הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התקדמות בSS בזמן חיטוב

• פותח/ת השרשור Yeti
  • פורסם בתאריך

Yeti

משתמש משקיע
3,383
378
נק' מוניטין:
7,408
3,383
378
לא ידעתי אם לשאול את זה כאן או בתזונה אבל בכל מקרה, אני התחלתי SS לפני משהו כמו חודש אולי פחות ואני מאוד רוצה להמשיך להתקדם במשקלי העבודה... העניין הוא שאני שמן יחסית 20%~ שומן מה שאומר שאני צריך לעשות חיטוב, אבל אני מאוד רוצה להתקדם במשקלים כמו שאמרתי, עד עכשיו הנה מה שהשגתי באימונים האחרונים:
deadlift 70x6
squat 65x2x5+6
bench 55x3x5
overhead 30x2x5+3
chin ups BWx4x1 (ארבעה סטים של בודדות)

המטרה שלי זה להגיע ל120 בסקוואט, 90 בבנץ', 140 בדדליפט, 60 באוברהד (כל אלה ב3X5 חוץ מהדדליפט) ו15 חזרות במתח עם משקל הגוף, כל זה עד פברואר. מצד שני גם הייתי רוצה להגיע ל10-12% שומן עד הקיץ הבא... אני לא יודע עם המטרות שהצבתי לעצמי בכלל ריאליות, מה דעתכם? ומה הייתם ממליצים לי לעשות? להתחיל חיטוב עכשיו? או לנסות לעשות מסה נקייה עד פברואר?

סליחה על החפירה, ותודה למי שיעזור.

אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה. ניסיתי לעשות את העניין הזה של כוח וחיטוב יחד זה לא בדיוק הולך במיוחד אם אתה עושה אירובי בכמויות. התחזקתי זה כן, אבל אתה לא תצליח לשרוד לאורך זמן.

לאנשים גדולים (מאוד - משקל מעל 100-110 קילו) יש אופציה כזאת של להתקדם גם בחיטוב. לאנשים ששוקלים פחות אולי לתקופה קצרה מאוד.

עד הקיץ יש זמן
תתחיל להעות מאסת שריר ולהתחזק
בסביבות פורים/פסח תתחיל חיטוב מתוכנן היטב שעד הקיץ תהיה חטוב

אני מתכוונן בד"כ אחרי פסח מתחיל חיטוב לחודשיים ככה
אם אתה צריך יותר תתחיל קודם

תחליט מה אתה רוצה..כי לרדת באחוזי שומן ובמשקל.. ולהעלות בכוח זה לרוב לא יקרה..
דרך אגב בחיטוב אתה לאחייב לשנות תוכנית .. אתה יכול להמשיך אם SS ..כמובן התוצאות בהתאם

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על התגובות, אממ נגיד שאני אמשיך במסה (נקייה) עד פברואר ואני אשאר על 20%~
האם זה אפשרי לרדת ב8% (7.6 קילו שומן בערך) בפרק זמן של 4-5 חודשים? ונגיד שאני עושה מסה נקייה, מה אמור להיות קצב העלייה במשקל אם אני לא רוצה שאחוז השומן בגוף יעלה? 1.5-1 קילו בחודש זה טוב? ומניסיונכם, אתם חושבים שיש לי סיכוי להגיע למשקלי היעד שהצבתי לעצמי עד פברואר אם המשקל שלי יעלה ב6-7 קילו?

אני מצטער אם שאלתי שאלות מפגרות :suicide:ותודה רבה 🙌

תודה רבה על התגובות, אממ נגיד שאני אמשיך במסה (נקייה) עד פברואר ואני אשאר על 20%~
האם זה אפשרי לרדת ב8% (7.6 קילו שומן בערך) בפרק זמן של 4-5 חודשים? ונגיד שאני עושה מסה נקייה, מה אמור להיות קצב העלייה במשקל אם אני לא רוצה שאחוז השומן בגוף יעלה? 1.5-1 קילו בחודש זה טוב? ומניסיונכם, אתם חושבים שיש לי סיכוי להגיע למשקלי היעד שהצבתי לעצמי עד פברואר אם המשקל שלי יעלה ב6-7 קילו?

ב 4 חודשים אפשר להוריד גם 15 ק"ג +

• פותח/ת השרשור
ב 4 חודשים אפשר להוריד גם 15 ק"ג +

מעל 15 קילו של שומן בלבד? אני מפחד לאבד מסת שריר בחיטוב:ph34r: אבל אם אפשר להוריד 15 אז כנראה להוריד 7.5 ולשמר מסת שריר לא אמור להיות ממש קשה, תודה לך. אני יותר מודאג מעניין המסה כי אני לא רוצה להשמין עוד יותר ואני לא יודע כ"כ הרבה על מסה נקייה, הבנתי ש500 קלוריות מעל הRMR זאת ההמלצה?

מישהו יכול בבקשה להתייחס לחלק המסומן?

נערך לאחרונה:
אם אתה מלא יחסית, קח את הסקאלה היותר נמוכה של הקלוריות שריפ מציע (2500) ותעבוד עם זה משם. בSS WIKI ממליצים גם 20 דקות אירובי בעצימות נמוכה-בינונית כל בוקר ואומרים שזה יכול לעזור המון ולא לפגוע הרבה. קח את ההמלצות לפי השיקול דעת שלך

• פותח/ת השרשור
הייתי יותר מגדיר את עצמי כskinny-fat מאשר מלא, זאת אחת הסיבות להתלבטות, לא הרבה מסת שריר והרבה שומן יחסית. 2500 קלוריות זה יוצא מתחת לתחזוקה אצלי ככה שאני אתחטב בטווח הזה ולא בטוח שאני אתחזק, חשבתי לנסות לעלות נקי עם תפריט של 2800-3000 קלוריות בערך, כשהמטרה היא לעלות קילו עד קילו וחצי בחודש בתקווה שכמה שיותר יהיה שריר, וכמובן לנסות להגיע ליעד משקלי העבודה שהצבתי. הלוואי שמישהו היה מאשר לי שזה אפשרי (רק אם זה באמת אפשרי).

אם אתה באמת 20% במקומך הייתי עושה קודם חיטוב עד ל12%.
לפי המשקלים נירא לי שתתקדם קצת גם בחיטוב במשקלים, אז לדעתי תעשה איזה FBW סטייל SS.

זה לא משנה, אם אתה באמת מתחיל וSS מתאימה לך אתה יכול לאבד הרבה שומן ולעלות די הרבה מאסה רזה בתכנית הזו. תאכל מספיק קלוריות בשביל להתאושש אבל לא מספיק כדי לעלות במשקל וזה יקרה לך

זה לא משנה, אם אתה באמת מתחיל וSS מתאימה לך אתה יכול לאבד הרבה שומן ולעלות די הרבה מאסה רזה בתכנית הזו. תאכל מספיק קלוריות בשביל להתאושש אבל לא מספיק כדי לעלות במשקל וזה יקרה לך
איך בידיוק עושים את זה?

איך בידיוק עושים את זה?

178311.jpg

• פותח/ת השרשור
זאת אומרת להיות במאזן ניטרלי? זה באמת עובד? אני פשוט לא יודע מה יביא יותר תוצאות בפרק זמן
קצר יותר, מסה "נקייה" למשך 5 חודשים ואז חיטוב איטי למשך 4-5 חודשים? או לנסות לעשות recomposition במאזן ניטרלי?

ובכללי אני רואה שהרבה ממליצים על חיטוב (במאזן שלילי) אבל אני כלכך לא רוצה להתקע במשקלי העבודה, כרגע הדבר שהכי חשוב לי זה להמשיך להתקדם.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית