הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

The Game

• פותח/ת השרשור vithano
  • פורסם בתאריך
השערות? אלו לא השעות .הקורסים האלה הם שטיפות מוח ואתה קורבן תמים .
אתה באמת חושב שיש צורך ב"מדריך" כדי לזכות באישה ? אל תשלה את עצמך ידידי.

אין שום כללים בסיסים .
אתה טוען אחרת ? בוא תציג לי את הכללים כמה מכללים אלו , אל תגיד לי לקרוא את הספר אני לא אבזבז מזמני לקרוא את זה , אבל הייתי באמת מעוניין שתציג לי את אותם הכללים שאתה מדבר עליהם.

• פותח/ת השרשור
השערות? אלו לא השעות .הקורסים האלה הם שטיפות מוח ואתה קורבן תמים .
אתה באמת חושב שיש צורך ב"מדריך" כדי לזכות באישה ? אל תשלה את עצמך ידידי.

אין שום כללים בסיסים .
אתה טוען אחרת ? בוא תציג לי את הכללים כמה מכללים אלו , אל תגיד לי לקרוא את הספר אני לא אבזבז מזמני לקרוא את זה , אבל הייתי באמת מעוניין שתציג לי את אותם הכללים שאתה מדבר עליהם.

זה יקח לא עמוד אחד,ולא שתיים,גם לא 20.
החרא הזה יותר מסובך ממה שאתה חושב.
אף אחד לא הכריח אותך לקרוא או אפילו להכנס לאשכול הזה.
אם זה כל מה שיש לך לומר עוד לפני שבכלל התחלת לקרוא,או העפת מבט בכלל להבין על מה מדובר.
הדעה שלך לא שווה הרבה.
תבין,זה לא קשור אך ורק לבחורות,זה כלים פסיכולוגיים חזקים מאוד שיעזרו לך בכל תחום בחיים,בין אם זה בעבודה,בלימודים או פסיכולוגית לך.

במקרה בחור טוב שאני מכיר הוא מדריך באחד הקורסים האלה .
אני יודע על זה יותר ממה שאתה חושב , זה שאמרתי שאני לא מתכוון לקרוא את הספר של מי שזה לא יהיה שהצגת כאן לא אומר שאני בור בנושא.

אחד הדברים שטוחנים שם הכי הרבה , זה שאין דבר שאתה לא יכול להשיג , מלמדים אותך שתחשוב "מה אתה באמת שווה " , שאתה נעלה יותר מכל אחת , גם אם מישהי אמרה לך לא , אז מה , עוד אחת ...

זה כל כך פטתי לחשוב על זה אפילו , שאתה צריך לקרוא ספר עם מאות עמודים בשביל לגשת למישהי ולומר , שלום .

אין לי כוח אפילו לדון על זה יותר , אתה יכול להמשיך לקרוא כרצונך ולבדוק את זה בשטח.

• פותח/ת השרשור
במקרה בחור טוב שאני מכיר הוא מדריך באחד הקורסים האלה .
אני יודע על זה יותר ממה שאתה חושב , זה שאמרתי שאני לא מתכוון לקרוא את הספר של מי שזה לא יהיה שהצגת כאן לא אומר שאני בור בנושא.

אחד הדברים שטוחנים שם הכי הרבה , זה שאין דבר שאתה לא יכול להשיג , מלמדים אותך שתחשוב "מה אתה באמת שווה " , שאתה נעלה יותר מכל אחת , גם אם מישהי אמרה לך לא , אז מה , עוד אחת ...

זה כל כך פטתי לחשוב על זה אפילו , שאתה צריך לקרוא ספר עם מאות עמודים בשביל לגשת למישהי ולומר , שלום .

אין לי כוח אפילו לדון על זה יותר , אתה יכול להמשיך לקרוא כרצונך ולבדוק את זה בשטח.

"שלום,יש לי חבר".

הספרים האלו צריכים לעבור "הסבה" לגוייבות בארץ.
הרבה כאן שונה, המנטליות בעיקר של כל הק-אקי פיפי שהולך ברחוב, במדינות אחרות כולן הרבה יותר פתוחות וזורמות ובשבילהן לצאת "ש-רמוטה" זה FUN כמו שזה אמור להיות, בארץ לדוגמא אנשים שמגיעים מחו"ל ממש מתאכזבים מהבנות בארץ ומכך שהן סגורות. זו גם הסיבה שכל החיילים מתלהבים מתגלית, פתח לתקווה.

חחחח דווקא אני שומע כאן שכל מי שבא לישראל דפק זיונים טובים..
מה שכן לבחורות כאן (בלגיה הולנד צרפת גרמניה) יש מנטליות אחרת מישראל, בצורה די מורגשת.

• פותח/ת השרשור
כן,אני בטוח שבארץ פתיח הAPOCALYPSE לא יעבוד 😛
למי שלא יודע מזה...
THE APOCALYPSE OPENER...

"Well," she said, "it goes like this...

What she then told me made me literally choke on my beer. It was genius. I will never know who this man is, but whoever he is he deserves a prize. A big, shiny Nobel prize.

Here it is, lads:

You rock up to a chick and, in a confident, level voice you say

"Hey, how's it going."

She will say

"Fine."

You then say

"Cool. What are you doing later?"

She will say

"I'm not sure."

You then say

"Do you want to come home with me?"

Then you hold.

Hold.

HOLD....................

HOLD IT MY SON..........................

HOLD THE FUCKING LINE..................

Boom. Makeout.

And that's the Apocalypse opener. You don't 'build rapport.' You don't 'elicit values.' You don't 'kino escalate.' You don't even ask her fucking NAME. You ask if she wants to sleep with you in the THIRD SENTENCE, hold the line, and reap the whirlwind.

http://www.puaratings.com/articles/ciaran-shock-and-awe-apocalypse

חחחח דווקא אני שומע כאן שכל מי שבא לישראל דפק זיונים טובים..
מה שכן לבחורות כאן (בלגיה הולנד צרפת גרמניה) יש מנטליות אחרת מישראל, בצורה די מורגשת.

1.איפה אתה גר?
2.אתה יכול לתת דוגמאות ספציפיות?

כן,אני בטוח שבארץ פתיח הAPOCALYPSE לא יעבוד 😛
למי שלא יודע מזה...
THE APOCALYPSE OPENER...

"Well," she said, "it goes like this...

What she then told me made me literally choke on my beer. It was genius. I will never know who this man is, but whoever he is he deserves a prize. A big, shiny Nobel prize.

Here it is, lads:

You rock up to a chick and, in a confident, level voice you say

"Hey, how's it going."

She will say

"Fine."

You then say

"Cool. What are you doing later?"

She will say

"I'm not sure."

You then say

"Do you want to come home with me?"

Then you hold.

Hold.

HOLD....................

HOLD IT MY SON..........................

HOLD THE FUCKING LINE..................

Boom. Makeout.

And that's the Apocalypse opener. You don't 'build rapport.' You don't 'elicit values.' You don't 'kino escalate.' You don't even ask her fucking NAME. You ask if she wants to sleep with you in the THIRD SENTENCE, hold the line, and reap the whirlwind.

http://www.puaratings.com/articles/ciaran-shock-and-awe-apocalypse
חחחח אתה חמוד אתה...😉

1.איפה אתה גר?
2.אתה יכול לתת דוגמאות ספציפיות?

1. גר בהולנד
2. כשאני אומר מנטליות שונה אני מדבר על זה שסקס וכל מה שקשור אליו הרבה יותר מקובל כאן בקרב בני נוער.
הנוער כאן מתנהג בצורה בוגרת יותר, אתה תראה את זה כאן הרבה שנערים בני 16~18 גרים לבד או עם שותפה בחדר.

הבחורות כאן (ואני לא מדבר על פרחות) 'פתוחות' לסקס מגיל צעיר מאוד כי לא ממש שומעים את הסטיגמה 'שכבת בגיל 15? אתה זונה' וכל השאר.
בין לבין ההיתנהגות במסיבות קצת שונה, להשיג after party לא תהיה בעיה בדרך כלל אם מצאת בחורה טובה.
אסור לשכוח ששתיית אלכוהול כאן מותרת מגיל 16 😛
הכל פשוט זורם בלי סיבוכים..

אגב סתם דוגמא לשינוי בלימודים למשל בין ישראל לכאן:
אתה יכול להתחיל ללמוד להיות תזונאי, מדריך כושר (כמו ווינגייט רק יותר ארוך) ועוד כמה דברים שקשורים לספורט, וכל זה מגיל 15. (לאורך של 3 שנים, זה בתוך בתי ספר לספורט)
אתה יכול ליבחור עוד נושאים אבל הבאתי את זה כדוגמא.
אוניברסיטה אתה יכול להתחיל מגיל 17~18.

נערך לאחרונה:
1. גר בהולנד
2. כשאני אומר מנטליות שונה אני מדבר על זה שסקס וכל מה שקשור אליו הרבה יותר מקובל כאן בקרב בני נוער.
הנוער כאן מתנהג בצורה בוגרת יותר, אתה תראה את זה כאן הרבה שנערים בני 16~18 גרים לבד או עם שותפה בחדר.

הבחורות כאן (ואני לא מדבר על פרחות) 'פתוחות' לסקס מגיל צעיר מאוד כי לא ממש שומעים את הסטיגמה 'שכבת בגיל 15? אתה זונה' וכל השאר.
בין לבין ההיתנהגות במסיבות קצת שונה, להשיג after party לא תהיה בעיה בדרך כלל אם מצאת בחורה טובה.
אסור לשכוח ששתיית אלכוהול כאן מותרת מגיל 16 😛
הכל פשוט זורם בלי סיבוכים..

אגב סתם דוגמא לשינוי בלימודים למשל בין ישראל לכאן:
אתה יכול להתחיל ללמוד להיות תזונאי, מדריך כושר (כמו ווינגייט רק יותר ארוך) ועוד כמה דברים שקשורים לספורט, וכל זה מגיל 15. (לאורך של 3 שנים, זה בתוך בתי ספר לספורט)
אתה יכול ליבחור עוד נושאים אבל הבאתי את זה כדוגמא.
אוניברסיטה אתה יכול להתחיל מגיל 17~18.
אני חושב שבכל הודעה שכתבת בפורום ציינת את העובדה שאתה בהולנד וטוב יותר שם.
זדיין, לך אין חומוס טוב!

הוא שאל ואני עונה, איך אתה רוצה שאני אגיב לו?
הולנד טובה מישראל בX דברים וישראל טובה מהולנד בY דברים
אני לא אדבר על הולנד אם אין שום קשר לנושא.

וכן האמת שכאן אין חומוס וזה מבאס, גם אין שוארמה טובה או אפילו פאקינג קוטג'
אה כן גם פלאפל טוב ופיתות בגודל נורמלי אין

נערך לאחרונה:

אחי לנו יש את סנדרה
יאלה מאסהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה 🤪

אני לא אדבר על הולנד אם אין שום קשר לנושא.

אבל יש אחלה גבינה צהובה ושוקולד וגם הפרות אצלכם איכותיות יותר 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית