עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יכול מאוד להיותנראה שאתה מאבד כיווץ בשכמות ואתה דוחף את הכתפיים קדימה, יש מצב?
בכל מקרה נראה טוב.
מסכים עם העצה, במידה והמטרה היא ללחוץ כמה שיותר עם עקב מלא על הרצפה אז הטכניקה טובה. אם אתה רוצה להשתמש יותר בלג דרייב ושהמשקלים יעלו טוב יותר תצטרך להכניס את העקב יותר לבפנים ולהשען על קצות העצבאות. אם אתה רוצה אני אפנה אותך לסרטון שמסביר על זה כמו שצריך.הייתי לוקח את הרגליים טיפה יותר אחורה, אתה לא משתמש מספיק בלג דרייב.
ואלא אם אתה מתחרה, אתה לא צריך את העצירה על החזה.
אם אתה מתחרה ביולי אז תעשה עם עקב מלא על הרצפה אם אני זוכר נכון בתחרות הספציפית הזאת זה מחייב.נראה לי אני אנסה עם נעלי ספורט ולא עם ה-Powerlift, הם פשוט פחות גמישות ונראה לי פחות נוח איתם בטכניקה הזו
לגבי העצירות- מתחרה ביולי
נדמה לי שבדיוק ההפך, ביולי זה GPA שנראה לי מותר שם, ב-100% RAW חייב כף רגל מלאה על הקרקעאם אתה מתחרה ביולי אז תעשה עם עקב מלא על הרצפה אם אני זוכר נכון בתחרות הספציפית הזאת זה מחייב.
יתכן ואני מתבלבל.נדמה לי שבדיוק ההפך, ביולי זה GPA שנראה לי מותר שם, ב-100% RAW חייב כף רגל מלאה על הקרקע
אהמ..מסכים עם העצה, במידה והמטרה היא ללחוץ כמה שיותר עם עקב מלא על הרצפה אז הטכניקה טובה. אם אתה רוצה להשתמש יותר בלג דרייב ושהמשקלים יעלו טוב יותר תצטרך להכניס את העקב יותר לבפנים ולהשען על קצות האצבעות*. אם אתה רוצה אני אפנה אותך לסרטון שמסביר על זה כמו שצריך.
עשיתי את הטעות הזאת בכוונה כדי לבדוק את הערנות שלךאהמ..
😉עשיתי את הטעות הזאת בכוונה כדי לבדוק את הערנות שלך
אני אשמח לסרטוןמסכים עם העצה, במידה והמטרה היא ללחוץ כמה שיותר עם עקב מלא על הרצפה אז הטכניקה טובה. אם אתה רוצה להשתמש יותר בלג דרייב ושהמשקלים יעלו טוב יותר תצטרך להכניס את העקב יותר לבפנים ולהשען על קצות העצבאות. אם אתה רוצה אני אפנה אותך לסרטון שמסביר על זה כמו שצריך.
אני אשמח לסרטון
לירן אתה מלךךך בני סלע חובבן