עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני אעלה עוד חצי שעה סרטוןבלי לראות אני יכול להיות כמעט בטוח שאני יודע מה הבעיה.
אתה מנסה למשוך את המוט במקום ללחוץ את הגוף ולגרום למוט לעלות. תלחץ את העקבים לריצפה הכי חזק שאתה יכול כדי ליצור מתח בהאמסטרינג ואז "תתיישר".
בלי לראות אני יכול להיות כמעט בטוח שאני יודע מה הבעיה.
אתה מנסה למשוך את המוט במקום ללחוץ את הגוף ולגרום למוט לעלות. תלחץ את העקבים לריצפה הכי חזק שאתה יכול כדי ליצור מתח בהאמסטרינג ואז "תתיישר".
בלי לראות אני יכול להיות כמעט בטוח שאני יודע מה הבעיה.
בדיוק כמו שחשבתי.
אל תנוח כל כך הרבה בין חזרות ואל תעזוב את המוט.
אני מאוד מתנצל, אבל אתם לא מבינים את התרגיל ומדברים במיסטיקה ליפטרית (כן, לא רק אצל בילדרים יש מיסטיקה - גם בליפטינג יש מיסטיקה שבנויה על "אני מרגיש")לי עוזר להשען אחורה לפני התחלת המשיכה - מעביר יותר משקל לעקבים ומזדקף יותר וככה יותר קל להתחיל את המשיכה מהרגליים.
אני מאוד מתנצל, אבל אתם לא מבינים את התרגיל ומדברים במיסטיקה ליפטרית (כן, לא רק אצל בילדרים יש מיסטיקה - גם בליפטינג יש מיסטיקה שבנויה על "אני מרגיש")
צריך להבין את התרגיל וקודם כל להבין:
א. שזה קורה ל100% מהאנשים שמנסים להתחיל את הדדליפט כמוהו, ללא תלות במה הם רוצים או מנסים לעשות. ואם תספקו וידאו אחד של מישהו מושך משקל כבד מבלי להיות בתוך מודל המשיכה שריפטו מציג בספר, אני אקח את כל הטיעונים בחזרה ואגיד שמה שאמרתי לא נכון.
ב. למה זה קורה. הנה ההסבר: https://www.lbs.co.il/threads/55225/#post-698726
הכתפיים לעולם לא יהיו מעל המוט בזמן הניתוק - אם המוט מספיק כבד.אז בעצם הבעיה שלי שהכתפיים לא מעל המוט?
אז מה בעצם אני צריך לעשות??הכתפיים לעולם לא יהיו מעל המוט בזמן הניתוק - אם המוט מספיק כבד.
הבעייה שלך היא שהן אחורה מידי - והן תמיד יהיו באותו מקום בזמן הניתוק. אתה צריך להתחיל למשוך מהנקודה הזו.
כתבתי:אז מה בעצם אני צריך לעשות??
הכתפיים לעולם לא יהיו מעל המוט בזמן הניתוק - אם המוט מספיק כבד.
הבעייה שלך היא שהן אחורה מידי - והן תמיד יהיו באותו מקום בזמן הניתוק. אתה צריך להתחיל למשוך מהנקודה הזו.
זה אומר גב כמעט מקביל לריצפה,זה בסדר?התחת שלך עולה כדי שהגוף ייכנס לפוזיציה שהכי מתאימה לדדליפט, תתחיל עם מותניים גבוהות כי זה כנראה מה שמתאים למבנה גוף שלך.
כן. כשהמשקל מספיק כבד התחת תמיד יעלה.זה אומר גב כמעט מקביל לריצפה,זה בסדר?
זה תלוי באיפה הוא מתחיל. אם הוא מתחיל מהמקום הנכון - כשהוא יעלה גם המוט יעלה.כן. כשהמשקל מספיק כבד התחת תמיד יעלה.
אתה לא תפתור את זה בלי להתחיל את המשיכה מהפוזיצייה שבה המוט עוזב את הקרקע גם ככה. אין דרך לנתק מוט כבד כשהמומנט בין האגן למוט גדול יותר ממה שהוא יכול להיות.זו גם הבעיה שלי. לא מצאתי פתרון.
זה נראה סביר יחסית, אם אתה מתקדם - תמשיך.
השאלה היא האם זה משנה אם אני אתחיל את המשיכה מאותה פוזיציה שבה התחלתי עד עכשיו?אתה לא תפתור את זה בלי להתחיל את המשיכה מהפוזיצייה שבה המוט עוזב את הקרקע גם ככה. אין דרך לנתק מוט כבד כשהמומנט בין האגן למוט גדול יותר ממה שהוא יכול להיות.
זה משנה, כי לנסות למשוך כשהאגן רחוק מהמוט מגדיל את המומנט, מה שמגדיל את הסיכוי שזוקפי הגב יכשלו והגב יתעגל בדרך לפוזיצייה הנכונה. יותר קל לאבד ככה כיווץ.השאלה היא האם זה משנה אם אני אתחיל את המשיכה מאותה פוזיציה שבה התחלתי עד עכשיו?
כי לפי מה שאתה אומר,אני גם ככה אביא את עצמי אחר כך לפוזיציה שהכי נוחה לי