זה באמת קרה?ממש לא היה בא לי לעשות מזה סיפור..
ומה אפשר לצפות מחדר כושר שמארגן "יום הגבר" ושמים שם עמוד עם רקדנית בלבוש מינימליסטי כדי שכולם יזילו עליה ריר (ובלי קשר אני פרגנתי לה שהיא מאוד מוכשרת ועם יכולות מדהימות)..
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה באמת קרה?ממש לא היה בא לי לעשות מזה סיפור..
ומה אפשר לצפות מחדר כושר שמארגן "יום הגבר" ושמים שם עמוד עם רקדנית בלבוש מינימליסטי כדי שכולם יזילו עליה ריר (ובלי קשר אני פרגנתי לה שהיא מאוד מוכשרת ועם יכולות מדהימות)..
כן..זה באמת קרה?
את בטוחה שזה מכון כושר?כן..
את בטוחה שזה מכון כושר?
טוב אחי:79nb:זה ממש עצוב
משום מה את מזכירה לי אחותי באופי בצורות מטורפות. כל הקטע עם הסאנשיין והשמחת חיים ואיך שאת מדברת וכו'
לנו חילקו סושי כמה רוצים בחינם.אין מילים.
לפני ארבע שנים כשהייתי בהולמס פלייס הם חילקו סופגניות בכניסה בחנוכה, לכבוד מה הביאו את הרקדנית?
"יום הגבר"אין מילים.
לפני ארבע שנים כשהייתי בהולמס פלייס הם חילקו סופגניות בכניסה בחנוכה, לכבוד מה הביאו את הרקדנית?
גם אני מתאמן ב"גרייט שייפ" (כפ"ס) ולמרות שהמדריכים מרגישים לי מאוד מקצועיים, די ברור שהרשת פונה לקהל הרבה יותר גדול מפאוורליפטרים נשים/גברים."יום הגבר"
ביום האישה דרך אגב הם לא הביאו רקדן על עמוד.... רק עשו כל מיני הרצאות על דיאטה
חוץ מהתאקלים שהזכרתי רוב המתאמנים שם באמת מכבדים ומעודדים נשים שמוכנות להכנס לאיזור המשקולות.. אני אפילו רואה שהמדריכים כל הזמן מנסים להחדיר מוטיבציה בנשים לעשות תרגילים מורכבים ולא נותנים להן לוותר לעצמן.גם אני מתאמן ב"גרייט שייפ" (כפ"ס) ולמרות שהמדריכים מרגישים לי מאוד מקצועיים, די ברור שהרשת פונה לקהל הרבה יותר גדול מפאוורליפטרים נשים/גברים.
עדיין, למרות שעניין העמוד נראה זול ודוחה, סוג של המכנה המשותף הנמוך ביותר, לא שמתי לב ליחס מזלזל כלפיי נשים שעורכות אימוני כח.
(קרה לי פעם אחת שראיתי מתאמנת די צעירה מפרקת באמפר של 20Kg ממוט דדליפט, הצעתי לעזור והיא סירבה. שניה לאחר מכן פירקה לבד... זרקתי לה שאם היא היתה מציעה לי עזרה הייתי עף על ההצעה... 😃)
הערות מגעילות מגיעות מאנשים מגעילים. גם כשהתאמנתי בטארגט, לכל הדעות אנדרגראונד קשה, לא שמתי לב ליחס מעליב כלפיי נשים שעורכות אימון כח.חוץ מהתאקלים שהזכרתי רוב המתאמנים שם באמת מכבדים ומעודדים נשים שמוכנות להכנס לאיזור המשקולות.. אני אפילו רואה שהמדריכים כל הזמן מנסים להחדיר מוטיבציה בנשים לעשות תרגילים מורכבים ולא נותנים להן לוותר לעצמן.
הערות מגעילות הן לא בשיגרה אבל אין ספק שמשאירות טעם רע.
אזור המשקולות גברי ושומר על עצמו כזה
העובדה המדהימה היחידה כאן היא שמהמחקר הזה יצא מאמר?!?!
ועל זה נאמר "כך מקבלים פרופסורה במכללות"..
:Confused:איפה את מתאמנת???בחיים לא שמעתי הערות כאלה אצלנו (אולי כי זה קאנטרי של הישוב).לגבי הטרדות... בחדר כושר אצלנו יצא לי לשמוע כמה הערות ממש מגעילות.. נגיד גם אצלי קרה שבאמצע סט מישהו עבר לידי ואמר לי "עם כל האנחות האלה פה אני עוד אגמור"
ועוד שיחה למשל בין מתאמן ומדריך שהתנהלה ממש לידי כשהנושא הוא מי נותנת ומי לא.. ומי סתם מבקשת עזרה בתרגילים אבל לעזור לה לא יוציא לך מזה טובות וכאלה 🤢
כמובן שאני לא רוצה להכליל כי הרוב המוחלט דווקא ממש מכבד.
כרגיל, בגלל נשים. יש לנו בחדר כושר חדר להרמת משקולות שאליו נשים פחות מפחדות להכנס כי יש שם לפעמים חוגים לנשים וכו׳, ויש מקום עם שני כלובים. יצא לי לא פעם לראות בחורה שמוותרת על סקוואט כי חדר הרמת המשקולות תפוס והאיזור של הכלובים הוא ״שלכם״.
ולא רק במכללות 😆
דווקא מאז שבאתי אני חושב שיש יותר נשים בחדר הרמת המשקולות
אמת.
וגם יש אישה שתמיד באה איתך ועושה מלא רעש וחורים בקיר.