ייעוץ תמרים לאחר אימון

• פותח/ת השרשור mojomj
  • פורסם בתאריך

mojomj

משתמש מתחיל
247
2
נק' מוניטין:
2
247
2
כרגע אני אוכל 2-3 פרוסות לחם לבן אחרי אימון משקולות והייתי רוצה להחליף את זה במשהו קצת יותר בריא שזה תמרים. קודם כל האם זה בסדר?
דבר שני, כמה תמרים מומלץ שיהוו תחליף ל 2-3 פרוסות לחם לבן?

הבאת מחקר שהשתמש ב-93 גרם של פחמימות כדי להראות עלייה בספיגת הקריאטין.
בשביל לספוג קריאטין טוב יותר אף אחד לא מתכוון לשתות 100 גרם סוכר ענבים או לאכול כל כך הרבה תמרים ולהפציץ את התפריט שלו בסוכר.

הבאת מחקר שהשתמש ב-93 גרם של פחמימות כדי להראות עלייה בספיגת הקריאטין.
בשביל לספוג קריאטין טוב יותר אף אחד לא מתכוון לשתות 100 גרם סוכר ענבים או לאכול כל כך הרבה תמרים ולהפציץ את התפריט שלו בסוכר.
מישהו הכריח אותך לקחת את הכמות שהם רושמים?! המאמר הזה מראה שתמרים יכולים לסייע לספוג קריאטין. אני לדוגמא אוכל עם הקריאטין 3 תמרים. תמרים בלי קשר הם דבר מאוד בריא והם עוזרים לספוג קריאטין, זה הכל. טוב לך, תאכל, לא טוב לך אל תאכל.

יתרונות התמרים (בלי להחשיב את העזרה בספיגת הקריאטין) :

http://healthy.walla.co.il/item/2785586

http://www.nrg.co.il/online/29/ART2/030/880.html

מישהו הכריח אותך לקחת את הכמות שהם רושמים?! המאמר הזה מראה שתמרים יכולים לסייע לספוג קריאטין. אני לדוגמא אוכל עם הקריאטין 3 תמרים. תמרים בלי קשר הם דבר מאוד בריא והם עוזרים לספוג קריאטין, זה הכל. טוב לך, תאכל, לא טוב לך אל תאכל.

יתרונות התמרים (בלי להחשיב את העזרה בספיגת הקריאטין) :

http://healthy.walla.co.il/item/2785586

http://www.nrg.co.il/online/29/ART2/030/880.html
גם אם זה נכון, ההשפעה שלו מינורית כל כך עד כדי מצב שאפשר להזניח את הפקטור הזה.
להביא כתבות בשביל להצדיק את הטיעונים שלך זה עלוב וגובל בדמגוגיה.

גם אם זה נכון, ההשפעה שלו מינורית כל כך עד כדי מצב שאפשר להזניח את הפקטור הזה.
להביא כתבות בשביל להצדיק את הטיעונים שלך זה עלוב וגובל בדמגוגיה.
דמגוגיה? אין לי שום אינטרס, אני לא איזה מוכר תמרים או משהו למקרה שתהית... אני מצידי הבאתי הוכחות שמראות שזה עוזר, אתם מצידכם (אלו שטוענים שאין לכך שום השפעה) לא הבאתם לא מחקר, לא כתבה ולא קישור לשום אתר כדי להראות שאתם צודקים אלא נשענים על אמונות עיוורות (אם כבר השתמשת בביטוי דמגוגיה אז הוא מתאר בצורה די טובה את מה שאתם עושים).

דמגוגיה? אין לי שום אינטרס, אני לא איזה מוכר תמרים או משהו למקרה שתהית... אני מצידי הבאתי הוכחות שמראות שזה עוזר, אתם מצידכם (אלו שטוענים שאין לכך שום השפעה) לא הבאתם לא מחקר, לא כתבה ולא קישור לשום אתר כדי להראות שאתם צודקים אלא נשענים על אמונות עיוורות (אם כבר השתמשת בביטוי דמגוגיה אז הוא מתאר בצורה די טובה את מה שאתם עושים).
הדמגוגיה היא על זה שהבאת כתבות בשביל להצדיק את טיעונך.

אם אתה מביא טיעון, אתה צריך לספק את המחקר שתומך בו. וכמו שראית, וכבר ענו לך, המחקר שהבאת פשוט מגוחך.

לא הוכחת שום דבר ואתה ממשיך להביא כתבות מאתרים שהקשר ביניהם למדע הוא בקושי מקרי.
אף אחד לא צריך למצוא לך מחקר שפוסל את הטענה שלך. אתה העלת טענה, תוכיח אותה. בינתיים רק זיינת את המוח עם לינקים מוויקיפדיה, ווינט ווואלה.

הדמגוגיה היא על זה שהבאת כתבות בשביל להצדיק את טיעונך.

אם אתה מביא טיעון, אתה צריך לספק את המחקר שתומך בו. וכמו שראית, וכבר ענו לך, המחקר שהבאת פשוט מגוחך.

לא הוכחת שום דבר ואתה ממשיך להביא כתבות מאתרים שהקשר ביניהם למדע הוא בקושי מקרי.
אף אחד לא צריך למצוא לך מחקר שפוסל את הטענה שלך. אתה העלת טענה, תוכיח אותה. בינתיים רק זיינת את המוח עם לינקים מוויקיפדיה, ווינט ווואלה.

עובדה שהוכחתי, אמנם הכמויות שונות אבל לא בקנה מידה של 100 ל-1 למשל שאתם יכולים להגיד שלא תהיה השפעה בכלל. ההשפעה תהיה והיא תהיה משמעותית, זאת לפי היגיון בריא כשמסתכלים על המחקר וזאת על פי אלפי תוצאות שרואים באינטרנט שמגללים את זה. עד עכשיו לא מצאתי באינטרנט אפילו אתר/מאמר/כתבה משהו בסגנון שאומר שזה לא נכון, וגם אתם לא יכולים למצוא כאלה כי זה קצת קשה להתנגד למשהו שיש לו ראיות והוכחות.

החלטתי שמידי פעם שיתחשק לי אני אביא עוד מקורות. והפעם:

גורמים שמסייעים לספיגת קריאטין ופעולתו בגוף

1. האפקט הגליקמי- כל סוג פחמימה שאנו אוכלים הופך בסופו של דבר לגלוקוז בגופנו. על מנת להכניס את הגלוקוז שבדם לתוך התאים, מופרש מהלבלב הורמון אנאבולי בשםאינסולין, שבנוסף מכניס לתוך התא גם חומצות אמינו (חלבונים), חומצות שומן (שומנים) וקריאטין. לכן, פחמימה שגורמת להפרשת אינסולין חזקה, תגרום בסופו של דבר להאצת ההכנסה של קריאטין לתוך התא. המהירות שבה גורמת פחמימה להעלאת רמת הגלוקוז בדם ולשחרור אינסולין ידועה בשם "האינדקס הגליקמי". ככל שהאינדקס הגליקמי גבוה יותר, כך יעלה ריכוז הגלוקוז בדם בצורה מהירה יותר ובתגובה ישוחרר אינסולין בצורה חזקה. פחמימות בעלות האינדקס הגליקמי הגבוה ביותר הן מלטוז (מלטודקסטרין) ודקסטרוז (סוכר ענבים) ולכן מומלץ לשלבם יחד עם הקריאטין.

בנוסף: http://web.thu.edu.tw/g95621022/www...market hogs fed ractopamine hydrochloride.pdf

נערך לאחרונה:
עובדה שהוכחתי, אמנם הכמויות שונות אבל לא בקנה מידה של 100 ל-1 למשל שאתם יכולים להגיד שלא תהיה השפעה בכלל. ההשפעה תהיה והיא תהיה משמעותית, זאת לפי היגיון בריא כשמסתכלים על המחקר וזאת על פי אלפי תוצאות שרואים באינטרנט שמגללים את זה. עד עכשיו לא מצאתי באינטרנט אפילו אתר/מאמר/כתבה משהו בסגנון שאומר שזה לא נכון, וגם אתם לא יכולים למצוא כאלה כי זה קצת קשה להתנגד למשהו שיש לו ראיות והוכחות.

1. האפקט הגליקמי- כל סוג פחמימה שאנו אוכלים הופך בסופו של דבר לגלוקוז בגופנו. על מנת להכניס את הגלוקוז שבדם לתוך התאים, מופרש מהלבלב הורמון אנאבולי בשםאינסולין, שבנוסף מכניס לתוך התא גם חומצות אמינו (חלבונים), חומצות שומן (שומנים) וקריאטין. לכן, פחמימה שגורמת להפרשת אינסולין חזקה, תגרום בסופו של דבר להאצת ההכנסה של קריאטין לתוך התא. המהירות שבה גורמת פחמימה להעלאת רמת הגלוקוז בדם ולשחרור אינסולין ידועה בשם "האינדקס הגליקמי". ככל שהאינדקס הגליקמי גבוה יותר, כך יעלה ריכוז הגלוקוז בדם בצורה מהירה יותר ובתגובה ישוחרר אינסולין בצורה חזקה. פחמימות בעלות האינדקס הגליקמי הגבוה ביותר הן מלטוז (מלטודקסטרין) ודקסטרוז (סוכר ענבים) ולכן מומלץ לשלבם יחד עם הקריאטין.
זה לא מקור. מקור זה מחקר שמוכיח את הטענה שלך. בינתיים לא הבאת אפילו אחד שמוכיח את הטענה המדויקת שלך.
אתה יכול להמשיך לצטט פסקאות מוויקיפדיה ומאתרי דבילדרים. זה לא מרשים אף אחד.

זה לא מקור. מקור זה מחקר שמוכיח את הטענה שלך. בינתיים לא הבאת אפילו אחד שמוכיח את הטענה המדויקת שלך.
אתה יכול להמשיך לצטט פסקאות מוויקיפדיה ומאתרי דבילדרים. זה לא מרשים אף אחד.
ברור שזה מקור, כנראה אתה צריך לעבור על ההגדרות במילון. מחקר זה משהו אחר וגם אותו הבאתי. מבחינתי נתתי מספיק מקורות, הוויכוח כאן מזכיר לי וויכוח עם ילדים קטנים שחוזרים על עצמם ואומרים "זה לא נכון זה לא נכון לא לא לא" בלי להסביר למה הם צודקים.

קיצר אני אסיים עם ממ ונסכם שכל אחד יעשה מה שהוא חושב לפי מה שהוא מאמין.

2015-05-12_2301.png

בנוסף: http://web.thu.edu.tw/g95621022/www/The influence of creatine and a high glycemic carbohydrate on the growth performance and meat quality of market hogs fed ractopamine hydrochloride.pdf
קראת את המסקנות של המחקר שהבאת או שסתם הוספת איזה מחקר עם טייטל מפוצץ.
אתה מדבר כמו איזה ילד, ״הוכחתי״. לא הוכחת שום דבר.

תעשה מה שטוב לך, רק אל תבלבל את המוח ואל תביא טיעונים חסרי ביסוס.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית