עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני ישאל ככה בשביל ידע לעתיד, הריצות לדעתך כדאי שיהיו ביום אימון של כוח או יום נפרד ? הריצה שלי תיהיה לצורך חיטוב.לרוץ ולהרים כבד זה שילוב בעייתי העומס על הזוקפים וההאמסטרינג גבוה.
תוכנית הכוח צריכה להיות בסגנון של תוכנית חיטוב, כלומר לא יותר מסט אחד כבד בכל תרגיל.
עם 3 אימוני כוח כדאי לשלב 2 אימוני ריצה או לחילופין 2 אימוני כוח פלוס 3 ריצות.
חשוב להקפיד לא להרוג את עצמך, לא באימוני כוח ולא בריצות ובכל מקרה לא להתאמן קשה אם אתה מרגיש 'גמור'
שאלה טובה, זה מאוד אינדיוידואלי ובעיקר תלוי איך אתה מסיים את אימון הכוח.אני ישאל ככה בשביל ידע לעתיד, הריצות לדעתך כדאי שיהיו ביום אימון של כוח או יום נפרד ? הריצה שלי תיהיה לצורך חיטוב.
סה"כ חושב על 3 ימי אימונים ו 1-3 ימים של ריצות
תודה.שאלה טובה, זה מאוד אינדיוידואלי ובעיקר תלוי איך אתה מסיים את אימון הכוח.
אירובי קל בסגנון 30 דקות בקצב נוח אפשר לעשות בסוף אימון.
אני הייתי מתאמן כוח בבוקר ובערב רץ וגיליתי שיותר קל לי לעשות אימון עצים בריצה כמו אינטרוולים מאשר ריצה בקצב קל לאורך זמן.
לרוב ביום שאחרי אימון כוח הרגשתי יותר תפוס ועייף בהשוואה ליום האימון.
אבל כאמור זה נורא תלוי כמה קשה עבדת באימון
בקיצור, זה ניסוי וטעייה
ייתכן ש @Beast and cheat ירצה לתת לך טיפ או שניים (או לתת לי אגרוף או שנים על שאני מטריח אותו פעם אחר פעם).כחלק מההכנה לצבא אני רוצה גם לשלב קצת כוח
סקווט 5*5 במשקל כבד לא יעבוד עם אימוני ריצה.
אם אתה מתכנן שני אימוני כוח בשבוע, לעשות את הסקווט באימון a עם סט אחד כבד נגיד סגנון 60 עד 100% יותר יתאים
תנסה לעלות פעם בשבוע ב 2.5 קילואוקיי,
ואז שוב, אני מעלה לפי הרגש?
יותר חשובה לאיזו מטרה?@Beast and cheat אתה לא חושב שסבולת אירובית יותר חשובה מאשר יכולת אנ-אירובית?
יש לו מעט אנשים מהירים ממני במאמץ של 200-400 מטר ואולי אפילו 1000, אבל תעביר את זה ל-5 סטים או יותר והם לא יעמדו איתי בקצב.
לכושר צבאייותר חשובה לאיזו מטרה?
למסלול בטח שלא, לגיבושים? אולי כן, אבל אם יש לך זמן להתחזק קודם - זה יתרון משמעותי. גם תלוי לאיזה גיבוש אתה הולך.לכושר צבאי