הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מסה או חיטוב?

• פותח/ת השרשור Enable
  • פורסם בתאריך

Enable

משתמש מתחיל
42
0
נק' מוניטין:
0
42
0
גובה 167 משקל 63, אחוז שומן 14-16 אני לא בטוח אם להתחיל חיטוב ואז מסה או ישר מסה .

מה דעתכם ?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
בפיתוח גוף מתחשבים ב bmi?
לפי המחשבונים האלה ברגע שהמשקל עובר את הגובה אז אני נמצא במשקל עודף..

לפי המחשבונים האלה ברגע שהמשקל עובר את הגובה אז אני נמצא במשקל עודף..
אין שום הבדל בין פיתוח גוף לבין חישוב צריכה קלורית יומית.
הדבר היחיד שצריך לעניין אותך הוא המטרה שלשמה אתה מחשב את הצריכה הקלורית, ואת אופן הפעולה - פלוס\גירעון קלורי.
כמה ואיך זה כבר נוגע לאופי האימונים שלך ולמטרות הסופיות של התקופה הקרובה.

BMI מתייחס לכלל האוכלוסיה, כלומר לאיזה בן-אדם ממוצע מבחינת מסת השריר שלו, ולפיכך אינו אומר כלום לבעלי מסת שריר גבוהה. היתרון היחיד של ה BMI הוא שקל לחשב אותו. אם היתה דרך קלה לדעת את אחוז השומן זה היה מדד הרבה יותר רלבנטי.
אין שום הבדל בין פיתוח גוף לבין חישוב צריכה קלורית יומית.
יש לי הרגשה שחשבת על BMR שכתבת את זה

• פותח/ת השרשור
שאלה לא קשורה , קראתי שלחברי הפורום יש הנחה באתר amino shop ולא הצלחתי למצוא את הקופון ...
ההנחה עדיין קיימת?

שאלה לא קשורה , קראתי שלחברי הפורום יש הנחה באתר amino shop ולא הצלחתי למצוא את הקופון ...
ההנחה עדיין קיימת?
ענו לך.

BMI מתייחס לכלל האוכלוסיה, כלומר לאיזה בן-אדם ממוצע מבחינת מסת השריר שלו, ולפיכך אינו אומר כלום לבעלי מסת שריר גבוהה. היתרון היחיד של ה BMI הוא שקל לחשב אותו. אם היתה דרך קלה לדעת את אחוז השומן זה היה מדד הרבה יותר רלבנטי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית