הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר בנוגע לפולי עליון רחב/צר

GYMBEAST

משתמש מתחיל
62
4
נק' מוניטין:
43
62
4
עשיתי את התרגילים הללו היום באימון ואחד המאמנים אמר לי שאם האגן לא נעול כל התנועה התרגיל לא אפקטיבי,עכשיו אני תמיד מקפיד על גב ישר בתרגיל ודווקא רואה תוצאות על הגב יכול מאוד להיות לדעתי שהמאמן טועה מה דעתכם?

לא מדוייק במידה ועשיתה פולי עליון במכשיר יעודי יש מן מעצור מכני שמונע תזוזה מכוון הרגליים במקרה שלך זה מהאגן כי הברכיים ננעלות
לכן במידה ולא השתמשת במעצור המכני הזה יתכן שהאגן ישתתף בעזרה לגב אבל לא מדוייק להגיד שכל התנועה לא אפקטיבית

• פותח/ת השרשור
השתמשתי במעצור של הרגליים,אתה יודע הכוונה לפולי עליון רגיל עם מוט במכונה מלמעלה

הוא צודק, אתה פשוט לא הבנת את כוונתו, הוא ראה שאתה מפצה בעזרת האגן כדי להרים יותר ואמר לך להישאר עם גב ישר ובצדק

עשיתי את התרגילים הללו היום באימון ואחד המאמנים אמר לי שאם האגן לא נעול כל התנועה התרגיל לא אפקטיבי,עכשיו אני תמיד מקפיד על גב ישר בתרגיל ודווקא רואה תוצאות על הגב יכול מאוד להיות לדעתי שהמאמן טועה מה דעתכם?
לא ברור מה אתה מספר ומה אתה שואל. האם הקפדת על גב ישר ואתה לא מבין למה המדריך אמר שאתה לא מקפיד, או האם לא הקפדת על גב ישר אבל כן ראית תוצאות?

• פותח/ת השרשור
הגב שלי תמיד ישר והוא לא זז ואני לא מפצה עם האגן כדי להרים יותר הוא אמר כל עוד האגן לא נעול התרגיל לא אפקטיבי

התרגיל לא אפקטיבי
אין תרגיל לא אפקטיבי, גם עם תפצה עם האגן ותהיי עם גב עקום ותוריד את המוט יותר מידי והטכניקה תהיה נוראית התרגיל יהיה אפקטיבי ויביא לתוצאות, אבל ברור שזה לא דבר רצוי לבצע ככה תרגיל, לכן זה לא שאלה של אפקטיביות זה שאלה של טכניקה, ואני לא כל כך מבין כל כך את המונח "אגן נעול"

אין תרגיל לא אפקטיבי, גם עם תפצה עם האגן ותהיי עם גב עקום ותוריד את המוט יותר מידי והטכניקה תהיה נוראית התרגיל יהיה אפקטיבי ויביא לתוצאות, אבל ברור שזה לא דבר רצוי לבצע ככה תרגיל, לכן זה לא שאלה של אפקטיביות זה שאלה של טכניקה, ואני לא כל כך מבין כל כך את המונח "אגן נעול"
אולי הכוונה שהתחת לא יעלה באוויר

• פותח/ת השרשור

כמו קשת מלאה בין הישבן לגב והישבן גם לא זז אחי

הגב שלי תמיד ישר והוא לא זז ואני לא מפצה עם האגן כדי להרים יותר הוא אמר כל עוד האגן לא נעול התרגיל לא אפקטיבי
נראה שלא רק אני אלא גם אחרים מתקשים להבין. אם אתה יכול להעלות סרטון קטן ולהסביר תוך התייחסות אליו זה יועיל.

ואני לא כל כך מבין כל כך את המונח "אגן נעול"
ככה:
chastity-belt.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית