ייעוץ מספר שאלות של מתאמן מתחיל

לא כזה משנה החלבון והשומן ביום העמסה.
דווקא בנושא הזה קראתי איפשהו (אין רפרנס..לא זוכר איפה, אולי מישהו שאמר את זה בפורום) שכמות גבוהה של שומן למשל או שילוב של פחמימות עם כמויות גדולות של שומן יכולות לגרום לאגירת שומן
בזמן שהאינסולין גבוה במשך רוב היום, אז אני לא הייתי קובע את זה במאה אחוז..

אם אין מצב להזיז את האימון שלך, עדיף לדעתי לעשות את ההעמסה ממחר בבוקר, אבל יש הרבה שיגידו לך להתחיל אחרי האימון, כלומר מהערב עד למחרת בלילה.
עדיף שלא באמצע ההעמסה כי אתה תיהיה עייף..תרגיש נפוח, לא ריאלי.
או להעמיס בבוקר מיד לאחר האימון כשרוקנת את מאגרי הגליקוגן או לא להתאמן באותו יום אלא רק למחרת כדי לפחות "להרוויח" משהו מזה.
להתחיל העמסה מהערב עד למחרת נשמע לי מוזר (..?) בעיקר כי יש שינה באמצע והעמסה של פחמימות רגע לפני השינה אומר אינסולין גבוה.. לא ברור לי איך זה יכול לעבוד טוב.
אבל אשמח לעוד דעות

• פותח/ת השרשור
חברים תודה על העזרה. במידה ואכן אדחה את ההעמסה כך שזה יסתדר זה אומר שההעמסה הראשונה שלי תהיה שבועיים וחצי לאחר תחילת החיטוב. זה קריטי חיטוב לעשות בדיוק כל שבועיים? או שזה סך הכל סביר..
כאמור אני על 150 גרם פחמימה כל יום..
תודה.

חברים תודה על העזרה. במידה ואכן אדחה את ההעמסה כך שזה יסתדר זה אומר שההעמסה הראשונה שלי תהיה שבועיים וחצי לאחר תחילת החיטוב. זה קריטי חיטוב לעשות בדיוק כל שבועיים? או שזה סך הכל סביר..
כאמור אני על 150 גרם פחמימה כל יום..
תודה.
על 150 זה לא קריטי לדעתי.

אבל @stitch לא יסכים איתי לגביי זה 😛

נערך לאחרונה:
אני לא ממש בקיא בענייני העמסות וחיטוב בכלל, אבל נשמע לי הגיוני מה שאתה אומר
נו, וזה מפריע לך להגיד: "כל הכבוד, סטיץ', שוב הברקת" ?
דווקא בנושא הזה קראתי איפשהו (אין רפרנס..לא זוכר איפה, אולי מישהו שאמר את זה בפורום) שכמות גבוהה של שומן למשל או שילוב של פחמימות עם כמויות גדולות של שומן יכולות לגרום לאגירת שומן
בזמן שהאינסולין גבוה במשך רוב היום, אז אני לא הייתי קובע את זה במאה אחוז..
לא הבנת אותי, אמרתי שהסוגים לא חשובים. לגבי הכמות, בהודעה שלפני זה אמרתי לו לקצץ.
אבל @stitch לא יסכים איתי לגביי זה 😛
אל תדאג, אחי, יום אחד נסגור את כל זה במכות 😁

נשמע די הגיוני, אם כי יכול להיות שקראת את זה בקשר לדיאטה קטוגנית.

Back
למעלה תחתית