ייעוץ מקורות עמידים של שומן

• פותח/ת השרשור daviddd
  • פורסם בתאריך

daviddd

משתמש פעיל
638
71
נק' מוניטין:
231
638
71
הולמס פלייס
היי חברה אני מחפש מקורות עמידים של שומן... אני נכנס עוד מעט למסה ואני חושב על מקורות טובים של שומן שאני יוכל לקחת בחדר אוכל/לקנות בשקם/להביא מהבית
אני כנראה יביא מהבית המון טונה וולחם קל אבל אני לא מצליח לחשוב על שומן
יש טחינה ולבנה בחדר אוכל וגבינה לבנה בשקם הקטע שהגבינה הלבנה יקרה מאוד ובכמות ממש קטנה.... תביאו רעיונות להשיג שומן כי אני לא אוכל שם בבוקר ובערב רק צהריים כי האוכל תת רמה בבוקר ובערב....

• פותח/ת השרשור
אגוזים , טחינה , חמאת בוטנים\שקדים וכו' , אבוקדו, שמן קוקוס , שמן זית - כל אלה עמידים
תודה אחי תותח!!!!!
אגוזים , טחינה , חמאת בוטנים\שקדים וכו' , אבוקדו, שמן קוקוס , שמן זית - כל אלה עמידים
תגיד הזה כמות בערך של חמאת בוטנים לאכול ביום עם אנמ שוקל 60

מה התפריט שלך ?
תקנה חמאת בוטנים טבעית של B&D, ותכוון ערכים ל0.8-1 גרם שומן לק"ג משקל גוף אם אתה לא עושה דל פחמימה.

• פותח/ת השרשור
מה התפריט שלך ?
תקנה חמאת בוטנים טבעית של B&D, ותכוון ערכים ל0.8-1 גרם שומן לק"ג משקל גוף אם אתה לא עושה דל פחמימה.
ועם דל פחמימה? זה למסה אגב ותפריט עוג לא בניתי כי עוד אני בייטוב שבוע הבא מתחיל ניטרלי אבל בוקר וערב טוננ עם 2-4 פרובות לחם כי זה קופסא לארוחה מה עדיף לחם קל או רגיל? בנוסף חפשתי אתמול בסופר והיה רק של סקיפי אזבנתיים אני נקעתי עם סקיפי ובקשר לבי אנדדי מאיפה אני יכול בסופר שלי אין

• פותח/ת השרשור
תחלק את הפחמימות למהלך היום ואת השומן תאכל בערב, במסה פלוס קלורי של 500 ו60 גרם שומן בתפריט לפחות.
B&D יש בחנויות הטבע, ב'עושר עד' ו'שופרסל'
http://www.edenteva.co.il/product/446554/חמאת-בוטנים-טבעית-1-קילוגרם-bandd
ככה זה נראה
בשופרסל לא היה אז קניתי סקיפי לבנתיים כמה פחמימה בערך לאכול כי כשאני יהיה בבסיב אני גם לא יכול לחשב בדיוק

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית