נק' מוניטין:
20
- 993
- 16
קפיצות באינסולית מורידות את הרגישות לאינסולין- זו השפעה בארוכת טווח? ואם כן באיזה מצבים?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אי אפשר להגיד את זה באופן מוחלט, אבל הן נחשבות ע"י רוב המומחים לגורם סיכון. מן הסתם זה תלוי בגנטיקה שלך.קפיצות באינסולית מורידות את הרגישות לאינסולין- זו השפעה בארוכת טווח? ואם כן באיזה מצבים?
כן. בתנאי שאתה מבין ש"פחמימה מורכבת" היא לא מה שמוגדר כך מבחינה כימית אלא פחמימה שמתעכלת לאט (לדוגמא תפוח אדמה אינו נחשב פםחמימה מורכבת לצורך הדיון).אז בעיקרון מומלץ לבסס את התפריט על פחמימות מורכבות ברוב הזמן מאשר על פחמימות פשוטות משהו כזה ?
הם די דומים ושניהם טובים.ברנפלקס לעומת שבולת שועל
אם אלה הרכיבים של ברנפלקס החבר שלך צודק. משום מה בטבלאות בהן הצצתי הוא מופיע עם אינדקס גליקמי נמוך.פשוט יש לי חבר שטוען שבגלל שברכיבים שלו מופיע עמילן מתירס, אינדקס גליקמי לא רחוק מקמח לבן
אם אני מצליח לראות מה כתוב שם, יש 50% קמח מלא. לפי החוק בארץ מותר ליצרן להכריז על לחם כזה כלחם מלא. כן, אני יודע שזה נשמע מופרך.ומה לגבי סוג הלחם הזה לחם מלא או רק 80 אחוז ממנו
למה?כן. בתנאי שאתה מבין ש"פחמימה מורכבת" היא לא מה שמוגדר כך מבחינה כימית אלא פחמימה שמתעכלת לאט (לדוגמא תפוח אדמה אינו נחשב פםחמימה מורכבת לצורך הדיון).
בגלל האינדקס הגליקמי הגבוה.למה?
בטח ניסית להגיד משהו אחר.אינדקס גליקמי לא מושפע על ידי סוג הפחמימה.