הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

The Game

• פותח/ת השרשור vithano
  • פורסם בתאריך
שומדבר אישי, אבל עם כמה בחורות כבר שכבת מאז שהתחלת עם העניין של פיק-אפ?

האמת שהתחלתי לא מזמן,אבל אני מכיר אנשים(חברים) שמתעסקים בזה על בסיס יומי,ואני יכול להבטיח לך שהחרא הזה אמיתי,ואני ראיתי את זה על בשרי כשנגשתי לבחורות בקניון ואיך שהתחלתי לדבר איתן הפנים שלהן פשוט נדלקו.

אתה אי פעם התחלת עם מישהי שמצאה חן בעינייך ברחוב?סתם מעניין לדעת.
יש לך בכלל את הביצים לגשת לכוסית ברחוב ולהתחיל איתה?ולא לשרוק לה כמו כל הערסים בשנקל האלה זה לא נקרא להתחיל איתה.

האמת שהתחלתי לא מזמן,אבל אני מכיר אנשים(חברים) שמתעסקים בזה על בסיס יומי,ואני יכול להבטיח לך שהחרא הזה אמיתי,ואני ראיתי את זה על בשרי כשנגשתי לבחורות בקניון ואיך שהתחלתי לדבר איתן הפנים שלהן פשוט נדלקו.

אתה אי פעם התחלת עם מישהי שמצאה חן בעינייך ברחוב?סתם מעניין לדעת.
יש לך בכלל את הביצים לגשת לכוסית ברחוב ולהתחיל איתה?ולא לשרוק לה כמו כל הערסים בשנקל האלה זה לא נקרא להתחיל איתה.
אני לא תוקף אותך, התעניינתי.
אז 0?
וכן =)

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אני לא תוקף אותך, התעניינתי.
וכן =)

אני מבין שאתה לא תוקף אותי,ואני גם מבין מאיפה אתה מגיע עם הגישה הזאת,גם אני לא הייתי מאמין לריפטו אם הוא לא היה מראה בפני אנשים שעברו את זה והצליחו עם התוכנית שלו.

ואם אתה באמת עושה את זה,אז אני מוריד בפניך את הכובע,הלוואי עלי 👏

אני מבין שאתה לא תוקף אותי,ואני גם מבין מאיפה אתה מגיע עם הגישה הזאת,גם אני לא הייתי מאמין לריפטו אם הוא לא היה מראה בפני אנשים שעברו את זה והצליחו עם התוכנית שלו.

ואם אתה באמת עושה את זה,אז אני מוריד בפניך את הכובע,הלוואי עלי 👏
אז בנתיים 0?
אגב בן כמה אתה, זה גם חשוב

בן 19,ולא אני לא בתול אם זאת השאלה שלך.
שוב לי ממש לא אכפת אם אתה רוצה ליישם את זה או לא,תאמין לי כשאני אומר שלי זה ממש לא יזיז.
אני יודע מה זה שווה ואם זה לא מעניין אותך אז אין לי הרבה מה להגיד לך חוץ מבהצלחה?

בן 19,ולא אני לא בתול אם זאת השאלה שלך.
שוב לי ממש לא אכפת אם אתה רוצה ליישם את זה או לא,תאמין לי כשאני אומר שלי זה ממש לא יזיז.
אני יודע מה זה שווה ואם זה לא מעניין אותך אז אין לי הרבה מה להגיד לך חוץ מבהצלחה?
למה אתה מתגונן? גם אני קראתי ספר בסיגנון וזה נחמד בתור התחלה, אחרי זה אתה פשוט מה שבא לך, הכל הולך.
ולא אכפת לי אם אתה בתול או לא, שאלתי על כמה הצלחת אחרי הקריאה של הספר כי זה מסקרן לדעת איך הולך לאנשים אחרים עם ספרים כאלה.
ג'יז, למה אנשים לוקחים הכל כל כך קשה?

למה אתה מתגונן? גם אני קראתי ספר בסיגנון וזה נחמד בתור התחלה, אחרי זה אתה פשוט מה שבא לך, הכל הולך.
ולא אכפת לי אם אתה בתול או לא, שאלתי על כמה הצלחת אחרי הקריאה של הספר כי זה מסקרן לדעת איך הולך לאנשים אחרים עם ספרים כאלה.
ג'יז, למה אנשים לוקחים הכל כל כך קשה?

אני לא לוקח שום דבר קשה,פשוט אני מכיר אנשים כמוך וזה תמיד אותו סיפור.
אמרתי,התחלתי לא מזמן,עוד לא הספקתי ליישם את כל מה שלמדתי,ולא עוד לא היו הצלחות.

קראתי את הדפים שפירסמת, באמת עזר לי אני ינסה ליישם את זה כשייצא לי, למה לא מלמדים את זה בבצפר למה 😉

זה ברור שאחרי הקריאה של הספר אתה תזיין יותר, מהסיבה שזה איכשהו מעלה לך את המוטיבציה ומביא לך ביטחון עצמי. שזה תכלאס מה שחשוב.

יצא לי לעבור על הקטעים עד עכשיו ויש לי הרגשה שבארץ עם הבחורות פה מי שיתנהג ככה יישב מהר מאוד בכלא בחשד לאונס
🤨

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית