הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ תחליף לנו אקספלוד

דל שומן

משתמש מתחיל
18
0
נק' מוניטין:
0
18
0
אם הבנתי נכון משירשורים קודמים הנושא הנו אקספלוד ניתן לשלב ארגנין קפאין וקריאטין ולהשיג אותה תוצאה ותחושה, אודה אם מישהו ייפרט כיצד לצרוך חומרים אלו באיזה כמויות ותדירות כמו כן המלצות לרכישת החומרים

כך כל יום 5 גרם קריאטין מונו,
לפני אימון כך (לפחות בהתחלה) 200-400 מ"ג קפאין ו1-3 גרם ארג'נין.
אל תצפה ליותר מידי 😃

• פותח/ת השרשור
אינני חושב שאקח קפאין, אך לגבי הארגנין איפה ניתן למצוא בארץ במחיר זול ואם קיים באבקה ולא כדורים

לא כולם מכירים את האתר(ראיתי מיקודם שאלה מה זה האתר הזה)
וגם לא כולם מוכנים למסור את הכרטיס אשראי שלהם...

אין איתם בכלל בעיות בקטע של מסירת כרטיס אשראי ובכלל, להפך הלוואי וחנויות בארץ היו מעניקות שירות כמו שלהם.
דבר שני, אפשר גם להשתמש בpaypal.

לא כולם מכירים את האתר(ראיתי מיקודם שאלה מה זה האתר הזה)
וגם לא כולם מוכנים למסור את הכרטיס אשראי שלהם...
זה חבל מאוד כי אפשר לחסוך ממש אבל ממש הרבה כסף בהזמנה מחו"ל. אני לא מבין, מה הבעיה לתת את מספר כרטיס האשראי אם כולם עושים את זה ואין לאף אחד בעיות עם זה?

^^ אל תשאל אותי אני מזמין משם תמיד,אבל פנו אלי כמה ילדים בחדר הכושר אם אני יכול להזמין להם כי ההורים לא מסכימים למסור תכרטיס אשראי.

נשמע כמו דרך טובה לעשות קצת כסף:s49:

חחח אני לא אחד כזה שיעשה על אנשים כסף...
וחוץ מזה פעם אחרונה שהזמנתי(הזמנתי די הרבה) טרטרו אותי כמו איזה *****.
היתי צריך ללכת לתל אביב לקחת את המשלוח ועשו לי שם קצת בעיות בקשר לאבקות ונתקעתי שם לפחות שעה-שעה וחצי(רק בדואר!)

אני אישית עזרתי לאנשים להעביר הזמנות ב 500$ העיקר זה להזמין בדואר רגיל זה הכל, לת"א כמעט תמיד באים אלא אם שולחים פקס ולא נתקעים שם בכלל אלא אם יש חגים ואז אתה באמת מסכן.

אין לי מושג בתאריכים של החגים, אבל זה אומר שיכולות להיות לי בעיות אם אני מזמין ב10-11 לחודש? (הזה)

אתה יכול לפרט קצת בבקשה? מה בדיוק התהליך? הבנתי שאם החבילה גדולה יחסית אז אני אצתרך להגיע לת"א, לאיזשהו סניף של הדואר כדי לקחת אותה? או שזה קשור למכס? אני מצטער אם אני שואל שאלות פסח, פשוט אני רוצה לדעת מה התהליך שאני אצטרך לעבור מכיוון שבכל מקרה אני אזמין ב10-11 כי אני צריך את התוספים בהקדם האפשרי. תודה מראש.

אתה נופל על חגים וזה יכול להיות רע, אני נפלתי לפני שנה על סוכות ובלתי אפשרי היה להתקרב למכס שבועיים אחרי שנגמר סוכות (הם היו סגורים עשרה ימים).
יש לך את ראש השנה ופורים שזה בדיוק מתי שהחבילה שלך תיפול, כמה אופציות:

1. אתה תחכה כמה שעות טובות במכס
2. אם תשלח פקס יקח לזה פי 2-3 זמן להגיע (בד"כ לוקח 7 ימי עסקים)

בקשר להוצאת החבילה, לא קשור בגודל החבילה צריך לשלוח פקס עם:

א. הזימון שתקבל מהמכס
ב. קבלת קנייה שקיבלת במייל
ג. הצהרה למשרד הבריאות (יש לך את זה במדריך להזמנות מחו"ל)
ד. צילום של ת.ז/רישיון

כל זאת אתה מפקסס למספר פקס שתראה בתחתית העמוד בדף זימון שתקבל.

לת"א כמעט תמיד באים אלא אם שולחים פקס ולא נתקעים שם בכלל אלא אם יש חגים ואז אתה באמת מסכן.

גם כן אלא עם הפקס שלהם.
שלחתי מליון פקסים התקשרתי לאמת שבאמת הפקס הגיעה ואף אחד לא עונה!
אחרי שבוע שלא קרה כלום(החבילה לא הגיעה) נסעתי לתל אביב וטרטרו אותי רצח.
מעבר לזה שהם בכלל לא מצאו תחבילה! כבר פחדתי שהם שלחו אותה,אבל אז 3 אנשים הלכו לחפש אותה ואחרי שמצאו וראו שזה האבקות שלחו אותי שם למשרדים ולמלות דברים וככה טרטורים כאלה וזה לא היה בחג ולא ביום ראשון זה היה באמצע השבוע.

מאז אני לא מזמין דברים קטנים אני מחכה שיצטברו כמה דברים שאני צריך ואז עושה הזמנה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית