הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם קפיצה של האינסולין מורידה אתהרגישות ?

itaymadddd

משתמש פעיל
993
16
נק' מוניטין:
20
993
16
קפיצות באינסולית מורידות את הרגישות לאינסולין- זו השפעה בארוכת טווח? ואם כן באיזה מצבים?

קפיצות באינסולית מורידות את הרגישות לאינסולין- זו השפעה בארוכת טווח? ואם כן באיזה מצבים?
אי אפשר להגיד את זה באופן מוחלט, אבל הן נחשבות ע"י רוב המומחים לגורם סיכון. מן הסתם זה תלוי בגנטיקה שלך.

• פותח/ת השרשור
אז בעיקרון מומלץ לבסס את התפריט על פחמימות מורכבות ברוב הזמן מאשר על פחמימות פשוטות משהו כזה ?

אז בעיקרון מומלץ לבסס את התפריט על פחמימות מורכבות ברוב הזמן מאשר על פחמימות פשוטות משהו כזה ?
כן. בתנאי שאתה מבין ש"פחמימה מורכבת" היא לא מה שמוגדר כך מבחינה כימית אלא פחמימה שמתעכלת לאט (לדוגמא תפוח אדמה אינו נחשב פםחמימה מורכבת לצורך הדיון).

• פותח/ת השרשור
כן ידוע לאומת סתם לדוגמא בטטה שהיא מורכבת שהם דומים.
אז בא נגיד ברנפלקס לאומת שבעולת שואל זה בעיקרון פחמימה פשוטה ?

קבצים מצורפים

• Screenshots_2015-05-05-12-38-39.png
    Screenshots_2015-05-05-12-38-39.png
    KB 327.1 · צפיות: 130
  • Screenshots_2015-05-05-12-39-13.png
    Screenshots_2015-05-05-12-39-13.png
    KB 270.7 · צפיות: 142
  • פותח/ת השרשור
פשוט יש לי חבר שטוען שבגלל שברכיבים שלו מופיע עמילן מתירס, אינדקס גליקמי לא רחוק מקמח לבן.

פשוט יש לי חבר שטוען שבגלל שברכיבים שלו מופיע עמילן מתירס, אינדקס גליקמי לא רחוק מקמח לבן
אם אלה הרכיבים של ברנפלקס החבר שלך צודק. משום מה בטבלאות בהן הצצתי הוא מופיע עם אינדקס גליקמי נמוך.

• פותח/ת השרשור
זה מאד מבלבל מה כותבים ומה מראה ברכיבים
ומה לגבי סוג הלחם הזה לחם מלא או רק 80 אחוז ממנו

קבצים מצורפים

• 20150505_152053.jpg
    20150505_152053.jpg
    KB 53.9 · צפיות: 138
ומה לגבי סוג הלחם הזה לחם מלא או רק 80 אחוז ממנו
אם אני מצליח לראות מה כתוב שם, יש 50% קמח מלא. לפי החוק בארץ מותר ליצרן להכריז על לחם כזה כלחם מלא. כן, אני יודע שזה נשמע מופרך.

מבחינת דגני בוקר, ממליץ לך על אול בראן של קלוגס, אינדקס נמוך, טעים מאוד ומשביע.
אגב, אם אתה אוכל, כדאי שבעשרים דקות לאחר מכן תהיה בקרבת שירותים, כי זה מתעכל מהר, מאוד.
מאוד.

• פותח/ת השרשור
אני יגיד לך אני מחפש עוד משהו חוץ משיבולת שואל
אבל אחד אומר זה מופצץ סוכר וזה אומר שזה בסדר
אז לא יודע איזה חלטה לקחת ומה רע ומה טוב

אינדקס גליקמי לא מושפע על ידי סוג הפחמימה.
בטח ניסית להגיד משהו אחר.

אה, אני חושב שאני מבין. רצית לכתוב "אינדקס גליקמי לא מושפע רק על ידי סוג הפחמימה", וזה נכון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית