הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רוצה לרדת באחוזי שומן

• פותח/ת השרשור Gal_94
  • פורסם בתאריך

Gal_94

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
היי אני חדש פה בפורום יצא לי לקרא הרבה מאמרים והרבה שאלות של אנשים
אני בן 21 שוקל 70 קילו והגובה שלי הוא 172 ס״מ
אני כל חיי הייתי ילד שמן ותמיד ניסיתי לבילחם בזה בלי הצלחה , לאחרונה עדיתי דיאטה וירדתי 14 קילו ואני כבר חצי שנה שומר על אותו משקל
התחלתי להתאמן בחדר כושר ואני עובד לפי שיטת ה ab 4 אימונים בשבוע ועוד שני אירובי ויום מנוחה ,
השיעור שלי לאחוזי שומן הוא 18-20 והייתי מאוד רוצה לרדת בהם , קראתי על ה carb cycling וחשבתי להתחיל לעשות את זה אשמח לקבל המלצות וטיפים לגבי הדיאטה הזאת ואם יש למישהו חוות דעת עליה , תודה בה

אהה בנוסף אני עדיין חייל ואני עושה רבעושים אני מביא אוכל מהבית ומכין לי אוכל בבסיס

דיאטה לא בין הקלות שדורשת ממך להכניס כמות אדירה של חלבון/שומן כדי לפצות על מחסור ענק בפחמימות כי בדיאטה הזאת אתה נמצא על כמות פחמימות אפסית שלא אמורה לעבור את ה30.
אני אישית לא דוגל בדיאטות דלות פחמימות לאחוז שומן גבוהה למרות שיש דעות מנוגדות לשלי ובזמן האחרון השיטה הדלה בפחמימות תפסה תאוצה רבה בפורום.
יש כמה שיטות לאכילה דלת פחמימות ודווקא אני חושב שAD עדיפה על CARB CYCLING למרות שמבחינת תזונה אין הרבה הבדל ממה שאני יודע לא רוצה להטעות
תקרא את זה
https://www.kilogram.co.il/848/anabolic-diet-דיאטה-דלת-פחמימות/

כדאי שתפרט עוד על התפריט שלך כדי שנוכל להעריך אם באמת כדאי להיכנס לדיאטה כזו או שאפשר להוריד/לשנות ערכים בתפריט הקיים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית