עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה מה שנתנו לי בAB.אחיזה כזו עובדת על הבייספס ומעט על האחיזה של האמות. אחיזה הפוכה נותנת קצת יותר דגש לאמות. תעשה מה שאתה רוצה, אבל שלושה תרגילים לבייספס זה מוגזם לדעתי. עדיף להתמקד בתרגילי הבסיס.
תלוי על מה אתה רוצה לעבוד,כדאי לעשות אחיזה הפוכה,או רגיל כמו פה?
אתה אומר לא לעבוד ביספ בab ושצ'ין אפס מספיק?הדרך הכי טובה לעשות את התרגילים האלו היא לא לעשות אותם ולעשות צ׳ין אפס במקום.
אני אומר שצ׳ין אפס יקדם אותו ויגדיל לו את הבייספס הרבה יותר מכל כפיפת מרפקים מצחיקה שלא תהיה.אתה אומר לא לעבוד ביספ בab ושצ'ין אפס מספיק?
פשוט לא נכון, מה שיגדיל את הבייספס זה העומס הכללי שיופעל עליו לא משנה באיזה תרגיל, ופלוס קלורי לאורך זמן כמובן, כפיפת מרפקים זה לא תרגיל מצחיק, אם מתאמן רוצה לבצע תרגיל שמיועד לבייספס אני לא רואה סיבה למה לעשות תרגיל שמיועד לגב, כשאתה עושה אימון גב תתמקד בגב, כשאתה עושה אימון ידיים תתמקד בידיים, אם אתה עושה אימון שמתמקד בתנועות מסויימות אז תתמקד בתנועות הללו, רק אל תוציא דברים מהקשרם.אני אומר שצ׳ין אפס יקדם אותו ויגדיל לו את הבייספס הרבה יותר מכל כפיפת מרפקים מצחיקה שלא תהיה.
שטויות לגמריאני אומר שצ׳ין אפס יקדם אותו ויגדיל לו את הבייספס הרבה יותר מכל כפיפת מרפקים מצחיקה שלא תהיה.
עבודה בתרגילי גב שמשלבים יד קדמית ביחד עם עבודה בתרגילי גב שמשלבים יד אחורית, לדוגמא: פולאובר כנגד מוט ולאחר מכן משיכת פולי עליון, או מתח עם משקל ולאחר מכן פולאובר כנגד פולי.איך אתה עושה אימון גב בלי להעביד את היד הקדמית?
בגלל זה למפתחי גוף שעושים הרבה כפיפות מרפק מצחיקות ומעט צין אפס יש יד קטנה מאוד.אני אומר שצ׳ין אפס יקדם אותו ויגדיל לו את הבייספס הרבה יותר מכל כפיפת מרפקים מצחיקה שלא תהיה.
פשוט לא נכון, מה שיגדיל את הבייספס זה העומס הכללי שיופעל עליו לא משנה באיזה תרגיל, ופלוס קלורי לאורך זמן כמובן, כפיפת מרפקים זה לא תרגיל מצחיק, אם מתאמן רוצה לבצע תרגיל שמיועד לבייספס אני לא רואה סיבה למה לעשות תרגיל שמיועד לגב, כשאתה עושה אימון גב תתמקד בגב, כשאתה עושה אימון ידיים תתמקד בידיים, אם אתה עושה אימון שמתמקד בתנועות מסויימות אז תתמקד בתנועות הללו, רק אל תוציא דברים מהקשרם.
פותח האשכול מדבר איתך על ABהסיבה שכתבתי את זה, היא כי אנשים חושבים שלעשות 3 ואף יותר סוגי כפיפות מרפקים יגדילו להם את הבייספס יותר.
ואני רואה את זה המון, חברה שעושים אימון כל יום בערך ומבודדים כל סנטימטר בשריר שלהם כדי לגדול ופשוט במשך תקופה ארוכה לא גדלים בשיט.
אני לא אומר שלכפיפות מרפקים אין את המקום שלהם, אבל בשלבים הראשונים, כמתחיל, לאף אחד אין סיבה לעשות כפיפות מרפקים כי צ׳ין אפס יגדילו לו את הבייספס הרבה יותר מכל כפיפת מרפקים שהוא יעשה.
זה לא משנה את העובדה שצ׳ין אפס יגדילו לו את הבייספס יותר מכל כפיפת מרפקים שלא תהיה, לפחות כמתחיל.פותח האשכול מדבר איתך על AB
אתה מדבר כאילו הוא עכשיו מפצל ABCDEFG
אין שום סיבה לא לעשות כפיפות
צ'ין אפס זה לא תרגיל חלופי
סטיץ' מסכים איתך ב-100%.זה לא משנה את העובדה שצ׳ין אפס יגדילו לו את הבייספס יותר מכל כפיפת מרפקים שלא תהיה, לפחות כמתחיל.
@stitch בזמנו הסביר את זה מצויין, אני מניח שאין לו בעיה להסביר את זה שוב.