עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
גרעון קלורי פירושו שאתה אוכל פחות ממה שאתה שורף. ספורט גורם לך לשרוף יותר.רשמו לי שצריך להיות בגירעון קלורי
גרעון קלורי פירושו שאתה אוכל פחות ממה שאתה שורף. ספורט גורם לך לשרוף יותר.
יש לך סלט, יש מאמר בפורטל שמסביר דיי טוב. תקרא אותו ותחזור עם שאלות
מאמר נקרא המדריך המלא לחיטוב משהוא כזה
אני מהפלא אז סליחה שזה לא אם רפרנס ויותר מילים.
המשקל שאתה יורד תלוי בכמה אתה אתה במאזן שלילי בקלוריות, אם אתה במינוס 500 מאכול או מזה שאתה עושה אירובי לא ישנה כלום, לרוב עושים אירובי כאשר קשה לקצץ את האוכל, כמובן שאלו שעושים את זה בשביל הספורט זה משהו אחר.
תקרא עוד פעם כי זה מוסבר שם ממש טוב.
ציטוו מהכתבה:
אירובי אינו נחוץ כלל לירידה במשקל, אך הוא מהווה כלי עזר יעיל יחסית להגדלת הגירעון הקלורי. במחקר שנערך נמצא שהקלוריות שנשרפו באירובי והקלוריות שנחסכו מכם בתפריט התזונה (להישאר באותו הגירעון הקלורי בסופו של דבר בין אם זה גירעון שנבע מאירובי או מתזונה) הניבו את אותם התוצאות בהורדה במשקל
אני אומר שאתה יכול לבחור את התמהיל של [פחות אוכל/יותר ספורט] החביב עליך. יש מי שמוכן לרוץ שעה בשביל לזלול אח"כ פיצה במצפון שקט, ויש מי שמעדיף לבלות את השעה הזאת בצפיה באנשים אחרים שרצים ובועטים בכדור, ובסיומה לאכול מלפפון עטוף בעלה של חסה. כל זה מתייחס רק לאספקט של ירידה במשקל.אז אתה אומר שאני צריך להיות במאזן קלורי שלילי ולעשות ספורט כדי להאיץ את הירידה במשקל?
אני אומר שאתה יכול לבחור את התמהיל של [פחות אוכל/יותר ספורט] החביב עליך. יש מי שמוכן לרוץ שעה בשביל לזלול אח"כ פיצה במצפון שקט, ויש מי שמעדיף לבלות את השעה הזאת בצפיה באנשים אחרים שרצים ובועטים בכדור, ובסיומה לאכול מלפפון עטוף בעלה של חסה. כל זה מתייחס רק לאספקט של ירידה במשקל.
אתה צריך להיות בגרעון קלורי של כ- 500 קלוריות ליום. כמו שאמרתי קודם, תחליט בעצמך איך לשלב את הספורט והאוכל להשגת המאזן הזה. אחרי שתתחיל לרדת במשקל תוכל לבדוק את קצב הירידה ולשנות קצת את המאזן בהתאם למטרות שלך. כללית, ירידה של כחצי קילו בשבוע נחשבת לקצב טוב.הציפייה שלי היא לרדת במשקל לא לאט ולא יותר מידי מהר שיהיה בריא אחרי הכל.
אתה צריך להיות בגרעון קלורי של כ- 500 קלוריות ליום. כמו שאמרתי קודם, תחליט בעצמך איך לשלב את הספורט והאוכל להשגת המאזן הזה. אחרי שתתחיל לרדת במשקל תוכל לבדוק את קצב הירידה ולשנות קצת את המאזן בהתאם למטרות שלך. כללית, ירידה של כחצי קילו בשבוע נחשבת לקצב טוב.
השאלות שלך כרגע הן כמו שאלה של מישהו אם כדי לשפר את מצב חשבון הבנק שלו הוא צריך להרויח יותר או להוציא פחות (רק שכאן זה הפוך).
אתה יכול לעשות את החשבון בעצמך. יש ברשת מחשבוני קלוריות רבים.אם אשלח לך את התפריט תוכל לדעת כמה הגירעון הקלורי בתפריט?
אתה יכול לעשות את החשבון בעצמך. יש ברשת מחשבוני קלוריות רבים.
בשמחה.תודה רבה על העזרה