הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה בנוגע לאירובי

• פותח/ת השרשור New
  • פורסם בתאריך

New

משתמש פעיל
420
12
נק' מוניטין:
23
420
12
חברה אני רוצה להתייעץ איתכם , אני כרגע במצב שאני לא מתאמן מעל 3 חודשים בגלל פציעת כתף ואני מחכה לתור מומחה כתף ב1.7 וכנראה זה יקח כצה זמןמעד שאני יוכל לחזור ואכלתי המון חרא והשמנתי קצת , לדעתכם להתחיל דיאטה עם אירובי? אני רוצה פשוט להתחיל ישר ממסה שאני אחזור ולא רוצה להשמין יותר מדי

אם אתה יורד במשקל ללא אימונים אנאירוביים אתה מאבד הרבה יותר מסת שריר. חבל. חכה עם זה תשאר על נייטראלי ותמשיך עם התהליך שלך כשתחזור לכושר

חבל. חכה עם זה תשאר על נייטראלי
כן אבל הוא לא מתאמן גם ככה מאזן נייטרלי לא ישמר לו את השריר בלי אימונים.
לדעתכם להתחיל דיאטה עם אירובי?
לדעתי זו אופציה מעולה במצב שלך, תתאמן בדרך שאתה יכול, ככה גם תתחיל את המסה באחוז שומן נמוך

כן אבל הוא לא מתאמן גם ככה מאזן נייטרלי לא ישמר לו את השריר בלי אימונים.

לדעתי זו אופציה מעולה במצב שלך, תתאמן בדרך שאתה יכול, ככה גם תתחיל את המסה באחוז שומן נמוך
אולי אתה צודק, אני לא יודע
מה אתה חושב @White Walker . במצב של פציעה עדיף להשאר על נייטראלי או לא?

אולי אתה צודק, אני לא יודע
מה אתה חושב @White Walker . במצב של פציעה עדיף להשאר על נייטראלי או לא?
בהחלט.
במצב בו לא מתאמנים והפעילות היחידה היא פעילות אירובית ובנוסף יש גירעון קלורי, תיהיה היחלשות גדולה ואיבוד מסת שריר גבוהה יותר.
אם הגוף אינו זקוק לו (לשריר) , היה בטוח שהוא לא יישאר בעת מצב "חירום" של הגוף.

במצב ניטראלי עם כמות חלבון מספקת ניתן לשמר ככל האפשר לדעתי לפחות בין שבועיים לשלוש. כמובן שהתחלשות תיהיה אבל לא כמו בגירעון קלורי ללא אימונים.

במצב ניטראלי עם כמות חלבון מספקת ניתן לשמר ככל האפשר
שים לב מה הוא כותב,
אני כרגע במצב שאני לא מתאמן מעל 3 חודשים בגלל פציעת כתף ואני מחכה לתור מומחה כתף ב1.7
הוא כבר לא מתאמן 3 חודשים ועד ה-1.7 הוא לא התאמן, זאת תקופה מספיק ארוכה כדי לאבד הכל גם בפלוס קלורי

שים לב מה הוא כותב,

הוא כבר לא מתאמן 3 חודשים ועד ה-1.7 הוא לא התאמן, זאת תקופה מספיק ארוכה כדי לאבד הכל גם בפלוס קלורי
לא אמרתי חלילה להיות בפלוס קלורי חח
התכוונתי לניטראלי. לא לרדת יותר מידיי ולא להשמין..

• פותח/ת השרשור
תודה חברה על התגובות ועזרה יש לי רעיון אחר אולי להתחיל עם מינוס קלורי קטן נניח ב200-300 קלוריות וכמובן לשמור על ערכים של פי 2 חלבון פחמימה על 150 והשאר שומנים
ו לשלב יחד עם זה אירובי לפחות 3 פעמים בשבוע של 40 דק. מה דעתכם?
הסיבה למצב הזה שהייתי מאוד חטוב ונראה ממש טוב ולאחר הפציעה נכנסתי לדיכאון מחוסר אימונים(התאמנתי מגיל 17 היום בן 20) והתחלתי
לאכול המון חרא והשמנתי וזה ממש מבאס אותי

• פותח/ת השרשור
פציעת כתף מונעת ממך כל אימון משקולות שהוא?
רגליים אפשר לנסות וחתירות גב נראה לי סבבה ידיים אני לפעמים קצת מרגיש אך לא חזק כמו שאני עובד חזה וכתפיים
אתה חושב אולי כן שווה לעשות פשוט הכול חוץ מחזה וכתף?

רגליים אפשר לנסות וחתירות גב נראה לי סבבה ידיים אני לפעמים קצת מרגיש אך לא חזק כמו שאני עובד חזה וכתפיים
אתה חושב אולי כן שווה לעשות פשוט הכול חוץ מחזה וכתף?
ברור ששווה לנסות, שריר הגב עובד בסינרגיה תמידית עם החזה התחתון כך שהוא יתחזק גם, ביחד עם עבודה על ידיים ורגליים, ויצרת לעצמך אחלה תוכנית אימונים

פציעה כזו לא צריכה להשבית אותך לגמרי.
תבנה אימון סביב תרגילים/שרירים שלא גורמים לך לכאב ותן בראש.

• פותח/ת השרשור
חברה , תודה על התגובות היום נסיתי שוב להתאמן אותו כאב בכתף בזמן תרגילי החזה אבל בחתירות גב ומתח בסופנציה לא כאב יד קדמית אפשר לעשות את אבל קצת בעיה ביד אחורית אני יהיה איתה עדין ורגליים כמובן.

חברה , תודה על התגובות היום נסיתי שוב להתאמן אותו כאב בכתף בזמן תרגילי החזה אבל בחתירות גב ומתח בסופנציה לא כאב יד קדמית אפשר לעשות את אבל קצת בעיה ביד אחורית אני יהיה איתה עדין ורגליים כמובן.
ממליץ שכשאתה רואה את האורטפד תבקש ממנו להתחיל פיזיו לכתף ובו בזמן תעשה mri כתף, כמה שתתחיל עם זה יותר מהר תסיים יותר מהר אחי!! בהצלחה

כמו שאמרו אם תתאמן אירובי תאבד יותר שריר בתקופת המנוחה-פציעה.
אבל שמע, אתה פצוע תן לאזור קצת לנוח אני רואה אותך מגיב כאן "כואב / לא כואב" אתה לא אמור להתעסק בזה! תן לאזור לנוח!
תשחק קצת עם היד, עשה פיזיותרפיה אם צריך אבל להרים משקלים כבדים על אזור פצוע? חבל..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית