הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קניתי 2 דאמבלים אולימפים, איך להתאמן איתם כמו שצריך?

• פותח/ת השרשור Wild
  • פורסם בתאריך

Wild

משתמש פעיל
734
226
נק' מוניטין:
383
734
226
2 מוטות אולימפים קטנים, כאלה
images

עד עכשיו התאמנתי בחדר כושר, כרגע אני מתאמן בבית. הם רחבים יותר מדמבלים רגילים (כאלה שאין אפשרות להוסיף פלטות). כשאני מתאמן איתם על היד קדמית בישיבה הם נתקעים לי ברגל/בספת כושר. אני מצליח שהם לא יתקעו אם אני משנה את הזווית של הידיים, השאלה אם זה בסדר ואין עבודה רבה מידי על הכתפיים/הגב בשינוי זווית כזה.

אתה יכול לעשות את העבודה על הבייספ(אני מניח כפיפת מרפקים) גם בעמידה אם זה מה שמטריד אותך.

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לעשות את העבודה על הבייספ(אני מניח כפיפת מרפקים) גם בעמידה אם זה מה שמטריד אותך.
זה חלק מהתוכנית שעושים בישיבה וזה גם יותר נוח בישיבה (בשבילי). השאלה אם יש בעיה כלשהי שהידיים יהיו בזווית ביחד לגוף ולא מקבילות.

אתה מתכוון בשיפוע של 30 מעלות? אני לא יודע למה לא נוח לך בעמידה, אבל שתדע שאין באמת הבדל משמועתי בין ישיבה או עמידה.
לדעתי בישיבה יותר קשה לשמור על אי תזוזה של מרפקים וכפיפה של המרפק בלבד.

• פותח/ת השרשור
אתה מתכוון בשיפוע של 30 מעלות? אני לא יודע למה לא נוח לך בעמידה, אבל שתדע שאין באמת הבדל משמועתי בין ישיבה או עמידה.
לדעתי בישיבה יותר קשה לשמור על אי תזוזה של מרפקים וכפיפה של המרפק בלבד.
יותר נוח בישיבה כי אפשר לשמור על הכל ישר בלי שיזוז (הגב וכו') לפחות בשבילי.

ואני מתכוון בשיפוע שהמרפקים יותר קרובים לגוף והכפות ידיים רחוקות מהגוף. תנסה לחשוב מה היית עושה כדי להזיז את הדמבלים בזמן ישיבה מהגוף כמה שיותר (בציר האופקי)

אני מבין. אני חושב שבמצב כזה מייצבי הכתף "מבזבזים" מעט כוח לאור שוני בזווית על מנת לייצב את עצמו.
להגיד לך אם אני בטוח בעצמי אז אני לא. בהנחה ואני טועה, תקנו אותי.
אולי @יהושע60 יודע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית