממסה עם פחמימה ממש נמוכה אין לי שום רעיון.
תנסה אולי להיות על 50 גרם פחמימה ביום שירוכז סביב שעות האימון ואולי תעלה קצת יותר נקי אבל אישית, אני כבר הייתי חותך לחיטוב ( אני עברתי למסה אחרי חצי שנה חיטוב כשהגעתי ל 18 אי״ש ועכשיו חזרתי לחיטוב ב 20-22 אח״ש אבל אני לא דוגמא ).
אל תגיע לאח״ש גבוה מדי, כרס זה לא כיף ( אישית לי זה כיף אבל תלוי בעיני המתבונן ) וזה סתם יגרור לחיטוב ארוך ומייגע.
יתנו לך באן עוד פעם אם תתחיל לפזר שמועות שפחמימה נמוכה = עליה נקיה יותר במסה. זה לא נכון!!!
פותח הפוסט אל תקשיב לעצה שלו היא ממש ממש לא נכונה

• פותח/ת השרשור
יתנו לך באן עוד פעם אם תתחיל לפזר שמועות שפחמימה נמוכה = עליה נקיה יותר במסה. זה לא נכון!!!
פותח הפוסט אל תקשיב לעצה שלו היא ממש ממש לא נכונה
אתה יכול אז בבקשה לעזור לי ולנסות לתת עצה שכן נכונה? כי כרגע אין לי מושג מה לעשות...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית