The Game

• פותח/ת השרשור vithano
  • פורסם בתאריך
טוב אני רוצה להגיב על האומנות הפיתוי,

יש לי חבר שהיה בקורס הזה, אני ראיתי מה הקורס הזה גרם לו, לטובה ולרעה.

לטובה:

1. ביטחון עצמי גבוה יותר, הוא ממש שיפר את הביטחון העצמי שלו.
2. הוא השתנה לגמרי, מ"פריק" מחשבים, הפך להיות אחד ממארגני ליין מסיבות, לא משנה איזה מסיבה, אבל מקום שדיי מצליח בתל אביב - אחד היחצנים שמה.
3. ממש הולך לו טוב עם בחורות, חברים שלי שבאו לראות אותו בפעולה, דיי היו בהלם ממנו, כי הם זוכרים אותו מהתיכון.

לרעה:

1. הקורס הזה משנה את המתלמדים הן באופי והן בהופעה חיצונית, למשל יום אחד הוא בא פתאום עם עניבה וג'קט ארוך, אמרתו לו מזה הדבר הזה? הוא אומר לי שככה הוא יכול לגרום לבנות לשים לב אליו, כי הוא בולט בקרב האנשים שמסביב.
בעניין של האישיות, הם מתחילים לפתח אדישות סביב החברים הקודמים שלהם ומנסים לחפש חברים חדשים, שמתאימים לתחום של הפיתוי/מסיבות/חיי הלילה וכו'.
2. אין רחמים בקורס הזה, נגיד מישהו רוצה להתחיל עם בחורה, הוא ישר תופס לה את היד ומושך אותה, זה גובל בהטרדה מינית מה שהולך שמה.
3. יש להם משימות, יום אחד לקחו אותם לקניון באחד הערים ונתנו להם משימות להתחיל עם כל מי שזז ולהוציא מספרי טלפון, זה גם כולל ילדות!.
4. מלמדים אותם עקרונות איך להתחיל עם בחורה, למשל מה כן לומר, מה לא לומר, איזה בולשיט הדבר הזה, מה כל דבר עובד על כל בחורה? שטויות.
אני בעצמי ראיתי כמה דחיות הם קיבלו בכלל הטריקים שלהם.
5. הם מתחילים לפתח סטיגמות על בחורות, כמו שאין דבר כזה ידידות, אלא רק יזיזות או חברה, או בחורה שתכיר להם את חברות שלה.

אני אישית לא אהבתי את הקונספט של הקורס הזה, הוא דיי ברוטאלי ואני לא מאמין בקורס בשביל לדעת איך להתחיל עם בחורות.

השיטה שלהם זה פשוט להתחיל עם כל דבר. ככה מתוך 10 פניות בטוח אחת תסכים...

בדיוק, זו השיטה שלהם, הם גם מלמדים אותם להיות אגרסיביים, מול העיניים שלי במסיבה ראיתי איך הם מושכים את הבנות ומנסים להתחיל איתם.

לגבי הלבוש, אני מסכים שצריך להתלבש יפה, אבל יש הבדל בין להתלבש יפה ובין להתלבש מוזר ולעשות צחוק מעצמך בשביל שישימו לב אליך.

אני תמיד בגישה שתהיה אתה, אל תנסה להיות מה שאתה לא, אם יש מישהו מהם ששם לק שחור על הציפורניים בשביל שישימו לב אליו, אז תסלח לי - אותו בן אדם ממש מסכן אם ככה הוא מנסה לרכוש צומי.

בדיוק, זו השיטה שלהם, הם גם מלמדים אותם להיות אגרסיביים, מול העיניים שלי במסיבה ראיתי איך הם מושכים את הבנות ומנסים להתחיל איתם.

לגבי הלבוש, אני מסכים שצריך להתלבש יפה, אבל יש הבדל בין להתלבש יפה ובין להתלבש מוזר ולעשות צחוק מעצמך בשביל שישימו לב אליך.

אני תמיד בגישה שתהיה אתה, אל תנסה להיות מה שאתה לא, אם יש מישהו מהם ששם לק שחור על הציפורניים בשביל שישימו לב אליו, אז תסלח לי - אותו בן אדם ממש מסכן אם ככה הוא מנסה לרכוש צומי.
האמת שאתה נשמע מתוסכל שהוא מזיין יותר ממך:s49:

• פותח/ת השרשור

יש אמרה של מיסטרי שהולכת ככה:
"if youll always do ,what youve always done,youll always get what youve allways gotten"
או במילים אחרות,אם אתה רואה שמה שאתה עושה כרגע לא עובד,אז תשנה את זה.
"תהיה אתה" הדבר המטומטמם ביותר שההורים שלנו העבירו לנו.
זה אולי היה נכון בזמנו,כשהאידיאל הנשי לא היה כמו שהוא היום ואנשים לא היו אנטי-סוציאליים כמו דור הטכנולוגיה העכשווי,עם כל שחקניות הפורנו והדוגמניות באינטרנט שרק גורמות לנו לחשוב עוד ועוד "למה הן לא איתנו?" אין בכלל סיבה לצאת מהבית.הרי אנחנו הרבה יותר נחמדים מהערסים ההזויים האלה,אז מה אנחנו עושים לא נכון?

העניין פה הוא לא צומי,או בעצם כן,אבל לא מגברים,אלא מנשים.
תבין,זה שאתה מסתכל עליו ככה זה כי הוא השתנה,ולטובה,כאשר אתה יוצא דופן משאר הגברים במועדון,אתה תצליח יותר.
אף פעם לא ראית איך בחורות מתחילות עם בנים שלובשים דברים הזויים?לוקחות את הכובע שלו ולובשות אותו,משקפיי טייסים במועדון חשוך וכו...
יש חוכמה מאחורי זה.

יש אמרה של מיסטרי שהולכת ככה:
"if youll always do ,what youve always done,youll always get what youve allways gotten"
או במילים אחרות,אם אתה רואה שמה שאתה עושה כרגע לא עובד,אז תשנה את זה.
"תהיה אתה" הדבר המטומטמם ביותר שההורים שלנו העבירו לנו.
זה אולי היה נכון בזמנו,כשהאידיאל הנשי לא היה כמו שהוא היום ואנשים לא היו אנטי-סוציאליים כמו דור הטכנולוגיה העכשווי,עם כל שחקניות הפורנו והדוגמניות באינטרנט שרק גורמות לנו לחשוב עוד ועוד "למה הן לא איתנו?" אין בכלל סיבה לצאת מהבית.הרי אנחנו הרבה יותר נחמדים מהערסים ההזויים האלה,אז מה אנחנו עושים לא נכון?

העניין פה הוא לא צומי,או בעצם כן,אבל לא מגברים,אלא מנשים.
תבין,זה שאתה מסתכל עליו ככה זה כי הוא השתנה,ולטובה,כאשר אתה יוצא דופן משאר הגברים במועדון,אתה תצליח יותר.
אף פעם לא ראית איך בחורות מתחילות עם בנים שלובשים דברים הזויים?לוקחות את הכובע שלו ולובשות אותו,משקפיי טייסים במועדון חשוך וכו...
יש חוכמה מאחורי זה.
תהיה עצמך, כי להתנהג כמו מי שאתה לא זה מקרין כלפיי חוץ. אתה יכול להביא מספיק בחורות גם ע"י להיות עצמך, פשוט תהפוך למה שאתה רוצה להיות.

• פותח/ת השרשור
תהיה עצמך, כי להתנהג כמו מי שאתה לא זה מקרין כלפיי חוץ. אתה יכול להביא מספיק בחורות גם ע"י להיות עצמך, פשוט תהפוך למה שאתה רוצה להיות.

אם אתה רואה שמי שאתה כרגע זה לא עובד,אז תהיה מישהו אחר,גם אם זה אומר לזייף,כי בסופו של יום זה כבר לא יהיה מזוייף.
Fake it till you make it

vitano צודק וטועה. אם המטרה היא זיון נטו אז כן - כל הדרכים כשרות. אם זה למען קשר [מעבר ללזיין], אז בסופו של דבר השקרים שלך וההעמדת פנים יתגלו ואז תהיה בבעיה.

כשמדובר על מועדון אז בטח שלא צריך להיות עצמך.. אתה מביא פעם אחת ונעלם לתאילנד.

• פותח/ת השרשור
vitano צודק וטועה. אם המטרה היא זיון נטו אז כן - כל הדרכים כשרות. אם זה למען קשר [מעבר ללזיין], אז בסופו של דבר השקרים שלך וההעמדת פנים יתגלו ואז תהיה בבעיה.

כשמדובר על מועדון אז בטח שלא צריך להיות עצמך.. אתה מביא פעם אחת ונעלם לתאילנד.

בתאכלס,זאת לא מערכת יחסים אמיתית עד שלא עושים סקס(אם מדברים על גילאים שהם מעבר ל 19-20)
המטרה פה,היא אישית,אחד מחפש רק זיונים(מה בנות לא עושות את זה?),ואחר מחפש מערכת יחסים.
אבל איך אחד יבנה מערכת יחסים אם כשהוא ניגש לבחורה עם "היי את ממש חמודה,אני רוצה להכיר אותך" התשובה היא "יש לי חבר".
ההבדל בין הבחור הנחמד לBAD BOY זה אקשן,אחד לא עשה הרבה בחיים שלו שיכול לגרום לבחורה להמשך אליו,ואחר כן עשה.
אז הבחירות של אותו בחור נחמד הם אלו:
א.לעשות את אותם דברים,לשחות עם דולפינים,לעשות צניחה חופשית,לטפס על הרים,לדבר על האקסית החשפנית שלו,להציל בחורה מידי החבר שמרביץ לה,לטייל בכל העולם וכו וכו
או
ב.להגיד שעשית את זה,עד שבאמת תעשה את זה.

אם הבחור לא יכול אפילו להתקרב לאותה בחורה,איך לעזאזל היא תכיר אותו בכלל?מה הוא יתחיל שיחה בביוגרפיה שלו?

לעולם אבל לעולם לא נגעתי בסספר כנזה או בשום חומר עזר וואלה הולך לי מצוין עם בנות ,תמיד הלך לי מצוין ולא כונפות ,אני מדבר רק על יפות

• פותח/ת השרשור
לעולם אבל לעולם לא נגעתי בסספר כנזה או בשום חומר עזר וואלה הולך לי מצוין עם בנות ,תמיד הלך לי מצוין ולא כונפות ,אני מדבר רק על יפות

respect?
לא הבנתי מה אתה רוצה האמת...

respect?
לא הבנתי מה אתה רוצה האמת...
להגיד לך לעזוב תחוינה הזאת את כל הספרים האלה תיהיה אתה אחי ותראה איך כל הכוסיות יבאו כמו גדולות . רק תאמין בעצמך תשדר בטחון עצמי תדבר לעניין ויהיה בסדר

• פותח/ת השרשור
להגיד לך לעזוב תחוינה הזאת את כל הספרים האלה תיהיה אתה אחי ותראה איך כל הכוסיות יבאו כמו גדולות . רק תאמין בעצמך תשדר בטחון עצמי תדבר לעניין ויהיה בסדר

אצלי הכל הולך סבבה עם בנות,בלי קשר לספר.
פשוט זה מעבר לזה.
אתה יכול להשיג טלפון מהברמנית הכוסית?המלצרית?החשפנית?
אתה יכול להשיג זיון תוך 20 דקות מהכניסה למקום?
לסגור טלפון תוך 5 דקות?
אם אתה לא איזה סופר מודל או משו,זה לא ילך בכזאת פשטות.
יש פה הרבה פסיכולוגיה והרבה דברים מעניינים שיעזרו בחיים עצמם,בלי קשר לבנות

vithano יש לך איזשהו ספר יחסית קצר שנראה על מה מדובר?
הבאת ספר של 450 עמודים...

• פותח/ת השרשור
vithano יש לך איזשהו ספר יחסית קצר שנראה על מה מדובר?
הבאת ספר של 450 עמודים...

כל הספרים בנושא הם יחסית ארוכים.
יש לך את הספר של מאפי בעברית,אבל הוא בכלל לא משתווה ברמה שלו.
אני באמת ממליץ לך לקרוא את הספר שהבאתי,זה רומן,לא ספר הנחיות.
ספר פשוט גאוני,אין מילים.
כשתתחיל לקרוא אותו אתה תמשך,סיימתי אותו תוך בערך 5 ימים.

באיזה שלב הוא מביא "כלים"? הגעתי לעמוד 25 ובינתיים הוא רק מזיין ת'שכל על המאסטר יושי-מוטו הזה כמה שהוא זיין..

• פותח/ת השרשור
באיזה שלב הוא מביא "כלים"? הגעתי לעמוד 25 ובינתיים הוא רק מזיין ת'שכל על המאסטר יושי-מוטו הזה כמה שהוא זיין..

יושי-מוטו אלק חחחחחחחחחחחחח אתה מבלה יותר מדי זמן אצל ג.ג XDDDD
צריך לקרוא הכל כדי להבין על מה מדובר.

כל הקורסים למינהם מתיימרים להפוך אותך לקזנובה , כמו אותם הקורסים של ה"סוד" שיהפכו אותך למילינור , פטתי.
אין שום כללים בסיסים , כמו למשל מה להגיד בדייט הראשון ומה לא ? בולשיט , אתה יכול לומר אותו דבר לכמה נשים וכל אחת תגיב אחרת , אחת ירתיע אותה , השנייה יצחיק אותה , השלישית תחשוב שאתה סתם אהבל ...
פשוט צריך לצאת לשטח ולנסות , לחשוב חיובי .

• פותח/ת השרשור
כל הקורסים למינהם מתיימרים להפוך אותך לקזנובה , כמו אותם הקורסים של ה"סוד" שיהפכו אותך למילינור , פטתי.
אין שום כללים בסיסים , כמו למשל מה להגיד בדייט הראשון ומה לא ? בולשיט , אתה יכול לומר אותו דבר לכמה נשים וכל אחת תגיב אחרת , אחת ירתיע אותה , השנייה יצחיק אותה , השלישית תחשוב שאתה סתם אהבל ...
פשוט צריך לצאת לשטח ולנסות , לחשוב חיובי .

אז זהו שיש כללים בסיסיים.
ואף ספר לא יגיד לך בדיוק מה לומר וכל אישה שלך.
זה לא עובד ככה.
קודם תנסה להבין על מה מדובר ואז תצא ב"השערות" כאלה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית