הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

The Game

• פותח/ת השרשור vithano
  • פורסם בתאריך
זה לא קשור לדוגמניות זה קשור לכל דבר.
בוא נגיד שגם המראה שלך הוא כמעט ולא פקטור, אם נחלק את זה הדבר יהיה :

70% ביצים, ביטחון, חוסר שיגרה, שוני מאחרים, הבעה של רגשות במידות הנכונות ובזמנים הנכונים וכו'
20% מראה
10% מעמד

הבעיה שזה לא משהו נילמד,אי אפשר להגיע לשום מקום ללא כישרון מולד..בכל תחום.

זה ועוד איך נלמד יש מיליון קורסים והרצאות של מיסטרי, דלנג'לו וכו'

זה לא קשור לדוגמניות זה קשור לכל דבר.
בוא נגיד שגם המראה שלך הוא כמעט ולא פקטור, אם נחלק את זה הדבר יהיה :

70% ביצים, ביטחון, חוסר שיגרה, שוני מאחרים, הבעה של רגשות במידות הנכונות ובזמנים הנכונים וכו'
20% מראה
10% מעמד

זה ועוד איך נלמד יש מיליון קורסים והרצאות של מיסטרי, דלנג'לו וכו'
זה שלא חסר אנשים שמחפשים לעשות כסף קל על חשבונם של אנשים חסרי כישורים חברתיים לא אומר שיש בזה תועלת.

• פותח/ת השרשור

אז זהו שזה כן משהו שנלמד.
אתה חושב שמיסטרי היה כזה כל החיים שלו?או ניל סטראוס?הם היו אפסים לפני שהתחילו ללמוד את זה.
מיסטרי היה פריק כל החיים שלו,היה בתול בן 31,עכשיו הוא אומן הפיק אפ הגדול בעולם.
סטייל(ניל סטראוס) היה נראה כמו עכבר מעבדה,לא היו לא כמעט חברים,היה בתול עד גיל 21 כשהוא עשה את זה עם מישהי מכוערת שבכלל לא רצה.
עד שהוא התחיל ללמוד את הדבר הזה ועכשיו גם הוא אומן פיק אפ מטורף,אפילו פיתה את בריטני ספירס(ולא הוא לא עשיר,או לפחות לא היה באותו זמן)

בטח שזה נילמד.
הכל בחיים נילמד, אתה יודע בכמה דברים הייתי גרוע ואחרי שהתאמנתי עליהם\למדתי אותם נהייתי בהם טוב? [בלי שום קטע שחצני]
יש אנשים עם כשרון מולד זה נכון, אבל עם מאמץ השמיים הם הגבול..

• פותח/ת השרשור
זה שלא חסר אנשים שמחפשים לעשות כסף קל על חשבונם של אנשים חסרי כישורים חברתיים לא אומר שיש בזה תועלת.

רוב האנשים שחסר להם ביטחון עצמי,גם אם הם יראו מישהי שמאוד מוצאת חן בעיניהם,הם אפילו לא יגשו אליה,שלא לדבר על להשיג את הפלאפון שלה.
אז מה עכשיו?אין להם בחירה בחיים?הם חייבים להיות עם מישהי מכוערת כי הם לא נטורלים?
תעשה לי טובה גבר,אין פה שום קשר לכסף קל.
אם היית טורח אפילו להתחיל לקרוא את הספר היית מבין כמה שזה רציני.
אתה מוזמן לחפש סרטונים ביוטיוב של המומחים(האלה בישראל לא משהו)

• פותח/ת השרשור
ציון מפורום אטרף חזק בקטע הזה של פיק אפ,ולפי מה שהוא מספר הוא תותח עם בנות.
משה מכיר אותו(?) ואני מניח שיכול לאמת את זה

בטח שזה נילמד.
הכל בחיים נילמד, אתה יודע בכמה דברים הייתי גרוע ואחרי שהתאמנתי עליהם\למדתי אותם נהייתי בהם טוב? [בלי שום קטע שחצני]
יש אנשים עם כשרון מולד זה נכון, אבל עם מאמץ השמיים הם הגבול..
לשחזר אלגוריתם שמישהו אחר הכתיב לך בצורה עיוורת בלי להבין למה זה עובד לא נקרא להיות טוב.

• פותח/ת השרשור
לשחזר אלגוריתם שמישהו אחר הכתיב לך בצורה עיוורת בלי להבין למה זה עובד לא נקרא להיות טוב.

אף אחד פה לא מדבר על חומר מוכן.
חומר מוכן זה בשביל מתחילים כדי להבין איך זה עובד,ברגע שהם מבינים איך זה עובד הם בונים חומר משלהם.
בקורס אף אחד לא נותן לך "כדורי קסם" שאתה יורה אותם על בחורה והיא איתך במיטה.
זה לא עובד ככה,זה טכניקות ורוטינות ומערכת שלמה שאי אפשר להסביר פה בכמות התווים המוגבלת בהודעה.
אם אתה באמת רוצה להבין על מה מדובר אז תתחיל לקרוא את הספר.
להשמיץ את כל הדבר הזה עוד לפני שניסית זה אבסורד.

