ייעוץ מעוניין להתחרות בדדליפט

Ethelion

משתמש מתחיל
19
1
נק' מוניטין:
1
19
1
שלום לכולם,
אני נורא רוצה להתחרות בדדליפט בשביל החוויה, ההרגשה וכו'.
הבעיה היא שאני לא מצליח למצוא תחרויות מתאימות. חשבתי בהתחלה להשתתף בתחרות שתהיה בפתח תקווה ביולי, אך כשבדקתי התברר לי שאין אפשרות להתחרות רק בדדליפט 😭
אולי מישהו פה יודע על תחרות Deadlift only כלשהי בארץ?
תודה מראש!

*נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת*
אתה ציינת 250 דדליפט ו"אותו משקל" בהקשר של ה70קג שלו ורציתי שסנורלקס ייראה את זה, מה הסיפור
יכולת לשלוח לו בפרטי לינק להודעה או לספר לו על כך בטלפון, לא היה צורך לצטט אותי.

יכולת לשלוח לו בפרטי לינק להודעה או לספר לו על כך בטלפון, לא היה צורך לצטט אותי.
לא היית חייב להסתכל..
לשלוח הודעה פרטית על מקרה כזה זה מוזר, אני תייגתי אותו וזה היה מהיר ויעיל ודי כבר

לא היית חייב להסתכל..
לשלוח הודעה פרטית על מקרה כזה זה מוזר, אני תייגתי אותו וזה היה מהיר ויעיל ודי כבר
ציטטת אותי, כלומר התייחסת לדברי.
עצם העובדה שבעת ציטוט המשתמש מקבל התראה אומרת שלמשתמש יש עניין כלשהו בדבר.

• פותח/ת השרשור
יש כאן בחור באוסטרליה שמשך 300 על 67.5 קילו משקל גוף. אם אתה חושב שהדדליפט שלו מטורף, אז בסקוואט הוא מחזיק שיא עולם.
בהחלט מטורף, רק שבספורט הזה נורא קשה לדעת מי משתמש בחומרים אסורים ומי לא. יש לך הוכחה שהוא לא משתמש?

בהחלט מטורף, רק שבספורט הזה נורא קשה לדעת מי משתמש בחומרים אסורים ומי לא. יש לך הוכחה שהוא לא משתמש?
לא מכיר על מי מדובר - נניח והוא משתמש למה בדיוק אתה חושב שזה מוריד מההישג ?
ממתי משתמש בחומרים אסורים = לוקח זריקת פלא שמביאה לך דדליפט 300

• פותח/ת השרשור
לא מכיר על מי מדובר - נניח והוא משתמש למה בדיוק אתה חושב שזה מוריד מההישג ?
ממתי משתמש בחומרים אסורים = לוקח זריקת פלא שמביאה לך דדליפט 300
זה בכלל לא מה שאמרתי... מה שאמרתי זה ששימוש בחומרים אסורים הוא שמאפשר לו להרים משקל כזה (300 קילו) על משקל גוף כזה (67.5 קילו), ואילו אני, במשקל דומה ולא לוקח חומרים לעולם לא אוכל להרים משקלים כאלה.
אתה חושב שאני טועה במה שאני אומר או שגם אתה מוצא בזה היגיון?

זה בכלל לא מה שאמרתי... מה שאמרתי זה ששימוש בחומרים אסורים הוא שמאפשר לו להרים משקל כזה (300 קילו) על משקל גוף כזה (67.5 קילו), ואילו אני, במשקל דומה ולא לוקח חומרים לעולם לא אוכל להרים משקלים כאלה.
אתה חושב שאני טועה במה שאני אומר או שגם אתה מוצא בזה היגיון?
ברור שמתאמן שמיצה את הפוטנציאל הגנטי שלו ומתחיל עם חומרים כאלה או אחרים "מרחיב" את היכולות והפונציאל אין ספק

בכל מקרה לטעמי זה חורג לחלוטין מהנושא המקורי
ההמלצה שלי אליך היא תבוא להתחרות בקרב 3 כי זה כיף וחוויה, או שתאהב ורק תחשוב על התחרות הבאה בלי קשר לשיאי עולם כאלה או אחרים ותבוא כי באמת אתה אוהב את זה(וככה הרוב, אני אישית באתי לתחרות ראשונה עם משקלים דיי נמוכים ונהנתי בטירוף ועכשיו מתחרה שוב ביולי אחרי שהשתפרתי לא מעט) או שלא תתחבר ולא הפסדת הרבה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית