הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע שימוש בגיינר

פיתוחגוף

משתמש מתחיל
17
0
נק' מוניטין:
0
17
0
קראתי שבגיינר יש פחמימת מלטודקסטרין, שזו לכאורה פחמימה מורכבת אבל בעצם מתפקדת בגוף כפחמימה פשוטה, אפשר קצת פירוט על הנושא הזה ?
אם זה משנה אני משתמש בגיינר סופר מאס של דיימטייז אז גם שם יש כמות גדולה של הפחמימה הזאת ?
מעבר לכך האם אתם מומלץ להשתמש בגיינר גם לתקופות ארוכות (אני משתמש כבר חצי שנה) ?
ובאופן כללי, איך הערכים התזונתיים של הגיינר, גם מבחינת חלבון ושומן ?

אני לא הייתי ממליץ בכלל להשתמש הגיינר. אם תרצה תוכל להכין גיינר טבעי:
אבקת חלבון, שיבולת שועל, חלב וחמאת בוטנים.

1. כי זה יקר ולא משתלם
2. כי האקסטרה תשלום הולך על סוכר(מלטודקסטרין כמו שאמרת)

פחמימה בודקים לפי ערך גליקמי, זה לא משנה אם היא מורכבת או לא, הערך של המלטודקסטרין הוא דומה לסוכר פשוט.
בגיינר של סופר מאס הפחמימה היא מלטודקסטרין.
אפשר להשתמש תקופות ארוכות אין עם זה בעיה, פשוט מיותר לדעתי.

שורה תחתונה, אם זה או זה או אוכל באותה כמות קלוריות עדיף אוכל גם מבחינה כלכלית וגם בריאותית, אם אתה לא חושב שתצליח להכניס עוד 1200 קלוריות (או כמה קלוריות שיש בגיינר הזה, לא זוכר) מאוכל, אז תמשיך לשתות, לא כזה קריטי

לדעתי זה תלוי באורך חיים, יש אנשים שהם במסה ורוב היום שלהם עמוס אז גיינר הוא פתרון די יעיל, הערכים די טובים והטעם מעולה.
אם אתה בן אדם שלומד או משהו ויש לך זמן פנוי אז ללכת על שייק טבעי יהיה יותר משתלם כלכלית והערכים יהיו קצת יותר טובים

אם הוא לא מצליח לדחוף עוד אוכל אז גיינר טבעי כמו שאמרתי זה הפתרון היחיד לדעתי.
בכל אופן שוב אני נגד גיינרים כי הם מלאי סוכר

אם הוא לא מצליח לדחוף עוד אוכל אז גיינר טבעי כמו שאמרתי זה הפתרון היחיד לדעתי.
בכל אופן שוב אני נגד גיינרים כי הם מלאי סוכר
לא כולם נמצאים בבית ולא כולם מסוגלים לשתות שייק טבעי חם (יש לו טעם של הצרות שלי.. למרות שבסך הכל אכיל , ניסיתי בעבר ולי אישית לא היה כזה אכפת) כעיקרון יש את בעיית הסוכרים אבל יש אנשים שיזניחו ממתיקים וכאלה.. כל אחד והבחירה שלו, עובדה שזה אחד המוצרים היותר נמכרים.

אני עכשיו בחיטוב ואני משלם "בריבית" על החודשים שבהם השתמשתי בגיינר במאסה.
טכנית הוא עושה את העבודה,אתה עולה במשקל גוף,עולה במשקלי עבודה,לכאורה הכל טוב ויפה.
אבל כמו שאמרו פה הוא מפוצץ בסוכרים,וכל האחוז שומן שצברתי במאסה זה בגלל השימוש בו.
לא ממליץ בשום מצב על גיינר,אלה אם כן אתה בן אדם כל כך עסוק שאפילו אין לך זמן לאכול.

לא כולם נמצאים בבית ולא כולם מסוגלים לשתות שייק טבעי חם (יש לו טעם של הצרות שלי.. למרות שבסך הכל אכיל , ניסיתי בעבר ולי אישית לא היה כזה אכפת) כעיקרון יש את בעיית הסוכרים אבל יש אנשים שיזניחו ממתיקים וכאלה.. כל אחד והבחירה שלו, עובדה שזה אחד המוצרים היותר נמכרים.
אם זה מגעיל אז יש לי משהו אחר..
אבקת חלבון, שיבולת שועל טחונה, חלב, ביצים וחמאת בוטנים בבלנדר הכל ולעשות מזה חביתה

• פותח/ת השרשור
אז בעצם החיסרון היחיד של הגיינר לפי מה שאתם אומרים (מעבר לקטע הכלכלי שזה משהו שכרגע קצת פחות מפריע לי) הוא כמות הסוכרים הגדולה שיש בו ? אני חושב שיחסית ליתרונות שלו- הכנה מהירה, פשוט יותר לאכילה מאשר אותה כמות של קלוריות מאוכל מוצק, טעים יותר לדעתי משייקים טבעיים שונים, עדיין עם ערכים די טובים- שווה "לסבול" יותר בזמן החיטוב ולהמשיך להשתמש בו בתקופת המסה כי הוא באמת עושה את העבודה ועוזר מאוד לעלות במשקל גוף ומשקלי עבודה ... זה מה שאני חושב באופן אישי לפחות.

אז בעצם החיסרון היחיד של הגיינר לפי מה שאתם אומרים (מעבר לקטע הכלכלי שזה משהו שכרגע קצת פחות מפריע לי) הוא כמות הסוכרים הגדולה שיש בו ? אני חושב שיחסית ליתרונות שלו- הכנה מהירה, פשוט יותר לאכילה מאשר אותה כמות של קלוריות מאוכל מוצק, טעים יותר לדעתי משייקים טבעיים שונים, עדיין עם ערכים די טובים- שווה "לסבול" יותר בזמן החיטוב ולהמשיך להשתמש בו בתקופת המסה כי הוא באמת עושה את העבודה ועוזר מאוד לעלות במשקל גוף ומשקלי עבודה ... זה מה שאני חושב באופן אישי לפחות.
אני מסכים, גם הסיבה לעלייה לא תהיה המנת גיינר ביום תהיה בטוח.. כנראה ששאר התזונה לא הייתה מאוזנת

לדעתי אתם טועים בגדול. להיות הרבה זמן בחיטוב זה דבר בכלל לא טוב ודבר לא כיפי כולל להיות על פחמימה נמוכה ! אני חודשיים בחיטוב ניראלי (התחלתי על 17 עכשיו בטח 14) ועל 200 פחמימה. זה חרא להיות בחיטוב ככ הרבה זמן, אתה נחלש ויש לך פחות אנרגיה .. עדיף מתישהו בזמן פנוי להכין כמה שייקים טבעיים או חביתה כמו שהסברתי למעלה ותשמרו במקרר ..לגבי השייקים טבעיים אולי לא ..אבל אם תזונה חשובה לכם, תפנו זמן, אין כזה דבר אין מספיק זמן.

לדעתי אתם טועים בגדול. להיות הרבה זמן בחיטוב זה דבר בכלל לא טוב ודבר לא כיפי כולל להיות על פחמימה נמוכה ! אני חודשיים בחיטוב ניראלי (התחלתי על 17 עכשיו בטח 14) ועל 200 פחמימה. זה חרא להיות בחיטוב ככ הרבה זמן, אתה נחלש ויש לך פחות אנרגיה .. עדיף מתישהו בזמן פנוי להכין כמה שייקים טבעיים או חביתה כמו שהסברתי למעלה ותשמרו במקרר ..לגבי השייקים טבעיים אולי לא ..אבל אם תזונה חשובה לכם, תפנו זמן, אין כזה דבר אין מספיק זמן.
אני מכיר את ההרגשה ולדעתי הרבה יותר ממך, התחלתי חיטוב בעודף משקל וירדתי מה30 אחוז בערך ל9.. אני לא בעד להיות בחיטוב הרבה זמן ובדל פחמימה בפרט אבל אם מישהו שהוא עושה את זה בשביל עצמו (בלי כוונה להתחרות וכאלה),הוא רוצה להגיע למסה גבוה יותר והוא מעדיף נוחות שילך על גיינר, לזה הוא נועד.

בערך שנה בדל פחמימה (אבל לא קטוגני) - פחות מ 100 גרם ליום.
אני לא יגיד שיש לי ניסיון אישי או משהו אבל דל פחמימה לאורך זמן לפי מה שקראתי איפושהו(לא זוכר כבר היה לפני בערך שנה, אבל אם קראתי את זה אני מאמין שזה היה מקור אמין) שזה יכול לגרום לדברים כל כך קיצוניים.
וסתם שאלה, למה כל כך הרבה זמן בחיטוב? עד העצם?

לפי מה שקראתי איפושהו
יש גישות שונות לשאלה הזאת , אבל נראה לי שיש יותר ויותר אינדיקציות שזאת הדיאטה המתאימה לאנשים כמוני (חולה סוכרת, לא מזריק אינסולין). ה"חיטוב" שלי נאמר בחצי קריצה, אני פשוט מוריד את המשקל שלי לאט לאט מאז התגלתה אצלי המחלה.

יש גישות שונות לשאלה הזאת , אבל נראה לי שיש יותר ויותר אינדיקציות שזאת הדיאטה המתאימה לאנשים כמוני (חולה סוכרת, לא מזריק אינסולין). ה"חיטוב" שלי נאמר בחצי קריצה, אני פשוט מוריד את המשקל שלי לאט לאט מאז התגלתה אצלי המחלה.
הבנתי אותך, אבל בעיקרון אתה יכול להכנס למסה גם עם בעיות סוכר, לא?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית