הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

The Game

• פותח/ת השרשור vithano
  • פורסם בתאריך

vithano

משתמש משקיע
3,369
1,193
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
4,263
3,369
1,193
הספר שנכתב על ידי ניל סטראוס(neil straus)?אומן הפיתוי הגדול בעולם.
מישהו פה קרא אותו?
אישית זה משהו שמאוד מעניין אותי,כל הקטע של הNLP ואומנות הפיתוי.
יש לי הרצאות שלמות של ניל סטראוס ומיסטרי,כולל ספרים מלאים.
אם יש ביקוש אני אשמח להביא לינק מהיר.

מצטער
יש רק the game אחד

HHH_web.jpg

נשים הן קלות דעת
לא צריך ספרים להשיג מה שאתה רוצה...

• פותח/ת השרשור
נשים הן קלות דעת
לא צריך ספרים להשיג מה שאתה רוצה...
השאלה היא באיכות,לא בכמות.על כונפות כל דבר יעבוד,לא אמרתי שלא,אבל כשמדובר בדוגמניות וכו..זה לא כזה פשוט אם אתה לא בלונדיני מטר 90

יש לך קישור להורדת הספר?
כן,יש לי טורנט,אבל אני מעלה את הספר עכשיו לראפיד שר,יסיים להעלות עוד איזה רבע שעה,אני אשים לינק.

בינתיים תראו כמה קטעים חמודים של מומחים בתחום.

ה"חברה הכועסת" זה החלק היחיד שמבוים כי זה המשימה שלו.

מן הסתם הכוונה היא לבחור השני CAJUN 🤡

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
תודה רבה אחי, אשמח לעוד חומרים אם יש..

חחחחח אני אפציץ אותך בחומר על זה.
קח כמה טורנטים מהירים עם הרבה מאוד מאוד מאודדד מידע+סמינרים שלמים והקלטות.

הספר הזה הוא סוג של חרטה. ז"א יש שם דברים נחמדים, אבל בגדול אין דפוס התנהגות מסויים שהולך עם כל בחורה. הספר פשוט מעלה לך את הביטחון העצמי, שתכלאס זה הכי חשוב לבחורה.. בגלל זה לערסים יש חברות כוסיות.

• פותח/ת השרשור
הספר הזה הוא סוג של חרטה. ז"א יש שם דברים נחמדים, אבל בגדול אין דפוס התנהגות מסויים שהולך עם כל בחורה. הספר פשוט מעלה לך את הביטחון העצמי, שתכלאס זה הכי חשוב לבחורה.. בגלל זה לערסים יש חברות כוסיות.

הספר לא סוג של חרטא.
יש מבנה מסוים שמתחיל מלפתוח סט(קבוצה) ועד ללהכנס למיטה עם המטרה שלך.
ברור שבחורה גוטית אני לא אשאל על שירי קאנטרי.
צריך ללמוד לעשות CALIBRATION

ביטחון עצמי פשוט. כשיש לך אותו, אתה לא צריך יותר מזה. [כמובן אתה לא צריך להיראות רע בטירוף].

או שיש לך את זה או שאין לך את זה,אם אתה מחפש את הספרים האלה כנראה שאין לך את זה.
שום ספר לא יעזור לך להשיג "דוגמניות",זה כבר עיניין של המעמד החברתי שלך\מה שיש לך בבנק.

• פותח/ת השרשור
ביטחון עצמי פשוט. כשיש לך אותו, אתה לא צריך יותר מזה. [כמובן אתה לא צריך להיראות רע בטירוף].

אפילו שזה נכון,זה לא תמיד מספיק.
ולא אני לא מדבר על זה שאתה צריך להיות יפה יותר ואז זה יהיה מספיק.
אלא שאתה צריך טכניקות או רוטינות מסוימות כדי להמשיך את השיחה לאן שאתה רוצה.
רוב האנשים מתחילים שיחה בראיון עבודה ואז זה לא מתקדם לשום מקום.
"איך קוראים לך?בת כמה?מאיפה?עובדת\לומדת?מה עושה בחיים?" וכו.
אולי על מישהי שנראית לא משהו זה יעבוד,אבל תהיה בטוח שעל דוגמנית זה לא יעבוד

או שיש לך את זה או שאין לך את זה,אם אתה מחפש את הספרים האלה כנראה שאין לך את זה.
שום ספר לא יעזור לך להשיג "דוגמניות",זה כבר עיניין של המעמד החברתי שלך\מה שיש לך בבנק.
זו חשיבה של אפסים שחושבים שהכ.א שלהם זה הכל בחיים, ממש ממש לא.

• פותח/ת השרשור

בולשיט.
ועל זה בדיוק מדובר בספר.
יש אנשים שהם "טבעיים" NATURALS שאלה יש להם מעמד חברתי מסויים ובלי לדעת אפילו על פיק אפ הם משיגים בנות על ימין ועל שמאל.
ותאמין לי אני מכיר כאלה אנשים,הם לא נראים משהו בכלל(מנקודת מבט של גבר סטרייט כן?)ובכל זאת הם מצליחים חזק מאוד.
אם אין לך מעמד חברתי,אתה צריך ללמוד ליצור אותו,אחרת כולנו היינו מתים בתולים לא כך?
כמו שאומרים "fake it till you make it"

בולשיט.
ועל זה בדיוק מדובר בספר.
יש אנשים שהם "טבעיים" NATURALS שאלה יש להם מעמד חברתי מסויים ובלי לדעת אפילו על פיק אפ הם משיגים בנות על ימין ועל שמאל.
ותאמין לי אני מכיר כאלה אנשים,הם לא נראים משהו בכלל(מנקודת מבט של גבר סטרייט כן?)ובכל זאת הם מצליחים חזק מאוד.
אם אין לך מעמד חברתי,אתה צריך ללמוד ליצור אותו,אחרת כולנו היינו מתים בתולים לא כך?
כמו שאומרים "fake it till you make it"
הבעיה שזה לא משהו נילמד,אי אפשר להגיע לשום מקום ללא כישרון מולד..בכל תחום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית