הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לסיים חיטוב או שלא?

• פותח/ת השרשור daviddd
  • פורסם בתאריך

daviddd

משתמש פעיל
638
71
נק' מוניטין:
231
638
71
הולמס פלייס
היי חברה היעד שלי היה להגיע ל60 קילו בסיום חיטוב ואז להתחיל מסה כרגע אני 61 עכשיו מבחינת אחוז שומן הגעתי ליעד אבל מה אתם חושבים למתוח את החיטוב לעוד שבוע להוריד ל60 או שלא? כי אני כרגע בקורס בצבא שנגמר עוד שבועיים ועם אני יסיים עכשיו אז אני יעשה מאזן ניטרלי בדיוק עד שאני יסיים את הקורס ואז אני יוכל להתחיל מסה שזה דיי נוח לי
53e5777c31dee.jpg

• פותח/ת השרשור
נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מה שאני אומר זה לפי התמונה שבאשכול הזה:
אחוז שומן ניראה גבוה יחסית, הייתי ממשיך חיטוב אפילו טיפה יותר כדי לאפשר לעצמך לתת מסה ארוכה וטובה.
שם הייתי אני מעריך כ18 עכשיו אז אני כ15 הקטע גם שהורדתי החיטוב כ15 קילו עשיתי חיטוב הורדתי 10 מסה עליתי 10 שריר ואז חיטוב של 15 שוב וגם דיי נמאס לי ואני מכיר את עצמי אז אני מעדיף להפסיק את החיטוב באחוז שומן שלי ב60 קילו מאשר להגיע ל55 עוד המון זמן בגלל ציטים התכנון הבא שלי זה להגיע ל85 קילו שריר ואז אני יתחיל אני מאמין שימוש בקלן אבל קודם אני יתחיל ללמוד עליו כמה שיותר טוב...
לפי הערכה שלך כמה אחוז שומן אני שם?

שם הייתי אני מעריך כ18 עכשיו אז אני כ15 הקטע גם שהורדתי החיטוב כ15 קילו עשיתי חיטוב הורדתי 10 מסה עליתי 10 שריר ואז חיטוב של 15 שוב וגם דיי נמאס לי ואני מכיר את עצמי אז אני מעדיף להפסיק את החיטוב באחוז שומן שלי ב60 קילו מאשר להגיע ל55 עוד המון זמן בגלל ציטים התכנון הבא שלי זה להגיע ל85 קילו שריר ואז אני יתחיל אני מאמין שימוש בקלן אבל קודם אני יתחיל ללמוד עליו כמה שיותר טוב...
לפי הערכה שלך כמה אחוז שומן אני שם?
אני לא יודע ממש איך להעריך, אף פעם לא הייתי טוב בזה.
אם כך, תגיע ל60 ומשם תעשה את המסה אם ככה אתה רוצה.

• פותח/ת השרשור
אני לא יודע ממש איך להעריך, אף פעם לא הייתי טוב בזה.
אם כך, תגיע ל60 ומשם תעשה את המסה אם ככה אתה רוצה.
סבבה 😃 אני ימשוך שבוע אחרון ותגיד שבוע של מאזן ניטרלי יספיק לדעתך? בנוסף עם אתהמבין בזה בקלן צריך לעשות גם שימוש בטסט ולעשות PCT?

סבבה 😃 אני ימשוך שבוע אחרון ותגיד שבוע של מאזן ניטרלי יספיק לדעתך? בנוסף עם אתהמבין בזה בקלן צריך לעשות גם שימוש בטסט ולעשות PCT?
תעלה לאט לאט קלוריות (בצורה יומית) עד שתגיע לנטרלי, תשאר שם שבוע ומשם תמשיך ככה להעלות טיפ טיפה כל פעם עד שתגיע לכמות שבא לך לדעתי.
שימוש בטסט? זה משהו אחר לגמרי, זה כבר חומרים אנאבוליים. קלן הוא שורף שומן, לא מצריך PCT למיטב זכרוני.

• פותח/ת השרשור
תעלה לאט לאט קלוריות (בצורה יומית) עד שתגיע לנטרלי, תשאר שם שבוע ומשם תמשיך ככה להעלות טיפ טיפה כל פעם עד שתגיע לכמות שבא לך לדעתי.
שימוש בטסט? זה משהו אחר לגמרי, זה כבר חומרים אנאבוליים. קלן הוא שורף שומן, לא מצריך PCT למיטב זכרוני.
הבנתי כי ידעתי שלא צריך שימוש בטסט וPCT אבל רציתי להיות בטוח סבבה אחי תודה רבה רבה על העזרה :D

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית