עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא ברור מה אתה מספר ומה אתה שואל. האם הקפדת על גב ישר ואתה לא מבין למה המדריך אמר שאתה לא מקפיד, או האם לא הקפדת על גב ישר אבל כן ראית תוצאות?עשיתי את התרגילים הללו היום באימון ואחד המאמנים אמר לי שאם האגן לא נעול כל התנועה התרגיל לא אפקטיבי,עכשיו אני תמיד מקפיד על גב ישר בתרגיל ודווקא רואה תוצאות על הגב יכול מאוד להיות לדעתי שהמאמן טועה מה דעתכם?
אין תרגיל לא אפקטיבי, גם עם תפצה עם האגן ותהיי עם גב עקום ותוריד את המוט יותר מידי והטכניקה תהיה נוראית התרגיל יהיה אפקטיבי ויביא לתוצאות, אבל ברור שזה לא דבר רצוי לבצע ככה תרגיל, לכן זה לא שאלה של אפקטיביות זה שאלה של טכניקה, ואני לא כל כך מבין כל כך את המונח "אגן נעול"התרגיל לא אפקטיבי
אולי הכוונה שהתחת לא יעלה באוויראין תרגיל לא אפקטיבי, גם עם תפצה עם האגן ותהיי עם גב עקום ותוריד את המוט יותר מידי והטכניקה תהיה נוראית התרגיל יהיה אפקטיבי ויביא לתוצאות, אבל ברור שזה לא דבר רצוי לבצע ככה תרגיל, לכן זה לא שאלה של אפקטיביות זה שאלה של טכניקה, ואני לא כל כך מבין כל כך את המונח "אגן נעול"
אין תרגיל לא אפקטיבי, גם עם תפצה עם האגן ותהיי עם גב עקום ותוריד את המוט יותר מידי והטכניקה תהיה נוראית התרגיל יהיה אפקטיבי ויביא לתוצאות, אבל ברור שזה לא דבר רצוי לבצע ככה תרגיל, לכן זה לא שאלה של אפקטיביות זה שאלה של טכניקה, ואני לא כל כך מבין כל כך את המונח "אגן נעול"
נראה שלא רק אני אלא גם אחרים מתקשים להבין. אם אתה יכול להעלות סרטון קטן ולהסביר תוך התייחסות אליו זה יועיל.הגב שלי תמיד ישר והוא לא זז ואני לא מפצה עם האגן כדי להרים יותר הוא אמר כל עוד האגן לא נעול התרגיל לא אפקטיבי
אם כך, אז אני מניח שהמאמן טעהככה:
![]()
הפעם הראשונה היום שאני צוחק בקול רם (מילולית). תודה.ככה: