הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תחליף לנו אקספלוד

דל שומן

משתמש מתחיל
18
0
נק' מוניטין:
0
18
0
אם הבנתי נכון משירשורים קודמים הנושא הנו אקספלוד ניתן לשלב ארגנין קפאין וקריאטין ולהשיג אותה תוצאה ותחושה, אודה אם מישהו ייפרט כיצד לצרוך חומרים אלו באיזה כמויות ותדירות כמו כן המלצות לרכישת החומרים

הזמנת במשלוח FEDEX/EMS (משלוח מהיר) ?
ולא מתקשרים לאמת שהפקס הגיע, אחרי שאתה שולח את הפקס אתה מקבל מהפקס תשובה של OK אם יש תשובה כזו ז"א שהפקס הגיע ואתה צריך רק לחכות.

איזה משלוח אני לא זוכר אבל את זה שהמלצתה עליו באיזה מדריך אם אני לא טועה זה לא המשלוח המהיר לוקח לו איזה שבוע(לפעמים פחות) להגיע לארץ.
המשלוח הגיע לי אחרי 5 ימים לפה.
ושלחתי את הפקס(כמה למען האמת) ואחרי שבוע לא הגיע אלי כלום אז שלחתי עוד מלא פקסים והתקשרתי לראות שהם קוראים או שזה באמת הם ולא ענו אז נסעתי אליהם.

אני המלצתי במדריך על המשלוח הארוך, אתה בחרת במהיר ולכן נדפקת.
למשלוח הארוך לוקח לפחות 10 ימים להגיע ובד"כ לוקח 14-21 ימים.

אתה נופל על חגים וזה יכול להיות רע, אני נפלתי לפני שנה על סוכות ובלתי אפשרי היה להתקרב למכס שבועיים אחרי שנגמר סוכות (הם היו סגורים עשרה ימים).
יש לך את ראש השנה ופורים שזה בדיוק מתי שהחבילה שלך תיפול, כמה אופציות:

1. אתה תחכה כמה שעות טובות במכס
2. אם תשלח פקס יקח לזה פי 2-3 זמן להגיע (בד"כ לוקח 7 ימי עסקים)

בקשר להוצאת החבילה, לא קשור בגודל החבילה צריך לשלוח פקס עם:

א. הזימון שתקבל מהמכס
ב. קבלת קנייה שקיבלת במייל
ג. הצהרה למשרד הבריאות (יש לך את זה במדריך להזמנות מחו"ל)
ד. צילום של ת.ז/רישיון

כל זאת אתה מפקסס למספר פקס שתראה בתחתית העמוד בדף זימון שתקבל.
אה אני חושב שהבנתי, תודה רבה.

אני המלצתי במדריך על המשלוח הארוך, אתה בחרת במהיר ולכן נדפקת.
למשלוח הארוך לוקח לפחות 10 ימים להגיע ובד"כ לוקח 14-21 ימים.

לא אחי הזמנתי את מה שהיה כתוב במדריך,את המשלוח הארוך במליון אחוז אני בטוח.
גם בהודעה הקודמת אמרתי את המשלוח הארוך אבל באותה פעם הוא הגיע די מהר אחרי איזה 5-7 ימים.
הוא התעכב לי בגלל אנשים מפגרים במכס...

הזמנת במשלוח FEDEX/EMS (משלוח מהיר)

חסר לי איזה קוד להכניס בלינק שהבאתה אז אין לי איך לאמת את הפרטים.
אבל בזמן החיפוש באימייל ראיתי שבהודעה שנשלחה לאחר ההזמנה כתוב באיזה מקום
" It may take a day or two extra on rare occasions. For FedEx orders, you will get a tracking number by e-mail within 24 hours. It will take 2 - 6 days to arrive on average, NOT counting weekends"

יש מצב אז שהזמנתי דרך פדקס? אם זה לא טוב דרך איזה משלוח פעם הבאה להזמין? למרות שאני בטוח במליון אחוז שעשיתי תמשלוח שהיה כתוב במדריך ההוא על איך להזמין(פעם אחרונה שראיתי אותו זה היה במאי אני חושב)

המספר שצריך להכניס זה המספר של הקבלה ששלחו לך במייל (רשום אותה גם בכותרת).
ואתה הזמנת כנראה בפדקס, פעם הבאה תזמין ב International Postal Service

אני ממש לא יודע על מה אתם מדברים.... אני מזמין דברים רק מBB.COM , מעולם לא נתקעו לי הדברים במכס והם תמיד מגיעים לסניף הדואר שליד הבית שלי אחרי 10 ימים לערך (ואני גר בצפון הארץ לא במרכז). אני מזמין חבילות של הכל , חלבון , קריאטין , אמינו , יהומבין מה שרק תרצו. לגביך "דל שומן" תזמין רק מחו"ל , אל תקנה כלום בארץ זה שווה את זמן ההמתנה (על חבילות מעל 75$ אתה גם מקבל מתנה).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית