הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שינה ותזונה

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Matty

מושעה
16,280
8,127
נק' מוניטין:
15,109
16,280
8,127
הטכניון
לאחרונה אני מתלבט בקשר לתפריט שלי ולזמני שינה שלי. מה עושים כשמתעוררים מאוחר יותר מהרגיל ומה עושים כשהולכים לישון מאוחר מהרגיל? מה אני אמור לאכול?

• פותח/ת השרשור
אותו דבר בשעות שונות?
מה זה אותו דבר בשעות שונות.? נגיד אני ברגיל אוכל ארוחה ראשונה בשבע ואחרונה בעשר מה אני עושה אם אני קם פתאום ב12? הרי אני בכול זאת ילך לישון בעשר באותו יום.

אז תדחוס ת כל האוכל בפחות זמן או שתפסיק לישון 12 שעות ביממה.
מה עוד אפשר לעשות?

• פותח/ת השרשור
אז תדחוס ת כל האוכל בפחות זמן או שתפסיק לישון 12 שעות ביממה.
מה עוד אפשר לעשות?
אבל גם אם אני ידחוס את כול האוכל באותו יום אני עדיין טכנית שרפתי באותו יום פחות קלוריות כי אתה שורף פחות קלוריות בשינה מאשר בפעילות יום יומית.

אבל גם אם אני ידחוס את כול האוכל באותו יום אני עדיין טכנית שרפתי באותו יום פחות קלוריות כי אתה שורף פחות קלוריות בשינה מאשר בפעילות יום יומית.
זניח... אתה לא ברמה של מר אולימפיה בשביל להתחשב בדברים האלה.

גם שאתה אוכל בטעות 149 גרם חזה עוף במקום 150 גרם חזה עוף אכלת פחות חלבון וקלוריות, זה לא משמעותי וגם אם כן אין לך מה לעשות בנידון בלי המכשור המתאים שבודק את הדברים האלה כמו שצריך.

זה להתעסק בבולשיט, אבל אם זה כל כך מפריע לך, תפסיק לישון 12 שעות ביום...
ובכל מקרה, למה אתה כל כך בטוח שאתה שורף פחות קלוריות בשינה?
אם יש לך כל כך הרבה זמן לישון, כנראה שבמקום לישון לא היית יוצא לחטוב עצים, אלא יושב מול המחשב או רואה טלוויזיה. וההבדל בניצול הקלוריות בין צפייה בטלוויזיה לבין שינה לא עובד לטובת הטלוויזיה, להנחתי.
ושוב, זו התעסקות בשטויות. הרי חישובים קלוריים גם ככה רחוקים מלהיות מדויקים, לכן מעקב אחרי תזוזות במשקל הוא הכרחי. אם אתה רואה שאתה עולה/יורד יותר מדי, שנה את התפריט בהתאם.

• פותח/ת השרשור
זה להתעסק בבולשיט, אבל אם זה כל כך מפריע לך, תפסיק לישון 12 שעות ביום...
ובכל מקרה, למה אתה כל כך בטוח שאתה שורף פחות קלוריות בשינה?
אם יש לך כל כך הרבה זמן לישון, כנראה שבמקום לישון לא היית יוצא לחטוב עצים, אלא יושב מול המחשב או רואה טלוויזיה. וההבדל בניצול הקלוריות בין צפייה בטלוויזיה לבין שינה לא עובד לטובת הטלוויזיה, להנחתי.
ושוב, זו התעסקות בשטויות. הרי חישובים קלוריים גם ככה רחוקים מלהיות מדויקים, לכן מעקב אחרי תזוזות במשקל הוא הכרחי. אם אתה רואה שאתה עולה/יורד יותר מדי, שנה את התפריט בהתאם.
זה לא שיוצא לי כולכך הרבה לישון עד מאוחר רק בסופשים אבל סתם רציתי לדעת אם עקרונית זה דופק איכשהוא את התפריט אם אני רק מתי שאני קם ממש לאכול כאילו אני הייתי רק עד השעה המסויימת הזאת מהבוקר.

התעסקות בקקי מוטי,אני חיי ככה כבר כמה שנים,כל חופש גדול בזמן ביה"ס הייתי בתקופת חיטוב וככה הייתי חי -זה בסדר גמור,גם ככה ההבדל הוא זניח

• פותח/ת השרשור
התעסקות בקקי מוטי,אני חיי ככה כבר כמה שנים,כל חופש גדול בזמן ביה"ס הייתי בתקופת חיטוב וככה הייתי חי -זה בסדר גמור,גם ככה ההבדל הוא זניח
א. זה מתי 😃
ב. כבר ענו לי על השאלה סתם חבר מטומטם הקפיץ את זה 😆

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית