עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
קודם כל לא. לא מוציאים חזה בסקוואט ומקשיתים את הגב כמה שיותר, כל החלק של העבודה איטייה וכו' זה כן.עובדים על טכניקה. יורדים לאט. מתחילים עם חזה הכי בחוץ שאפשר וגב כמה שיותר מוקשט. מצלמים כמה שיותר סטים ובודקים אם יש שיפור. מעלים לאט לאט במשקל.
קודם כל לא. לא מוציאים חזה בסקוואט ומקשיתים את הגב כמה שיותר
הנה סרטון של חצי שעה של כריס דאפין
ממליץ להכין כוס תה לשבת ולצפות בסרטון.
בקשר לבאט ווינק, לכל אדם יש מבנה גוף שונה לכן יכול להיות שבמקרה שלך יכול להיות שבאטווינק זה חלק מהמבנה גוף.
בכל מקרה ממליץ לעבוד על הגמישות בפלג גוף עליון, בעיקר על הhip flexors בעיקר בגלל שאנחנו אנשים שיושבים הרבה בעולם המודרני שלנו והכופפי אגן שלנו תמיד מכווצים.
אני מבקש שתצפה בסרטון.בלואו באר כן מוציאים חזה החוצה כמה שיותר ומקשיתים את הגב. אתה ספציפית לא מסוגל לעשות את זה כי אתה מביט קדימה בסקוואט שלך, כשהמבט בעצם גורם לשינוי הזווית של עמוד השדרה ובכך משנה את מרכז המסה בגוף שלך. זה בעצם לא אפשרי להרבה אנשים גם להוציא חזה, להקשית את הגב, להביט קדימה ולשמור על יציבות בו זמנית. אני אישית נופל אחורה אם אני מבצע את התנועה בצורה כזאת ונאלץ להביט למאטה כדי לשמור על יציבות. (רוצה לציין שאני מדבר ספציפית על לואו באר, אני לא מספיק מבין בהיי באר כדי לזרוק דעה בנושא).
בנוגע לגמישות בפלג גוף עליון אני מסכים איתך לגמרי.
בגלל שהמבט למאטה הוא חלק מתנועת הלואו באר הדרך לתקן את הBUTT WINK היא הקשתה של הגב והוצאת החזה. זה מה שלמדתי מ @incin כשהוא תיקן לי את הטכניקה.אני מבקש שתצפה בסרטון.
והתכוונתי לפלג גוף תחתון, תיקנתי לפני רגע.
קודם כל לא. לא מוציאים חזה בסקוואט ומקשיתים את הגב כמה שיותר, כל החלק של העבודה איטייה וכו' זה כן.
אבל חזה החוצה וגב מאוד מוקשט לא
הנה סרטון של חצי שעה של כריס דאפין(ממליץ לכולם להסתכל)
בקשר לבאט ווינק, לכל אדם יש מבנה גוף שונה לכן יכול להיות שבמקרה שלך יכול להיות שבאטווינק זה חלק מהמבנה גוף.
בכל מקרה ממליץ לעבוד על הגמישות בפלג גוף התחתון, בעיקר על הhip flexors בגלל שאנחנו אנשים שיושבים הרבה בעולם המודרני שלנו והכופפי אגן שלנו תמיד מכווצים.
אני זוכר בתחרות(במרץ) כשניסית לתקן את רון אני אמרתי לך שזה לא בהכרח ההאמסטרינג.להרים חזה ולהקשיט גב זה כנראה הקיו הכי גרוע ששמעתי.
יש מצב שזה ציטוט שלי? ;)
זה ציטוט מהמאמר שלי ;oאני זוכר בתחרות(במרץ) כשניסית לתקן את רון אני אמרתי לך שזה לא בהכרח ההאמסטרינג.
אם כבר אתה מעתיק ממני!
😲זה ציטוט מהמאמר שלי ;o
קודם כל לא. לא מוציאים חזה בסקוואט ומקשיתים את הגב כמה שיותר, כל החלק של העבודה איטייה וכו' זה כן.
אבל חזה החוצה וגב מאוד מוקשט לא
הנה סרטון של חצי שעה של כריס דאפין(ממליץ לכולם להסתכל)
בכל מקרה ממליץ לעבוד על הגמישות בפלג גוף התחתון, בעיקר על הhip flexors בגלל שאנחנו אנשים שיושבים הרבה בעולם המודרני שלנו והכופפי אגן שלנו תמיד מכווצים.
ממש לא להפסיק לעשות סקוואט.ואם מדובר במבנה גוף או גמישות שלוקח זמן לשפר, אני אמור פשוט להפסיק לעשות סקוואט עם משקל מחשש לפציעות? להחף את התרגיל? התחלתי ss ויש התקדמות משמעותית בתרגילם אני לא רוצה לדפוק את הגב..
בגלל שהמבט למאטה הוא חלק מתנועת הלואו באר הדרך לתקן את הBUTT WINK היא הקשתה של הגב והוצאת החזה. זה מה שלמדתי מ @incin כשהוא תיקן לי את הטכניקה.
אני אצפה בסרטון בקרוב.
אז כנראה הייתה לי בעיה ספציפית... תודה על התגובה 😃חלילה לא להקשיט את הגב יותר מדי! זה אחד הדברים הכי גרועים שאפשר לעשות בסקוואט.
אצלך לא היתה התנגדות בכלל למשיכה של ההמסטרינג בתחתית וגם קצת קרסת עם החזה, חזה מורם תיקן לך את זה ואמרתי לך להקשית את הגב בשביל שתהיה מודע אליו כשאתה יורד - אף פעם לא הייתי אומר למישהו שלא ראיתי את הסקוואט שלו להקשית את הגב כי זה בהחלט יכול להחמיר את הבעיה שלו.
הירידה צריכה להיות מבוקרת ולהתחיל גם עם שינוי זווית הגב וגם עם כיפוף הברכיים - הגב צריך לשמור על המנח הנייטרלי שלו כשלקראת הבור אתה צריך להתנגד למשיכה של ההמסטרינג ע"י הגב התחתון, אין לי מה לומר לפותח השרשור בלי לראות סרטון.
אז כנראה הייתה לי בעיה ספציפית... תודה על התגובה 😃
מעלים לאט לאט במשקל.
זה שאני אידיוט לא אומר שאני אתן עצות של אידיוט בפורום. אני דואג למשתמשים 😃אמר הבחור שאחרי פציעה חזר ונתן 150 סקוואט
הוא הסביר בסרטון שהמטרה זה להגיע לצורה שאתה יכול לייצר בליבה כמה שיותר rigidityמה הבעיה עם להקשיט גב ולהרים חזה בסקוואט אם מותר לשאול?
(לפרוטוקול: ראיתי את הסרטון המלא של כריס דאפין)