הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אני עובד נכון?

tomtomtom

משתמש מתחיל
218
20
נק' מוניטין:
20
218
20
היי, התחלתי להתאמן שוב לפני שבועיים, אני בן 18 גובה 168 ומשקל 62, סוג של skinny fat והמטרה שלי זה להחטב טיפה עד שלא יהיה בטן ואז להתחיל במסה כשאני מגיע ב% שומן נמוך ואני יוכל לעשות אותה לתקופה ארוכה יחסית מכייון שיהיה לי אפשרות עדיין לנשאר ב% יחסית נמוך, ובנוסף, אני חושב שבמצב שלי עדיף קודם לחטב כי גם ככה אין הרבה מסה להפסיד פה, אז אני מעדיף לעשות את זה מעכשיו מאשר לעשות מסה שגם תגמר מהר וגם אני יסיים אותה יחסית שמן.
אני עובד בתכנית fbw 3 פעמים בשבוע. אני נותן 5 סטים לחזה לגב ולרגליים, 4 לכתפיים ו3 ליד קדמית ויד אחורית.

תזונה
לפי myfitnesspal אני צריך לאכול כ1200 קלוריוץ ביום (אני לא ממש פעיל ביוםיום חוץ מהאימונים), השאלה הראשונה שלי היא האם אני עוקב אחרי הערכים נכון? כי יש שם מלא סוגים של חזה עוף למשל ואני בוחר את מה שנשמע לי הכי הגיוני ואני לא יודע אם זה נכון.
הנה פירוט של מה שאכלתי בימים האחרונים:
http://imgur.com/gaQImAx,QXwRiVU,GnWdP2L,bYXnXIp - יש 4 תמונות, אפשר להעביר ביניהם (מעל התמונה יש כפתור).
.

נערך לאחרונה:
היומן פרטי. התכנית כנראה עמוסה מדי - יש לך 25 סטים באימון. אי אפשר להגיד יותר בלי שתרשום את התכנית המלאה.

• פותח/ת השרשור
היומן פרטי. התכנית כנראה עמוסה מדי - יש לך 25 סטים באימון. אי אפשר להגיד יותר בלי שתרשום את התכנית המלאה.
ערכתי, עכשיו בסדר?

הנה התכנית:

חזה ויד אחורית
חימום לחזה - בנץ פרס 20 חזרות קלות 3x
בנץ' 12 חזרות 5x
יד אחורית 12 חזרות (skull crushers עם דאמבלים) 3x

גב ויד קדמית
ROWS 12 חזרות 3x
מתח מקסימום 2x
curls 12 חזרות 3x

כתפיים
military press ל12 חזרות 3x
סט או שניים של הרמות לצדדים

רגליים
סוג של לאנצים 10 חזרות כל רגל 5x - אין מוט ישר אז אי אפשר לעשות סקוואט (זה לא בחדכ).
הרמת עקבים 2x

בסוף קצת בטן וזהו....

ערכתי, עכשיו בסדר?

הנה התכנית:

חזה ויד אחורית
חימום לחזה - בנץ פרס 20 חזרות קלות 3x
בנץ' 12 חזרות 5x
יד אחורית 12 חזרות (skull crushers עם דאמבלים) 3x

גב ויד קדמית
ROWS 12 חזרות 3x
מתח מקסימום 2x
curls 12 חזרות 3x

כתפיים
military press ל12 חזרות 3x
סט או שניים של הרמות לצדדים

רגליים
סוג של לאנצים 10 חזרות כל רגל 5x - אין מוט ישר אז אי אפשר לעשות סקוואט (זה לא בחדכ).
הרמת עקבים 2x

בסוף קצת בטן וזהו....

כפי שציינתי התכנית שלך עמוסה מדי, ולא יעילה. קח תכנית FBW מפורטל המאמרים.

• פותח/ת השרשור
כפי שציינתי התכנית שלך עמוסה מדי, ולא יעילה. קח תכנית FBW מפורטל המאמרים.
זאת בעיה כי אני לא יכול לעשות סקוווואט ודדדליפט ועוד כמה תרגילים שיש בתכניות בדרך כלל.
למה התכנית שלי לא יעילה? להפחית בסטים?

זאת בעיה כי אני לא יכול לעשות סקוווואט ודדדליפט ועוד כמה תרגילים שיש בתכניות בדרך כלל.
למה התכנית שלי לא יעילה? להפחית בסטים?
למה אתה לא יכול לעשות סקוואט ודד ליפט?
התוכנית לא יעילה מהרבה סיבות. הסיבה המרכזית היא כי אין בה דד ליפט וסקוואט. עוד סיבה היא שטווח החזרות שלך גבוה מדי ואתה צריך לדאוג לשמור על טווח חזות נמוך על מנת פוטנציאלית לשמור על מקסימום משקלי עבודה. אין לי חשק לפרט על עוד בעיות בתוכנית כי פשוט אין טעם לתקן אותה, צריך לקחת חדשה.

בנוסף לכך 1100 קלוריות זאת כמות פשוט אפסית וזה לא משנה גם אם אתה שוקל 60 קילו, שמפה אני אפילו לא מבין מה אפשר לחטב ועד כמה זה טוב לבריאות שלך.

• פותח/ת השרשור
למה אתה לא יכול לעשות סקוואט ודד ליפט?
התוכנית לא יעילה מהרבה סיבות. הסיבה המרכזית היא כי אין בה דד ליפט וסקוואט. עוד סיבה היא שטווח החזרות שלך גבוה מדי ואתה צריך לדאוג לשמור על טווח חזות נמוך על מנת פוטנציאלית לשמור על מקסימום משקלי עבודה. אין לי חשק לפרט על עוד בעיות בתוכנית כי פשוט אין טעם לתקן אותה, צריך לקחת חדשה.

בנוסף לכך 1100 קלוריות זאת כמות פשוט אפסית וזה לא משנה גם אם אתה שוקל 60 קילו, שמפה אני אפילו לא מבין מה אפשר לחטב ועד כמה זה טוב לבריאות שלך.
אני אוכל בסביבות ה1200-1300 קלוריות ביום לא 1100.
אין לי מוט בשביל דדליפט וסקוואט, רק מוט W.
להוריד את הטווח חזרות לבערך 8? שמעתי ש12 הוא טוב להיפוטרפיה.

אני אוכל בסביבות ה1200-1300 קלוריות ביום לא 1100.
אין לי מוט בשביל דדליפט וסקוואט, רק מוט W.
להוריד את הטווח חזרות לבערך 8? שמעתי ש12 הוא טוב להיפוטרפיה.
האידיאל שאני מאמין בו הוא 5-6 חזרות לתרגילים מורכבים ו8-10 למבודדים. 12 חזרות זה לדעתי מעיק מאוד ברוב התרגילים ומקשה יותר מדי את ההתקדמות.
חבל שאתה מתאמן במכון שאין בו את האמצעים שתוכל לעשות תרגילים מורכבים וזה משהו שיכול להקשות קצת על ההתקדמות שלך.
1200-1300 זאת גם כמות קטנה של קלוריות, אבל כבר קצת יותר סביר גם בהתחשב בBMR שלך.
אני מצטרף לעצה של @StarDust שתיקח תוכנית מהפורטאל. אני בטוח שראיתי שם כמה תוכניות יפות שאין בהן סקוואט ודד ליפט. אם אתה לא מוצא תגיד לי אני אחפש לך

• פותח/ת השרשור
האידיאל שאני מאמין בו הוא 5-6 חזרות לתרגילים מורכבים ו8-10 למבודדים. 12 חזרות זה לדעתי מעיק מאוד ברוב התרגילים ומקשה יותר מדי את ההתקדמות.
חבל שאתה מתאמן במכון שאין בו את האמצעים שתוכל לעשות תרגילים מורכבים וזה משהו שיכול להקשות קצת על ההתקדמות שלך.
1200-1300 זאת גם כמות קטנה של קלוריות, אבל כבר קצת יותר סביר גם בהתחשב בBMR שלך.
אני מצטרף לעצה של @StarDust שתיקח תוכנית מהפורטאל. אני בטוח שראיתי שם כמה תוכניות יפות שאין בהן סקוואט ודד ליפט. אם אתה לא מוצא תגיד לי אני אחפש לך
אם הייתי במכון הכל היה טוב אבל אני בצבא יש פה רק דאמבלים מתברגים מוט W וספה.

Back
למעלה תחתית