רוב האנשים שחסר להם ביטחון עצמי,גם אם הם יראו מישהי שמאוד מוצאת חן בעיניהם,הם אפילו לא יגשו אליה,שלא לדבר על להשיג את הפלאפון שלה.
אז מה עכשיו?אין להם בחירה בחיים?הם חייבים להיות עם מישהי מכוערת כי הם לא נטורלים?
תעשה לי טובה גבר,אין פה שום קשר לכסף קל.
אם היית טורח אפילו להתחיל לקרוא את הספר היית מבין כמה שזה רציני.
אתה מוזמן לחפש סרטונים ביוטיוב של המומחים(האלה בישראל לא משהו)
אתה אומר שאין להם אינטרס כלכלי?

ביטחון עצמי צריך לבוא מבפנים ולא ממה שאיזה "גורו" אמר,אם לבנאדם אין ביטחון עצמי הוא צריך לנתח את המצב להבין ממה זה נגרם ומה הוא צריך לעשות כדי לשנות את זה.

• פותח/ת השרשור
אתה אומר שאין להם אינטרס כלכלי?

ביטחון עצמי צריך לבוא מבפנים ולא ממה שאיזה "גורו" אמר,אם לבנאדם אין ביטחון עצמי הוא צריך לנתח את המצב להבין ממה זה נגרם ומה הוא צריך לעשות כדי לשנות את זה.

ברור שיש פה אינטרס כלכלי.
בן אדם צריך להתפרס ממה שהוא טוב בו.
אחד מהנדס,שני (PUA (pick up artist
יש מה שנקרא "INNER GAME" שזה כל מה שקורה בפנים,ואיך להתמודד עם זה,זה ברור שתוך לילה אתה לא תשתנה 180 מעלות,אבל בסופו של תהליך זה יקרה,כשתתחיל להצליח עם בנות יבוא בטחון עצמי והערכה עצמית(לא אגו)

הורדתי .. תגיד יש מצב לגירסת PDF עם דף בכל עמוד ולא 2 דפים בעמוד?

ברור שיש פה אינטרס כלכלי.
בן אדם צריך להתפרס ממה שהוא טוב בו.
אחד מהנדס,שני (PUA (pick up artist
יש מה שנקרא "INNER GAME" שזה כל מה שקורה בפנים,ואיך להתמודד עם זה,זה ברור שתוך לילה אתה לא תשתנה 180 מעלות,אבל בסופו של תהליך זה יקרה,כשתתחיל להצליח עם בנות יבוא בטחון עצמי והערכה עצמית(לא אגו)
לנצל את החולשה והנזקקות של אנשים אחרים?
אתה באמת מאמין שתוכל להגיע לאותם הישגים של אלו שציינת בהודעתך הקודמת אם תחשף למה שמישהו אמר?

למה אתה לא יכול להתמודד עם זה לבד? כי אתה נמצא תחת האשלייה שזה צריך לבוא מ"מקור מוסמך" שמחזיק בידו נתונים שיגבו את מה שהוא אומר,ורק אז יהיה לך את האומץ לפעול.

• פותח/ת השרשור
לנצל את החולשה והנזקקות של אנשים אחרים?
אתה באמת מאמין שתוכל להגיע לאותם הישגים של אלו שציינת בהודעתך הקודמת אם תחשף למה שמישהו אמר?

למה אתה לא יכול להתמודד עם זה לבד? כי אתה נמצא תחת האשלייה שזה צריך לבוא מ"מקור מוסמך" שמחזיק בידו נתונים שיגבו את מה שהוא אומר,ורק אז יהיה לך את האומץ לפעול.
מאמין בזה בכל מאת האחוזים,תהיה בטוח שלבד זה לא יגיע אם אני לא אעשה משהו כדי לקדם את זה,כאילו הולך לי סבבה עם בנות,אבל היה יכול להיות יותר טוב.

אתה לא יכול ללמוד לבד משהו שאתה לא יודע.
אחד שלא יודע מטמטיקה לא ילמד את עצמו בלי ספרים.
אחד שלא יודע לדבר בפומבי לא ילמד את עצמו בלי קורסים.
זה לא משהו שבא באופן טבעי(אולי זה היה ככה לפני הרבה שנים,אבל החברה השתנתה במאתיים שנה האחרונות)

מאמין בזה בכל מאת האחוזים,תהיה בטוח שלבד זה לא יגיע אם אני לא אעשה משהו כדי לקדם את זה,כאילו הולך לי סבבה עם בנות,אבל היה יכול להיות יותר טוב.

