טוב אני רוצה להגיב על האומנות הפיתוי,
יש לי חבר שהיה בקורס הזה, אני ראיתי מה הקורס הזה גרם לו, לטובה ולרעה.
לטובה:
1. ביטחון עצמי גבוה יותר, הוא ממש שיפר את הביטחון העצמי שלו.
2. הוא השתנה לגמרי, מ"פריק" מחשבים, הפך להיות אחד ממארגני ליין מסיבות, לא משנה איזה מסיבה, אבל מקום שדיי מצליח בתל אביב - אחד היחצנים שמה.
3. ממש הולך לו טוב עם בחורות, חברים שלי שבאו לראות אותו בפעולה, דיי היו בהלם ממנו, כי הם זוכרים אותו מהתיכון.
לרעה:
1. הקורס הזה משנה את המתלמדים הן באופי והן בהופעה חיצונית, למשל יום אחד הוא בא פתאום עם עניבה וג'קט ארוך, אמרתו לו מזה הדבר הזה? הוא אומר לי שככה הוא יכול לגרום לבנות לשים לב אליו, כי הוא בולט בקרב האנשים שמסביב.
בעניין של האישיות, הם מתחילים לפתח אדישות סביב החברים הקודמים שלהם ומנסים לחפש חברים חדשים, שמתאימים לתחום של הפיתוי/מסיבות/חיי הלילה וכו'.
2. אין רחמים בקורס הזה, נגיד מישהו רוצה להתחיל עם בחורה, הוא ישר תופס לה את היד ומושך אותה, זה גובל בהטרדה מינית מה שהולך שמה.
3. יש להם משימות, יום אחד לקחו אותם לקניון באחד הערים ונתנו להם משימות להתחיל עם כל מי שזז ולהוציא מספרי טלפון, זה גם כולל ילדות!.
4. מלמדים אותם עקרונות איך להתחיל עם בחורה, למשל מה כן לומר, מה לא לומר, איזה בולשיט הדבר הזה, מה כל דבר עובד על כל בחורה? שטויות.
אני בעצמי ראיתי כמה דחיות הם קיבלו בכלל הטריקים שלהם.
5. הם מתחילים לפתח סטיגמות על בחורות, כמו שאין דבר כזה ידידות, אלא רק יזיזות או חברה, או בחורה שתכיר להם את חברות שלה.
אני אישית לא אהבתי את הקונספט של הקורס הזה, הוא דיי ברוטאלי ואני לא מאמין בקורס בשביל לדעת איך להתחיל עם בחורות.
השיטה שלהם זה פשוט להתחיל עם כל דבר. ככה מתוך 10 פניות בטוח אחת תסכים...