אני לא ממש בקיא בענייני העמסות וחיטוב בכלל, אבל נשמע לי הגיוני מה שאתה אומר
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני לא ממש בקיא בענייני העמסות וחיטוב בכלל, אבל נשמע לי הגיוני מה שאתה אומר
דווקא בנושא הזה קראתי איפשהו (אין רפרנס..לא זוכר איפה, אולי מישהו שאמר את זה בפורום) שכמות גבוהה של שומן למשל או שילוב של פחמימות עם כמויות גדולות של שומן יכולות לגרום לאגירת שומןלא כזה משנה החלבון והשומן ביום העמסה.
עדיף שלא באמצע ההעמסה כי אתה תיהיה עייף..תרגיש נפוח, לא ריאלי.אם אין מצב להזיז את האימון שלך, עדיף לדעתי לעשות את ההעמסה ממחר בבוקר, אבל יש הרבה שיגידו לך להתחיל אחרי האימון, כלומר מהערב עד למחרת בלילה.
על 150 זה לא קריטי לדעתי.חברים תודה על העזרה. במידה ואכן אדחה את ההעמסה כך שזה יסתדר זה אומר שההעמסה הראשונה שלי תהיה שבועיים וחצי לאחר תחילת החיטוב. זה קריטי חיטוב לעשות בדיוק כל שבועיים? או שזה סך הכל סביר..
כאמור אני על 150 גרם פחמימה כל יום..
תודה.
נו, וזה מפריע לך להגיד: "כל הכבוד, סטיץ', שוב הברקת" ?אני לא ממש בקיא בענייני העמסות וחיטוב בכלל, אבל נשמע לי הגיוני מה שאתה אומר
לא הבנת אותי, אמרתי שהסוגים לא חשובים. לגבי הכמות, בהודעה שלפני זה אמרתי לו לקצץ.דווקא בנושא הזה קראתי איפשהו (אין רפרנס..לא זוכר איפה, אולי מישהו שאמר את זה בפורום) שכמות גבוהה של שומן למשל או שילוב של פחמימות עם כמויות גדולות של שומן יכולות לגרום לאגירת שומן
בזמן שהאינסולין גבוה במשך רוב היום, אז אני לא הייתי קובע את זה במאה אחוז..
אל תדאג, אחי, יום אחד נסגור את כל זה במכות 😁אבל @stitch לא יסכים איתי לגביי זה 😛
🙃לא הבנת אותי, אמרתי שהסוגים לא חשובים. לגבי הכמות, בהודעה שלפני זה אמרתי לו לקצץ.
מקווה שאחרי מסה..אל תדאג, אחי, יום אחד נסגור את כל זה במכות 😁
אמרתי את זה. בערך, במילים שלינו, וזה מפריע לך להגיד: "כל הכבוד, סטיץ', שוב הברקת" ?
מה לעשות, אני קמצן במחמאות:P:נשמע לי הגיוני מה שאתה אומר
נשמע די הגיוני, אם כי יכול להיות שקראת את זה בקשר לדיאטה קטוגנית.דווקא בנושא הזה קראתי איפשהו (אין רפרנס..לא זוכר איפה, אולי מישהו שאמר את זה בפורום) שכמות גבוהה של שומן למשל או שילוב של פחמימות עם כמויות גדולות של שומן יכולות לגרום לאגירת שומן