אתה לא יכול ללמוד לבד משהו שאתה לא יודע.
אחד שלא יודע מטמטיקה לא ילמד את עצמו בלי ספרים.
אחד שלא יודע לדבר בפומבי לא ילמד את עצמו בלי קורסים.
זה לא משהו שבא באופן טבעי(אולי זה היה ככה לפני הרבה שנים,אבל החברה השתנתה במאתיים שנה האחרונות)

גם עם ספרים בנאדם ללא כישרון למתמטיקה לא יגיע לשום מקום,זה שלבנאדם יש את האפשרות להחשף למידע מסוים לא אומר שהוא יכול להבין אותו וליישם אותו,ההצלחה שלך בתחום מסוים תלויה בכישרון מולד+חשיפה למידע שתביא אותך לניצול מקסימלי של אותו כישרון,אבל חשיפה למידע לעולם לא תעניק לך את הכישרון ולא תביא אותך לשום מקום במידה ואין לך אותו.

• פותח/ת השרשור
גם עם ספרים בנאדם ללא כישרון למתמטיקה לא יגיע לשום מקום,זה שלבנאדם יש את האפשרות להחשף למידע מסוים לא אומר שהוא יכול להבין אותו וליישם אותו,ההצלחה שלך בתחום מסוים תלויה בכישרון מולד+חשיפה למידע שתביא אותך לניצול מקסימלי של אותו כישרון,אבל חשיפה למידע לעולם לא תעניק לך את הכישרון ולא תביא אותך לשום מקום במידה ואין לך אותו.

ב-ו-ל-ש-י-ט.
אין לזה מילה אחרת.
אין דבר העומד בפני הרצון,אתה יכול להיות בטוח שהם לא ציפו להפוך לכאלה טובים,והם הכי גדולים בעולם,ולא היה להם שום רקע של זה.
זה כמו שתגיד "חלק יכולים להיות באדיבילדרים וחלק לא" ,זה לא נכון.
מה שנכון לומר זה,שכולם יכולים להיות באדיבלדרים אבל לא כולם יכולים להיראות כמו ג'יי קאטלר(גנטיקה ייחודית).כמו שאני אף פעם לא יהיה אחד לאחד כמו סטייל או מיסטרי,אבל לנסות לא יהרוג אותי ובטח שבטח לא יזיק.

הכל תלוי במידת הרצינות והנחישות של הבן אדם.

ב-ו-ל-ש-י-ט.
אין לזה מילה אחרת.
אין דבר העומד בפני הרצון,אתה יכול להיות בטוח שהם לא ציפו להפוך לכאלה טובים,והם הכי גדולים בעולם,ולא היה להם שום רקע של זה.
זה כמו שתגיד "חלק יכולים להיות באדיבילדרים וחלק לא" ,זה לא נכון.
מה שנכון לומר זה,שכולם יכולים להיות באדיבלדרים אבל לא כולם יכולים להיראות כמו ג'יי קאטלר(גנטיקה ייחודית).כמו שאני אף פעם לא יהיה אחד לאחד כמו סטייל או מיסטרי,אבל לנסות לא יהרוג אותי ובטח שבטח לא יזיק.

הכל תלוי במידת הרצינות והנחישות של הבן אדם.

יש ועוד איך יש,זה שתתכחש לזה לא ישנה את המצב,בכל תחום תמצא אנשים שמשקיעים פי אלף מאלו שנמצאים בפיסגת התחום ולא מתקרבים ולא יתקרבו לרמה שלהם ואתה יודע את זה.
זה שמישהו לא מצפה להצליח במשהו ומצליח לאחר שהוא נכנס אליו רק אומר שהוא לא היה מודע ליכולות שלו,אבל הן עדיין היו שם.

אתה סותר את עצמך,בהודעתך הקודמת רשמת שאתה מאמין שתוכל להגיע לאותם ההישגים,אותם ההישגים משמע להגיע לאותה רמה בתחום,לא אמרתי שלא תוכל להשיג בחורות,אמרתי שלא תוכל להגיע לאותם ההשגים שאלו שאתה מדבר עליהם הגיעו אליהם במידה ולא ניחנת במה שהם ניחנו בו,בדיוק כמו שלא תוכל להגיע להישגים שג'יי קאטלר הגיע אליהם בתחומו אם לא ניחנת בגנטיקה שתאפשר לך זאת.

• פותח/ת השרשור
יש ועוד איך יש,זה שתתכחש לזה לא ישנה את המצב,בכל תחום תמצא אנשים שמשקיעים פי אלף מאלו שנמצאים בפיסגת התחום ולא מתקרבים ולא יתקרבו לרמה שלהם ואתה יודע את זה.
זה שמישהו לא מצפה להצליח במשהו ומצליח לאחר שהוא נכנס אליו רק אומר שהוא לא היה מודע ליכולות שלו,אבל הן עדיין היו שם.

אתה סותר את עצמך,בהודעתך הקודמת רשמת שאתה מאמין שתוכל להגיע לאותם ההישגים,אותם ההישגים משמע להגיע לאותה רמה בתחום,לא אמרתי שלא תוכל להשיג בחורות,אמרתי שלא תוכל להגיע לאותם ההשגים שאלו שאתה מדבר עליהם הגיעו אליהם במידה ולא ניחנת במה שהם ניחנו בו,בדיוק כמו שלא תוכל להגיע להישגים שג'יי קאטלר הגיע אליהם בתחומו אם לא ניחנת בגנטיקה שתאפשר לך זאת.

טוב אחי,אין לי כח אליך באמת שלא.
אתה לא צריך את זה אז תהנה.זה לא אומר שזה לא עובד.
לא רואה סיבה להמשיך את הויכוח סרק הזה,הרי ברור שאתה הולך ראש בקיר ולא רוצה להקשיב לאף אחד.😣

טוב אני רוצה להגיב על האומנות הפיתוי,

יש לי חבר שהיה בקורס הזה, אני ראיתי מה הקורס הזה גרם לו, לטובה ולרעה.

לטובה:

1. ביטחון עצמי גבוה יותר, הוא ממש שיפר את הביטחון העצמי שלו.
2. הוא השתנה לגמרי, מ"פריק" מחשבים, הפך להיות אחד ממארגני ליין מסיבות, לא משנה איזה מסיבה, אבל מקום שדיי מצליח בתל אביב - אחד היחצנים שמה.
3. ממש הולך לו טוב עם בחורות, חברים שלי שבאו לראות אותו בפעולה, דיי היו בהלם ממנו, כי הם זוכרים אותו מהתיכון.

לרעה:

1. הקורס הזה משנה את המתלמדים הן באופי והן בהופעה חיצונית, למשל יום אחד הוא בא פתאום עם עניבה וג'קט ארוך, אמרתו לו מזה הדבר הזה? הוא אומר לי שככה הוא יכול לגרום לבנות לשים לב אליו, כי הוא בולט בקרב האנשים שמסביב.
בעניין של האישיות, הם מתחילים לפתח אדישות סביב החברים הקודמים שלהם ומנסים לחפש חברים חדשים, שמתאימים לתחום של הפיתוי/מסיבות/חיי הלילה וכו'.
2. אין רחמים בקורס הזה, נגיד מישהו רוצה להתחיל עם בחורה, הוא ישר תופס לה את היד ומושך אותה, זה גובל בהטרדה מינית מה שהולך שמה.
3. יש להם משימות, יום אחד לקחו אותם לקניון באחד הערים ונתנו להם משימות להתחיל עם כל מי שזז ולהוציא מספרי טלפון, זה גם כולל ילדות!.
4. מלמדים אותם עקרונות איך להתחיל עם בחורה, למשל מה כן לומר, מה לא לומר, איזה בולשיט הדבר הזה, מה כל דבר עובד על כל בחורה? שטויות.
אני בעצמי ראיתי כמה דחיות הם קיבלו בכלל הטריקים שלהם.
5. הם מתחילים לפתח סטיגמות על בחורות, כמו שאין דבר כזה ידידות, אלא רק יזיזות או חברה, או בחורה שתכיר להם את חברות שלה.

אני אישית לא אהבתי את הקונספט של הקורס הזה, הוא דיי ברוטאלי ואני לא מאמין בקורס בשביל לדעת איך להתחיל עם בחורות.

• פותח/ת השרשור
** נא לא לצטט את ההודעה שמעליך **

יש ויש,גם לפי דעתי הרמה בארץ לא מגיע בכלל לרמה בחו"ל.
ישר תופס לה את היד ומושך?נשמע הזוי,אתה בטוח בקשר לזה?

ושניה זה שהוא התחיל להתלבש אחרת ונהיה בולט יותר זה דבר רע?הרי המטרה שלו זה שבנות יסתכלו עליו,לא בנים.והוא עשה נכון שהוא שם זין על מה שחברים אומרים,עובדה שהלך לו,לא?

"מה כל לומר מה לא לומר",זה לא מדע מדויק וזה לא שחור לבן,אין פה משפטים שעובדים ומשפטים שלא.
כל אחד אינדיבידואל,אבל לעשות עיניים לבחורה לא יעשה כלום אם הוא לא ידבר איתה,וזה השיעור הראשון.
הקטע הוא לא לדעת איך להתחיל עם בחורות,אלא איך לעשות את זה נכון,עם אחוזי הצלחה גבוהים גם עם נשים "לא ברמה שלך".

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית