סרטון טכניקה של הבנצ' פרס

לירן

משתמש קבוע
1,149
480
נק' מוניטין:
3,933
1,149
480
Iron Core
היי

2 סטים מתוך 5 באימון נפח של יום ראשון
משקל על המוט 70 ק"ג אמנם קל יחסית כי זה אחרי ריסט אבל רוצה לדעת מה לשפר כדי לא להיתקע מסיבות טכניות אחרי זה

תודה מראש

הייתי לוקח את הרגליים טיפה יותר אחורה, אתה לא משתמש מספיק בלג דרייב.
ואלא אם אתה מתחרה, אתה לא צריך את העצירה על החזה.

הייתי לוקח את הרגליים טיפה יותר אחורה, אתה לא משתמש מספיק בלג דרייב.
ואלא אם אתה מתחרה, אתה לא צריך את העצירה על החזה.
מסכים עם העצה, במידה והמטרה היא ללחוץ כמה שיותר עם עקב מלא על הרצפה אז הטכניקה טובה. אם אתה רוצה להשתמש יותר בלג דרייב ושהמשקלים יעלו טוב יותר תצטרך להכניס את העקב יותר לבפנים ולהשען על קצות העצבאות. אם אתה רוצה אני אפנה אותך לסרטון שמסביר על זה כמו שצריך.

• פותח/ת השרשור
נראה לי אני אנסה עם נעלי ספורט ולא עם ה-Powerlift, הם פשוט פחות גמישות ונראה לי פחות נוח איתם בטכניקה הזו
לגבי העצירות- מתחרה ביולי

נראה לי אני אנסה עם נעלי ספורט ולא עם ה-Powerlift, הם פשוט פחות גמישות ונראה לי פחות נוח איתם בטכניקה הזו
לגבי העצירות- מתחרה ביולי
אם אתה מתחרה ביולי אז תעשה עם עקב מלא על הרצפה אם אני זוכר נכון בתחרות הספציפית הזאת זה מחייב.

• פותח/ת השרשור
אם אתה מתחרה ביולי אז תעשה עם עקב מלא על הרצפה אם אני זוכר נכון בתחרות הספציפית הזאת זה מחייב.
נדמה לי שבדיוק ההפך, ביולי זה GPA שנראה לי מותר שם, ב-100% RAW חייב כף רגל מלאה על הקרקע

מסכים עם העצה, במידה והמטרה היא ללחוץ כמה שיותר עם עקב מלא על הרצפה אז הטכניקה טובה. אם אתה רוצה להשתמש יותר בלג דרייב ושהמשקלים יעלו טוב יותר תצטרך להכניס את העקב יותר לבפנים ולהשען על קצות האצבעות*. אם אתה רוצה אני אפנה אותך לסרטון שמסביר על זה כמו שצריך.
אהמ..

מסכים עם העצה, במידה והמטרה היא ללחוץ כמה שיותר עם עקב מלא על הרצפה אז הטכניקה טובה. אם אתה רוצה להשתמש יותר בלג דרייב ושהמשקלים יעלו טוב יותר תצטרך להכניס את העקב יותר לבפנים ולהשען על קצות העצבאות. אם אתה רוצה אני אפנה אותך לסרטון שמסביר על זה כמו שצריך.
אני אשמח לסרטון

לירן אתה מלךךך בני סלע חובבן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית