הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר בקשר לירידה במשקל ואימונים

• פותח/ת השרשור Master
  • פורסם בתאריך

Master

מושעה
540
103
נק' מוניטין:
172
540
103
סליחה על הבורות פשוט יכול להיות שהבנתי לא נכון,
הספורט לפי מה שהבנתי לא עוזר לירידיה במשקל? רשמו לי שצריך להיות בגירעון קלורי
אז למה ריצות, כפיפות בטן ומכשירים ושאר הירקות יעזרו?
הם לא מאיצים את תהליך ההרזיה?
תודה לכולם 😃

• פותח/ת השרשור
גרעון קלורי פירושו שאתה אוכל פחות ממה שאתה שורף. ספורט גורם לך לשרוף יותר.

אמרו לי שהספורט לא גורם לירידה במשקל
ואתה אומר שהוא מאיץ את הירידה
אז אתה אומר שאני צריך להיות במאזן קלורי שלילי ולעשות ספורט כדי להאיץ את הירידה במשקל?

יש לך סלט, יש מאמר בפורטל שמסביר דיי טוב. תקרא אותו ותחזור עם שאלות
מאמר נקרא המדריך המלא לחיטוב משהוא כזה
אני מהפלא אז סליחה שזה לא אם רפרנס ויותר מילים.

• פותח/ת השרשור
יש לך סלט, יש מאמר בפורטל שמסביר דיי טוב. תקרא אותו ותחזור עם שאלות
מאמר נקרא המדריך המלא לחיטוב משהוא כזה
אני מהפלא אז סליחה שזה לא אם רפרנס ויותר מילים.

קראתי את המאמר אבל עדיין אני לא מבין אם זה מאיץ את קצב הירידה
אני כרגע במאזן קלורי שלילי ואני מתאמן כמעט בלי מכשירים הרוב על משקל גוף וכאלה
אני רוצה לרוץ ולהתאמן ולדעת אם זה מאיץ את הירידה

המשקל שאתה יורד תלוי בכמה אתה אתה במאזן שלילי בקלוריות, אם אתה במינוס 500 מאכול או מזה שאתה עושה אירובי לא ישנה כלום, לרוב עושים אירובי כאשר קשה לקצץ את האוכל, כמובן שאלו שעושים את זה בשביל הספורט זה משהו אחר.

תקרא עוד פעם כי זה מוסבר שם ממש טוב.
ציטוו מהכתבה:

אירובי אינו נחוץ כלל לירידה במשקל, אך הוא מהווה כלי עזר יעיל יחסית להגדלת הגירעון הקלורי. במחקר שנערך נמצא שהקלוריות שנשרפו באירובי והקלוריות שנחסכו מכם בתפריט התזונה (להישאר באותו הגירעון הקלורי בסופו של דבר בין אם זה גירעון שנבע מאירובי או מתזונה) הניבו את אותם התוצאות בהורדה במשקל

• פותח/ת השרשור
המשקל שאתה יורד תלוי בכמה אתה אתה במאזן שלילי בקלוריות, אם אתה במינוס 500 מאכול או מזה שאתה עושה אירובי לא ישנה כלום, לרוב עושים אירובי כאשר קשה לקצץ את האוכל, כמובן שאלו שעושים את זה בשביל הספורט זה משהו אחר.

תקרא עוד פעם כי זה מוסבר שם ממש טוב.
ציטוו מהכתבה:

אירובי אינו נחוץ כלל לירידה במשקל, אך הוא מהווה כלי עזר יעיל יחסית להגדלת הגירעון הקלורי. במחקר שנערך נמצא שהקלוריות שנשרפו באירובי והקלוריות שנחסכו מכם בתפריט התזונה (להישאר באותו הגירעון הקלורי בסופו של דבר בין אם זה גירעון שנבע מאירובי או מתזונה) הניבו את אותם התוצאות בהורדה במשקל

אוקיי תודה רבה לך !

אז אתה אומר שאני צריך להיות במאזן קלורי שלילי ולעשות ספורט כדי להאיץ את הירידה במשקל?
אני אומר שאתה יכול לבחור את התמהיל של [פחות אוכל/יותר ספורט] החביב עליך. יש מי שמוכן לרוץ שעה בשביל לזלול אח"כ פיצה במצפון שקט, ויש מי שמעדיף לבלות את השעה הזאת בצפיה באנשים אחרים שרצים ובועטים בכדור, ובסיומה לאכול מלפפון עטוף בעלה של חסה. כל זה מתייחס רק לאספקט של ירידה במשקל.

• פותח/ת השרשור
אני אומר שאתה יכול לבחור את התמהיל של [פחות אוכל/יותר ספורט] החביב עליך. יש מי שמוכן לרוץ שעה בשביל לזלול אח"כ פיצה במצפון שקט, ויש מי שמעדיף לבלות את השעה הזאת בצפיה באנשים אחרים שרצים ובועטים בכדור, ובסיומה לאכול מלפפון עטוף בעלה של חסה. כל זה מתייחס רק לאספקט של ירידה במשקל.

אני אסביר לך מה הציפייה שלי,
לאכול כמה שפחות כדי להיות במאזן קלורי שלילי (כרגע אני במאזן קלורי שלילי של 350 ליום)
לעשות ספורט ( אירובי כוח וכו..)
הציפייה שלי היא לרדת במשקל לא לאט ולא יותר מידי מהר שיהיה בריא אחרי הכל.
אני כרגע בצבא ואני לוקח את זה כדרך חיים, אבל יותר מהכל עך הנראות שלי על המשקל וכמובן לפתח את השרירים כמה שאפשר.
מה אתה ממליץ?

הציפייה שלי היא לרדת במשקל לא לאט ולא יותר מידי מהר שיהיה בריא אחרי הכל.
אתה צריך להיות בגרעון קלורי של כ- 500 קלוריות ליום. כמו שאמרתי קודם, תחליט בעצמך איך לשלב את הספורט והאוכל להשגת המאזן הזה. אחרי שתתחיל לרדת במשקל תוכל לבדוק את קצב הירידה ולשנות קצת את המאזן בהתאם למטרות שלך. כללית, ירידה של כחצי קילו בשבוע נחשבת לקצב טוב.

השאלות שלך כרגע הן כמו שאלה של מישהו אם כדי לשפר את מצב חשבון הבנק שלו הוא צריך להרויח יותר או להוציא פחות (רק שכאן זה הפוך).

• פותח/ת השרשור
אתה צריך להיות בגרעון קלורי של כ- 500 קלוריות ליום. כמו שאמרתי קודם, תחליט בעצמך איך לשלב את הספורט והאוכל להשגת המאזן הזה. אחרי שתתחיל לרדת במשקל תוכל לבדוק את קצב הירידה ולשנות קצת את המאזן בהתאם למטרות שלך. כללית, ירידה של כחצי קילו בשבוע נחשבת לקצב טוב.

השאלות שלך כרגע הן כמו שאלה של מישהו אם כדי לשפר את מצב חשבון הבנק שלו הוא צריך להרויח יותר או להוציא פחות (רק שכאן זה הפוך).

אם אשלח לך את התפריט תוכל לדעת כמה הגירעון הקלורי בתפריט?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית