אוקיי אז לאחרונה בגלל שאני קצת חיפפתי בתפריט, הייתי אוכל מה שאני רוצה אבל בסגנון פליאו ( אמנם בלי אורז, בטטות וכו ), כשמבחינת פחמימה הייתי אוכל כל ירק שאני רוצה בערך, ופירות פה ושם.
ובקיצור, בגלל שהפחמימה הייתה די גבוהה, יצא מצב שהחיטוב נתקע טיפה.
בכל מקרה, אני עכשיו חוזר לחיטוב בכל הכוח, ולבינתיים התפריט משאיר אותי טיפה רעב, ורציתי להשתמש בירקות כדי לנפח את הארוחות ולהשביע אותי יותר מצד אחד ומצד שני שההשפעה שלהם תהיה לא מורגשת.
בקיצור, הירקות לבינתיים שמצאתי שאני יכול להוסיף לתפריט הם שעועית, גזר וברוקולי.
רציתי להתייעץ על שני דברים:
א. אילו עוד ירקות אפשר להשתמש בהם לחיטוב דל פחמימה ושהם ישארו עם ערך קלורי נמוך מאוד?
ב. איך אפשר להכין את הברוקולי שיהיה טעים וללא טעם לוואי?
היה לי רעיון לבשל אותו במים רותחים לדקה-שתיים, להכניס למי קרח, לסנן היטב, לתבל ( מלח, פלפל שחור, אורגנו וכו׳ ) ולהכניס לתנור לחום נמוך/בינוני. דעתכם?
מתכונים כמובן יתקבלו בברכה, אבל זה לא בדיוק הפורום המתאים אז..
ובקיצור, בגלל שהפחמימה הייתה די גבוהה, יצא מצב שהחיטוב נתקע טיפה.
בכל מקרה, אני עכשיו חוזר לחיטוב בכל הכוח, ולבינתיים התפריט משאיר אותי טיפה רעב, ורציתי להשתמש בירקות כדי לנפח את הארוחות ולהשביע אותי יותר מצד אחד ומצד שני שההשפעה שלהם תהיה לא מורגשת.
בקיצור, הירקות לבינתיים שמצאתי שאני יכול להוסיף לתפריט הם שעועית, גזר וברוקולי.
רציתי להתייעץ על שני דברים:
א. אילו עוד ירקות אפשר להשתמש בהם לחיטוב דל פחמימה ושהם ישארו עם ערך קלורי נמוך מאוד?
ב. איך אפשר להכין את הברוקולי שיהיה טעים וללא טעם לוואי?
היה לי רעיון לבשל אותו במים רותחים לדקה-שתיים, להכניס למי קרח, לסנן היטב, לתבל ( מלח, פלפל שחור, אורגנו וכו׳ ) ולהכניס לתנור לחום נמוך/בינוני. דעתכם?
מתכונים כמובן יתקבלו בברכה, אבל זה לא בדיוק הפורום המתאים אז..