עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
vithano אני חושב שאם אתה רוצה לפתח יותר את הדיון כדאי שתציג קצת יותר את ה"טיפים" שניתנים בספר. כי לא רואה בנאדם שיתחיל לקרוא ספר של 450 עמודים שהוא חופר ברמות מטורפות...
הולנד,הייתי רוצה לגור שם.אבל הפכו לכם את הפטריות ללא חוקיות:P1. גר בהולנד
2. כשאני אומר מנטליות שונה אני מדבר על זה שסקס וכל מה שקשור אליו הרבה יותר מקובל כאן בקרב בני נוער.
הנוער כאן מתנהג בצורה בוגרת יותר, אתה תראה את זה כאן הרבה שנערים בני 16~18 גרים לבד או עם שותפה בחדר.
הבחורות כאן (ואני לא מדבר על פרחות) 'פתוחות' לסקס מגיל צעיר מאוד כי לא ממש שומעים את הסטיגמה 'שכבת בגיל 15? אתה זונה' וכל השאר.
בין לבין ההיתנהגות במסיבות קצת שונה, להשיג after party לא תהיה בעיה בדרך כלל אם מצאת בחורה טובה.
אסור לשכוח ששתיית אלכוהול כאן מותרת מגיל 16 😛
הכל פשוט זורם בלי סיבוכים..
אגב סתם דוגמא לשינוי בלימודים למשל בין ישראל לכאן:
אתה יכול להתחיל ללמוד להיות תזונאי, מדריך כושר (כמו ווינגייט רק יותר ארוך) ועוד כמה דברים שקשורים לספורט, וכל זה מגיל 15. (לאורך של 3 שנים, זה בתוך בתי ספר לספורט)
אתה יכול ליבחור עוד נושאים אבל הבאתי את זה כדוגמא.
אוניברסיטה אתה יכול להתחיל מגיל 17~18.
מה זאת אומרת פתיחים לא ישירים?
קיצר הכי טוב להזמין לבחורה שאט חלב בבר ולך וודקה ולהגיד שזה על חשבונך 😃
הוא שאל ואני עונה, איך אתה רוצה שאני אגיב לו?
הולנד טובה מישראל בX דברים וישראל טובה מהולנד בY דברים
אני לא אדבר על הולנד אם אין שום קשר לנושא.
וכן האמת שכאן אין חומוס וזה מבאס, גם אין שוארמה טובה או אפילו פאקינג קוטג'
אה כן גם פלאפל טוב ופיתות בגודל נורמלי אין
אבל יש אחלה גבינה צהובה ושוקולד וגם הפרות אצלכם איכותיות יותר 😃
דיברתי עם הרבה אנשים שעשו טיולים בארץ, ומרביתם אמרו שהם ראו חיילים ילדותיים או נערים אחרי גיוס ^^נערים בני 16 גרים לבד?זה באמת משהו שלא ראיתי בארץ.
שמעתי כמה פעמים את הטענה שדווקא בארץ הנוער המבוגר 18-21 הרבה יותר בוגר מהמקבילים בחו"ל בגלל הצבא,מה אתה אומר?
זה מאכל טורקי בכלל לא?יש דורום
פתיח ישיר זה כשאתה מראה על התעניינות מינית.
פתיח עקיף זה פתיחי דעה,סיטואציה וכו...
נגיד "היי את נראית כמו בחורה מאוד מעניינת ורציתי להכיר אותך"-פתיח ישיר
פתיח עקיף בדר"כ יהיה למישהו אחר,שבאותו הזמן גם המטרה שלך תשמע.
למשל היא בקבוצה,אז אתה צריך לפתוח את כל הקבוצה כדי להיות חלק ממנה.
אז אתה לא יכול לבוא לאותה קבוצה,להתחיל עם אותה בחורה ולצפות שהקבוצה לא תפריע לך,לכן עדיף להשתמש בפתיח עקיף אבל הוא חייב להיות קשור לבנות
אתה לא יכול לפתוח קבוצה של 5 בנות או 2 בנים 3 בנות עם "ראיתם את משחק הכדורגל?" כי זה לא מעניין את כולם.
"היי חברה אני צריך דעה נשית,יש לי רק דקה חברים שלי מחכים לי אבל תגידו,איזה בושם יותר טוב(שם בושם על כל יד ומסמן כמה פסים על כל יד)"
כל אחד בוחר את הבושם ומסמן פס על היד עם הבושם.
ואז אתה יכול לעבור לסיפור על האקסית שקנתה לך הרבה בשמים ואתה לא יודע איזה מהם לשמור ואיזה לא.
אחרי זה אתה עושה את עצמך הולך וזורק משפט לעברם כגון:"דרך אגב איך אתם מכירים?"
ככה אתה יכול לבדוק אם המטרה שלך פנויה או לא,וגם להכנס חזרה לקבוצה.
ואז אתה יכול לעבור לרוטינה כזאת או אחרת(קריאה קרה,קסמים וכו וכו).
מה זאת אומרת להראות נזקק?
נזקק לכסף,כאילו אחי יש לך שקל?