עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אבל מה שתיארת זה הגדרה לטייץ'...ביקשתי מכנס לא טייץ
אבל מה שתיארת זה הגדרה לטייץ'...
גבר, טייץ' זה מכנס.אז למתקשים- מכנס
הרבה שמים טייץ מתחת למכנס קצר רגיל.ביקשתי מכנס לא טייץ
פאק יפים רצחבדיוק לפני שבוע הגיעו אליי מכנסיים מהונג קונג שהזמנתי דרך EBAY אחלה של מכנס ומחיר פי 3-4 יותר זול מבארץ (2 זוגות ב60 שקל כולל משלוח)
הנה מה שהזמנתי:
http://www.ebay.com/itm/171716828876?_trksid=p2057872.m2749.l2649&var=470676926533&ssPageName=STRK:MEBIDX:IT
ממליץ מאוד מבחינת נוחות רק תיקח גודל L אחרת זה יהיה קטן עליך המידות שם שונות מפה.
אחי אם המידה שלי פה לפעמים L לפעמים M לפי הגזרה מה להזמין מ EBAY מידה L או XLבדיוק לפני שבוע הגיעו אליי מכנסיים מהונג קונג שהזמנתי דרך EBAY אחלה של מכנס ומחיר פי 3-4 יותר זול מבארץ (2 זוגות ב60 שקל כולל משלוח)
הנה מה שהזמנתי:
http://www.ebay.com/itm/171716828876?_trksid=p2057872.m2749.l2649&var=470676926533&ssPageName=STRK:MEBIDX:IT
ממליץ מאוד מבחינת נוחות רק תיקח גודל L אחרת זה יהיה קטן עליך המידות שם שונות מפה.
כמה אתה שוקל? אני שוקל באזור ה95 עכשיו שמתי את הלארג' ועליי עליי בקושי ואני אולי קצת מעל ה95 ס"מ בטן בערך. בכ"מ המחיר פשוט בדיחה אפשר גם לקחת 2-3 זוגות זה פשוט גרושים לאומת מחירים בארץ.פאק יפים רצח
המדיום ניראה לי יתאים לי דווקא, חיטבתי ולפני החיטוב הייתי 32-33 אינץ', מקסימום במסה יהיה טיפה לחוץ?
אה אני רואה שהלארג זה מ27, יתאים לדעתך?
קח XL לדעתי. הL קצת קטנים עליי ואני שוקל 95 קילואחי אם המידה שלי פה לפעמים L לפעמים M לפי הגזרה מה להזמין מ EBAY מידה L או XL
כה אני לוקח לארג לדעתי, רוצה להזמין איזה 4 זוגות, מחכה ששכן שלי יבוא שאני אתן הזמנה.כמה אתה שוקל? אני שוקל באזור ה95 עכשיו שמתי את הלארג' ועליי עליי בקושי ואני אולי קצת מעל ה95 ס"מ בטן בערך. בכ"מ המחיר פשוט בדיחה אפשר גם לקחת 2-3 זוגות זה פשוט גרושים לאומת מחירים בארץ.
קח XL לדעתי. הL קצת קטנים עליי ואני שוקל 95 קילו
תהנה אחי תאמין לי שאתה לא תתחרט על זה היום אני הולך לעשות אימון ראשון בהם ונראה לי יהיה קטלני 😃כה אני לוקח לארג לדעתי, רוצה להזמין איזה 4 זוגות, מחכה ששכן שלי יבוא שאני אתן הזמנה.
תודה הם ניראים נוחים רצחתהנה אחי תאמין לי שאתה לא תתחרט על זה היום אני הולך לעשות אימון ראשון בהם ונראה לי יהיה קטלני 😃
אני שוקל 76 גובה 165כמה אתה שוקל? אני שוקל באזור ה95 עכשיו שמתי את הלארג' ועליי עליי בקושי ואני אולי קצת מעל ה95 ס"מ בטן בערך. בכ"מ המחיר פשוט בדיחה אפשר גם לקחת 2-3 זוגות זה פשוט גרושים לאומת מחירים בארץ.
קח XL לדעתי. הL קצת קטנים עליי ואני שוקל 95 קילו
אז קח L יהיה עליך בסדר 😃אני שוקל 76 גובה 165
כנראה שאתה באמת טנק 😛 ואוקי תודה אחיאז קח L יהיה עליך בסדר 😃