Ss משופרת

• פותח/ת השרשור ZzZeus
  • פורסם בתאריך

ZzZeus

משתמש קבוע
1,293
138
נק' מוניטין:
319
1,293
138
גרוע
אמרו לי שבss אין מספיק עבודה על הגב ושבט דדליפט ו3 מתח לא מספיק אז חשבתי על לשפר אותה
A-
סקוואט 3X5
בנץ 3X5
דדליפט 2X5
צין אפס 2X8
B-
סקוואט 3X5
פרס 3X5
מתח 3X5
חתירה במוט 2X6
מקבילים 2X8
איך היא?
המשקלים שלי בינתיים(התחלתי לפני שבועיים ואני נתקע רק בסקוואט כבר 2 אימונים ופרס 1)
סקוואט-65
דדליפט-75
בנץ-40
פרס-30
מתח-עם 2.5 קג

לדעתי כדאי לוותר על חתירה (BOR) כי זה לוקח משאבים חשובים להתאוששות של המייצבים (דגש גב תחתון).
מתח פעם\פעמיים בשבוע, כפיפות ידיים ותרגיל לבטן (פלאנק מומלץ) יעשו את העבודה. עדיף לבצע אותם בעצימות נמוכה-בינונית, כלומר לטווח של 8-15 חזרות, בלי כשל כדי שלא יפגע בעיקרי התכנית.

• פותח/ת השרשור
הועבר לפורום אימונים.
וזה מיותר לחלוטין. דדליפט + מתח זה סבבה.

לדעתי כדאי לוותר על חתירה (BOR) כי זה לוקח משאבים חשובים להתאוששות של המייצבים (דגש גב תחתון).
מתח פעם\פעמיים בשבוע, כפיפות ידיים ותרגיל לבטן (פלאנק מומלץ) יעשו את העבודה. עדיף לבצע אותם בעצימות נמוכה-בינונית, כלומר לטווח של 8-15 חזרות, בלי כשל כדי שלא יפגע בעיקרי התכנית.

אמרו לי שבss אין מספיק עבודה על הגב ואז זה יוצר חוסר פרופורציה וזה יגרום לעמידה לא טובה אז חשבתי על להוסיף איזה 3 סטים.
מה שכתבתי למעלה זה לא נכון?

אמרו לי שבss אין מספיק עבודה על הגב ואז זה יוצר חוסר פרופורציה וזה יגרום לעמידה לא טובה אז חשבתי על להוסיף איזה 3 סטים.
מה שכתבתי למעלה זה לא נכון?
בss אתה לא צריך לחשוב על פרופורציות. אתה צריך לחשוב על להתחזק. כל בידוד מיותר מפריע לזה

במשקלים האלה אין לך מה לחשוב על לשנות כלום. תעשה אותה textbook.
אחרי שתתקע כמה פעמים, תרסט ולא פחות חשוב תגיע למשקלים של בנאדם בריא אפשר לחשוב על לשנות משהו.

• פותח/ת השרשור
אין חוסר פרופורציה תאמין לי. אני שמן בכל הגוף
חחחחח
במשקלים האלה אין לך מה לחשוב על לשנות כלום. תעשה אותה textbook.
אחרי שתתקע כמה פעמים, תרסט ולא פחות חשוב תגיע למשקלים של בנאדם בריא אפשר לחשוב על לשנות משהו.
לאיזה משקלים אני אמור להגיע ~

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית