הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חייב עזרה.. מתלבט ממש!

OrDavid

משתמש מתחיל
64
0
נק' מוניטין:
-14
64
0
עד עכשיו הייתי משתמש בחלבון רגיל ..
בהתללה של whey הפשוט למדי.. ועכשיו דיימנטיז עלית וניל עוגיות..

בכל מקרה עכשיו נגמר לי ואני לא יודע אם לקנות גאיינר או חלבון.. אני רוצה לפתח שריר להגדיל תשרירים יותר אבל לא מעוניין להשמין.. השאלה אם חלבון רגיל עושה תעבודה.. או שעדיף לי לעבור לגאיינר.. בדגש שאני לא מעוניין לשמין כרגע ! הבנתי שהשומן בגיינאר שומן טוב בעיקרון דברים חיוניים..
כי אני בראש שלי גאיינר למי שרוצה להשמין.. תקנו אותי .. כמובן שמשולב אימונים ותפריט מסודר אבל לא של מאסה..

• פותח/ת השרשור
בטוח ? למרות שהמליצו לי עכשיו על שלוש סוגים של גאיינר עם יחס נמוך של פחמימה כדי לא לעלות שומן מיותר ..

Syantrax macro pro
San myo juiced
קומפלס 30 של פרו בודי

כל אלה יחס נמוך של פחמימה.. מה אתם חושבים ?
שוב או שפשוט להמשיך עם חלבון דיימנטיז עלית.. כי באמת שאין לי טעם בהשמנה ממש לא.. רק מסת שריר נקייה

אתה כותב שיש לך תפריט מסודר אבל שואל שאלה כיאילו אין לך מושג ...
תלוי במטרה שלך אם זה חיטוב או מאסה -לפי הערכים בתפריט אתה רואה מה חסר ומשלים . אם אתה רואה שחסר לך פחמימה תשלים אם גיינר אם חסר חלבון אז תשלים אם חלבון .. אם לא חסר כלום אל תבזבז תכסף שלך ...
דעתי על גיינר שזה סתם סוכר ועדיף פשוט לתת שייק אם סקופ חלבון ושיבולת שועל [כמות לפי כמה שאתה צריך ] .
לגבי אבקת חלבון - חלבון איזולט וקזאין נחשבים הכי איכותיים אבל סך הכל הם כולם אותו דבר .. זתומרת זה לא שאם תשתה איזולט פתאום תיהיה שור חטוב . תחליט בעצמך אם באלך לחסוך 100 שקל על כל פח או זורם לך לזרוק על זה בחירה שלך .

• פותח/ת השרשור
שמע העניין שאני גם בצבא.. אם נדייק אין לי באמת תפריט מסודר זה בוא לא נתייחס שאמרתי את זה.. זה מסודר בכאילו.. פשוט אני עושה תדברים הבסיסים 3 ארוחות ביום משלב פירות קצת ובלי ממתקים ורק מים..

בכל אופן אני לא בחיטוב ולא במאסה..
המטרה שלי פשוטה לעלות במסת שריר נקייה מבלי להשמין.. עכשיו שוב .. הבנתי שהגיינר של פרו בודי שרשמתי מעולה למי שרוצה להוסיף פחמימה בלי להשמין.. ממליץ או שנמשיך עם החלבוןן

שמע העניין שאני גם בצבא.. אם נדייק אין לי באמת תפריט מסודר זה בוא לא נתייחס שאמרתי את זה.. זה מסודר בכאילו.. פשוט אני עושה תדברים הבסיסים 3 ארוחות ביום משלב פירות קצת ובלי ממתקים ורק מים..

בכל אופן אני לא בחיטוב ולא במאסה..
המטרה שלי פשוטה לעלות במסת שריר נקייה מבלי להשמין.. עכשיו שוב .. הבנתי שהגיינר של פרו בודי שרשמתי מעולה למי שרוצה להוסיף פחמימה בלי להשמין.. ממליץ או שנמשיך עם החלבוןן

תקרא מדריך להעלת מסת שריר אחי .
העלייה במשקל היא ממאזן קלורי חיובי ולא מהאבקת חלבון או הגיינר שאתה שותה [ מאזן חיובי - להכניס לגוף יותר קלוריות מאשר הוא שורף ]
ההשמנה במאסה קוראת כשה אתה נמצא במאזן קלורי גבוהה מידי [נגיד מעל 500 ]
תקרא מדריך להעלת מסת שריר בקילוגרם תבנה לך תפריט ואז תראה מה חסר לך .
הגיינר עצמו הוא כמו צלחת אורז אם חזה עוף והחלבון עצמו זה כמו חתיכה של חזה עוף . האבקה עצמה לא תגדיל אותך ולא תעלה תמסת שריר שלך אם לא תכניס יותר קלוריות לגוף מאשר הוא שורף .
אתה יכול לשתות גיינר אבל אם ביחד אם הגיינר אתה לא מכניס מספיק קלוריות לגוף אתה לא תעלה במסת שריר .
בגלל זה עדיף שתקרא מדריך קודם כל ותבנה תפריט ואז תראה מה אתה צריך .

אני מסכים איתך בנוגע לשאר, אבל על זה לא. עלייה בשומן מתרחשת גם בפלוס 500 ואפילו 300 וכו'.
תמיד תיהיה עלייה של שומן נכון . אבל אם הבחור חרד לעלייה בשומן אז שלא יגזים אם הפלוס הקלורי + הכי חשוב שיבין שגיינר ואבקת חלבון זה בסך הכל תוספים ולא משהו שמגדיל אותך

אני לא בחיטוב ולא במאסה
המטרה שלי פשוטה לעלות במסת שריר
זה נשמע שאתה לא ממש מבין על מה אתה מדבר. בעיקרון קיבלת תשובה טובה:
האבקה עצמה לא תגדיל אותך ולא תעלה תמסת שריר שלך אם לא תכניס יותר קלוריות לגוף מאשר הוא שורף .
--- עידכון הודעה, היום ב- 01:26, תאריך ההודעות המקורית: היום ב- 01:25 --- אתה יכול לשתות גיינר אבל אם ביחד אם הגיינר אתה לא מכניס מספיק קלוריות לגוף אתה לא תעלה במסת שריר .
ואני גם ממליץ לך לקרוא את המדריך למסה:
https://www.kilogram.co.il/74/המדריך-השלם-להעלאה-במסת-השריר/
וגם על אבקות חלבון (ותוספים אחרים)
https://www.kilogram.co.il/63/אבקות-חלבון-תוספי-תזונה-ומה-שבינהם/

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית